mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... Näytä lisää
Wat een service leveren jullie! Door problemen met leveringen bij de koeriers zou onze bestelling te laat aankomen. Jullie zorgden voor een nieuwe levering die per spoed werd verstuurd en tijdig aank... Näytä lisää
Zaadbommetjes zijn essentieel voor succesvolle guerilla gardening maar ook een hoop gedoe om te maken dus deze Tuindreef prefabs waren een uitkomst. ik geloof dat ze 46 cent per stuk waren en dat is t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Niets ontvangen en gewoon geen reactie meer
Niets ontvangen en meteen gemeld op de moment van zogezegde levering. Krijg ook gewoon geen antwoord meer op mijn mails of vragen. Aangegeven dat het pakketje dringend was, zelfs aangeboden terug te bestellen (en dus dubbel te betalen) en dat ze enkel andere koeriersdienst zouden gebruiken… meerdere mails nog gestuurd maar geen reactie meer. Voel me afgezet. Ik ga ervan uit dat de koeriersdienst in fout is maar wettelijk gezien is de verzender verantwoordelijk voor het pakje bij de ontvanger te krijgen.

Vastaus yritykseltä Tuindreef
Snelle levering, goede instructies en mooie producten!
Vlotte levering
Vlotte levering, duidelijk zelfbouwpakket van mijn geschenkje.
Blij bedankje
De bestelling ging heel vlot. Alles was compleet. Het ziet er heel leuk uit. Ben blij met dit leuke bedankje.
Aanrader, ik ga hier nogmaals bestellen!
Alles mooi verpakt, netjes geleverd en überhaupt hele leuke geschenkjes voor ieders budget. Ik vind het hele idee achter samenwerken met zorgboerderijen ook geweldig, toppers!
Goede & snelle verzending
Goede & snelle verzending, netjes verpakt
Prima service
Prima service. Levering 1 dag na bestelling (NL->BE). Bij nazicht van pakje zaten er te weinig bedankkaartjes in. Na een kort mailtje werd dit onmiddellijk vastgepakt & rechtgezet. De extra bedankkaartjes werden opgestuurd & 2 werkdagen later geleverd.
Het zag er mooi uit
Het zag er mooi uit, is netjes geleverd zoals afgesproken. Leuk kleinigheidje om weg te geven.
Superleuke kadootjes
Superleuke kadootjes voor het zorgpersoneel, mooi verpakt en een getypt kaartje eraan. Heel tevreden!
Vrolijke (biologische) zadenzakjes, snelle verzending en prettige communicatie
Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch niet meer op voorraad, direct fijn mail contact hoe dit op te lossen (andere zakjes of liever geld terug) en alsnog dezelfde dag verzonden.
the self setup boxes with the cards are…
the self setup boxes with the cards are just the most schattig thing you can think of.
Snelle levering. Er was wat onduidelijkheid in de gegevens die ik doorgaf. Hier mailde ze direct over, zodat het pakketje snel de deur uit kon.
Snel geleverd
Snel geleverd, en helemaal leuk om weg te geven.
Erg meedenkend en vlug geleverd
Erg meedenkend en vlug geleverd! Nog een dikke dank je wel!
Goede sortering
Goede keus, goede prijzen, snel bezorgd! Leuke items zoals Hollands Glorie
Supersnelle verzending
Supersnelle verzending, ondanks gepersonaliseerd kaartje. Nette klantenservice en superleuk diy cadeaupakket met zaden. Alleen maar enthousiaste reactie gehad, top!
Compleet
Ik kreeg 1 pakket waar alles inzat om mijn bedankjes compleet met mijn tekst al op de kaartjes
Top. 👍🏻
Snelle verzending en netjes ingepakt. Ik heb gekozen om mijn cadeautjes zelf te knutselen, en door de uitleg op de website was dit super makkelijk. Ook fijn dat er de optie is om het door jullie te laten doen.
Ik ben onwijs tevreden kan niet wachten om alles cadeau te doen!
Geweldige service
Ik had een bestelling gedaan, maar deze perongeluk dubbel besteld. Ik werd gebeld door een medewerker die vroeg of dat de bestelling klopte. Super alert en attent! Goede producten en goede service!!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.