Tuinmeubelland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Wij hebben onlangs twee tuinstoelen besteld, waarvan er één beschadigd bleek, wat jammer was omdat het mooie stoelen zijn. We hebben de beschadiging gemeld en daar werd vlot op gereageerd: we kregen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op internet al vooronderzoek gedaan. We wisten dus precies wat we wilde hebben. Op naar Veghel. Daar aangekomen bleek dat de kussens van de door ons gekozen loungestoelen niet meer leverbaar waren. We... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zowel de grote Tuinkast als de klein Tuinkist is van hoge kwaliteit. Je bepaald wanneer de levering geschiedt. En op die dag krijg jij je spullen netjes geleverd. Vriendelijke chauffeurs behulpzaam... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Je koopt een bistro set die op de site wordt beschreven als van aluminium. Er wordt gewoon een simpele stalen set gestuurd. Wij zijn van mening dat ze dit echt wel wisten, aluminium is namelijk veel... Näytä lisää

1. Koti & Puutarha

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Tuinmeubelland - Grootste collectie: tuinmeubelen, loungesets, parasols en meer. Alle tuinmeubelen online met de laagste prijs garantie. Bekijk nu!

Hyvä

Kaikki arvostelut

41 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Gekochte artikel de volgende dag thuis…

Gekochte artikel de volgende dag thuis afgeleverd, al had ik het artikel het liefst gelijk meegenomen uit de winkel maar was daar niet voorradig.
Ruime keus in de winkel.

16. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinmeubelland

Beste Robert Derks, bedankt voor uw positieve review. Helaas ligt niet alles op voorraad in de winkel maar veel wel in ons grote magazijn waardoor we snel kunnen leveren. We wensen u veel plezier van de aankoop! Met vriendelijke groet,

Saanut 5/5 tähteä

Goede service, vriendelijke verkopers. Prijs kwaliteit tuinset prima in orde.

17. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinmeubelland

Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor.
Met vriendelijke groet, Angela / Tuinmeubelland

Meerdere keren wat gekocht

Meerdere keren wat gekocht, deze keer grote loungeset en tuintafel met stoelen.
Kwaliteit is goed, service van de medewerkers ook keurig.

23. toukokuuta 2024

Beste MW,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Veel plezier van de lounge en tuinset!

Saanut 1/5 tähteä

Uitstel

Eerst bij het bestellen een hele maand levertijd aanhouden en dan, omdat ik zelf naar de status informeer, de dag voor de levering met twee weken de levertijd verlengen. Wat een “service”

9. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinmeubelland

Beste Rob, we vinden dit heel erg spijtig om te lezen. Excuses voor de vertraging. We hopen dat alles inmiddels naar wens bij u bezorgd is en u kunt genieten van de aankoop.

ZEKER EEN AANRADER!

TOPservice van alle kanten denken ze mee! Echt een aanrader!

2. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinmeubelland

Wat een prachtige review, hartelijk dank.

Goed en ruim assortiment

Goed en ruim assortiment, ruimtelijk tentoongesteld, verkoper was helder en gaf goede adviezen

2. huhtikuuta 2024

Beste heer, mevrouw van Rijsoort,

Saanut 5/5 tähteä

Een grote tuintafel en parasol gekocht…

Een grote tuintafel en parasol gekocht bij verschillende filialen. Kon toch worden bezorgd op dezelfde dag omdat de medewerker zo aardig was om op een gesloten dag terug te komen en de tafel in te laden.
Bijzonder vriendelijk!!! heel erg bedankt

15. huhtikuuta 2024

Beste Arianne Martin,
Hartelijk dank voor deze positieve review, wat fijn om te lezen dat alles zo prettig verlopen is. We wensen u heel veel plezier van de parasol en tafel.

Vriendelijke medewerkers, ruim aanbod

Vriendelijke medewerkers met aandacht voor de klant, ruime keuze aan meubelen, barabeques en andere tuinartikelen. En de koffie staat klaar!

20. huhtikuuta 2024

Beste Monique,

Saanut 5/5 tähteä

Hilbert heeft ons fantastisch goed…

Hilbert heeft ons fantastisch goed geholpen! Ontzettend blij met zo’n eerlijke, vrolijke verkoper.

1. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tuinmeubelland

Wat een prachtige review, hartelijke dank hiervoor! We wensen u veel plezier van uw aankoop.

Saanut 5/5 tähteä

Leuke verkoper en snelle levering

Leuke verkoper en snelle levering, 1 min puntje dat is dat de tafelpoten niet gelijk zijn

26. huhtikuuta 2024

Beste Warner Biezepol,
Hartelijk dank voor uw positieve review, fijn om te lezen.
Wel vervelend dat er verschil in de poten zit, u kunt dan het beste even contact opnemen met onze service afdeling via service@tuinmeubelland.nl zij kijken graag even met u mee.
We wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.

Fijne winkel

Goed geholpen, vriendelijke mensen en een mooie winkel. Ook een net toilet aanwezig.

24. maaliskuuta 2024

Beste Michel,
Wat een mooie review, hartelijk dank.

Keurige levering.

Keurige levering.
Een klein minpuntje. De stickers op de poten kwamen niet overeen met de tekening.

24. huhtikuuta 2024

Goedemiddag,
Hartelijk dank voor u 5 sterren review.
Wat vervelend dat de stickers niet kloppend waren, excuus hiervoor. We wensen u wel heel veel plezier van de aankoop.

Dik tevreden

We zijn in de winkel heel goed geholpen en ook de lbezorging ging erg goed. Netjes op tijd en alles netjes geleverd.

17. huhtikuuta 2024

Beste Sandra de Ruijter,
Hartelijk dank voor uw review.
We wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

Goed product.snel geleverd.

Goed product.snel geleverd.

29. maaliskuuta 2024

Beste heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Veel plezier van uw aankoop.
Angela / Tuinmeubelland

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin