Ich hatte Anfang August einen Couchtisch bestellt, der mit 3-4 Liefertagen angegeben war. Nach Wochen des Wartens wurde mir mitgeteilt dieser würde Mitte nächster Woche versendet. 10 Tage später:... Näytä lisää
Min højt skattede tekande blev smadret. Den var en gave, modtaget for 2 år siden. Udsolgt alle andre steder end hos TrendyLiving. Det er en stentøjs-tekande, så den jeg har modtaget fra TrendyLiving e... Näytä lisää
Fem stjerner på trods af min ordre blev væk under forsendelsen . Var hurtige til at undersøge sagen , da de ikke havde den tilsvarende vare på lager , blev pengene returneret samme dag . Meget søde og... Näytä lisää
Mit køb blev sendt super hurtigt 👍 Jeg kunne ikke umiddelbart vælge hvilken pakkeshop, jeg gerne ville have leveret til, så det kunne godt forbedres🙂
Århusvej 25, 8410, Rønde, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 98 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
God samtale med jer og en meget hurtig levering

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig og god service. - Modtog en forkert stol.- 2 dage efter fik jeg den rigtige. - Fuld tilfredshed !

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
God service fra start til slut!
Jeg har modtaget god rådgivning, lynhhurtig og perfekt levering.
Jeg ville uden tøven handle her igen!

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Bestilte varen sent tirsdag aften og modtog varen torsdag formiddag. Hurtigt og nem levering - I er bare goe`! :-)

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg har handlet hos Trendyliving flere gange og hver gang har været en god oplevelse med fornuftige priser og hurtig levering.
Sanne

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg fik min ordre delleveret og nu svares der ikke på henvendelser på restleveingen.
To mail sendt og intet svar.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg købte et sæt havemøbler hos Trendyliving. Både kvalitet og levering var helt i top, virkelig smukke og levering inden for få dage. Det allerbedste var dog kundeservice, som scorer mindst 10 stjerner.
Jeg er super tilfreds,

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtigere levering end først antaget! Meget tilfreds, gode priser og hurtig levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Ultra fast delivery and great products
I found carrie lamp there. Other shops were more expensive. Great lamp. And it arrived in 2 days. Nicely packaged.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Lyn hurtig levering af Hay Palissade stol - Bestilt mandag og leveret tirsdag 👍🏻 Stærkt 💪🏻

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Leveringsdato er for længst overskredet og firmaet svarer ikke på mail. Kan ikke anbefales

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Varen kom utrolig hurtigt, til gengæld var det så dyrt og besværligt at returnere (varen var for lille) at jeg opgav og lod den gå til genbrug. Prisen for varen var 298,- og en returlabel kostede 138,-.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig og upåklagelig bestilling og levering af garderobestativ fra HAY. Produktet var det billigste af sin slags på markedet og blev endda leveret gratis med fragtmand til min hoveddør. God og præcis kommunikation om levering undervejs fra Trendyliving.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Super hurtig levering af Hay havemøbler til en rigtig god pris

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Super hurtig og helt uproblematisk levering af det ønskede produkt

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Jeg afgav en ordre for 14 dage siden, fik besked om 8-10 hverdages leveringstid, men har intet hørt eller set endnu til min ordre. Spændende, om der kommer en vare eller jeg bare må vente og vente... Synes, i det mindste, at det er lidt malplaceret at blive opfordret til at rate firmaet på Trustpilot, når varen endnu ikke er ekspederet.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Fin web shop , lækre produkter, hurtig levering.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Hurtig levering og fuld tilfredshed med varen - et kludetæppe.

Vastaus yritykseltä TrendyLiving.dk
Utrolig dårlig service. Først tænker man det er et par som viser billede og man læser deres historie om deres forrretning. MEN!!
Den dårligste service. Igen igen. Har før handlet og opdaget efter åh nej der skulle jeg ikke havde handlet!
De sender dets varer så så lang tid over deres ord de lover og lover🤦♀️😵😵💫
Tror alt først bliver bestilt hjem fra fjernlager når de får en ordre ellers forstår jeg intet af den dårlig service. Hvis man skriver mail svarer de heller ikke. , og klager man over der intet sker så efter en uge får man en mail om varen nu er sendt fra lager. … skal absolut ikke handle her. Og har fået varer som ikke var ok hvor de ikke engang nedsatte prisen. Her handler jeg ikke mere i siger i sender indenfor 1-2 dage på varen men det er altid alt for lang leveringstid Ps. I fik mail med fotoes af den ordre