Jeg er ny kunde, alltid skeptisk til nye nettsider. Les; For meg. Så jeg la inn først en ordre og så en til. Betaling via klarna, bare kjennes tryggere. Fikk relativt rask levering. Bestilte 2 herre k... Näytä lisää
Veldig god selskap som har mye valg for å finne en spesiel gave for menn. Jeg ønsket å fine en privat gave for sønnen min som fikk 20 år. Det var ikke lett, men når jeg har funnet Trendhim, da fikk je... Näytä lisää
Veldig kule saker jeg har kjøpt. Både gaver gaver og til meg selv. Unike fine ting du ikke finner overalt. Bra priser og rask levering. Du får det du ser på bildene. Tommel opp 👍
Bagen ser grei nok ut. Skal ut på tur til helgen og får prøvd den skikkelig da- men styr unna inngravering/merkingen som tilbys. Valgte initialene mine stemplet på reimen men bokstavene er så små at d... Näytä lisää
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Høy kvalitet på produktet og leveransen. God og oppdatert informasjon underveis. Trustworthy sted å handle fra.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Kjøpte undertøy og jeg er meget fornøyd. Virker som et produkt av svært god kvalitet. Kan anbefales.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Alltid kvalitetsprodukter, gode rabattordninger regelmessig, effektiv kjøp og forsendelse med god kundeservice.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Meget fornøyd raskt levert.og varer i orden.

Bra priser og rask levering. Du får det du ser på bildene. Tommel opp 👍

Missledende leveringstid.
Klurete nettside uten kjøpshistorikk, kun cashback historikk.
Edit: Bør være helt 100% unødvending å sende mail til kundeservice for å se hva du har kjøpt i en nettbutikk.
Edit #2: Og at dere har oppdatert svaret på denne anmeldelsen 65 ganger som igjen har gitt meg 65 e-poster. Har tatt bilder.

Enestående hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Størrelsen på smykket var mikroskopisk i virkeligheten. Føler meg lurt av bildene på handelen.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Veldig hyggelige , og raske svar fra dere

Vastaus yritykseltä Trendhim
Det kommer ikke tydelig frem på nettsiden hvilken gaveembalasje man får, og hvordan den ser ut. Eske til mansjettknapper ser meget fin ut. Konvolutten ser veldig kjip ut og er ikke verdt pengene. Da jeg bestilte gaveinnpakning kom det ikke frem et valg slik at jeg selv kunne valgt en eske, kun «gaveinnpakning». Kontaktet kundeservice og bad om eske i stedet, det fikk jeg ikke. Veldig synd, fordi produktene ser meget fine ut, men ligger bare i små plastikkposer.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Enkelt å bestille og rask levering, rett i postkassen!

Vastaus yritykseltä Trendhim
Lett å bestille rask behandlingstid bra produkter, kjempefin service👍🏻😁

Vastaus yritykseltä Trendhim
var sikker på at jeg bestilte en dokument mappa A4, men fikk en A5, og får ikke respons når jeg påpeiker dette, er ikke bra

Vastaus yritykseltä Trendhim
Det var en fornøyelse å handle hos dere. Veldig god oppfølging fra bestilling til levering. Fantastisk!

Vastaus yritykseltä Trendhim
Fint produkt og virker som bra kvalitet. Veldig fornøyd! Synes de kan være litt mer ærlig om hvor lang ventetid det er på selve leveringen.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Meget fornøyd med beltet jeg kjøpte hos Trendhim etter ett nettsøk på belter.

Vastaus yritykseltä Trendhim
Varene er rimelige og kom raskt med god emballasje. Forvent ikke toppkvalitet – under chrome-/sølvbelegget ligger det en kobberfarget metall som kan bli synlig etter noe bruk og slitasje. Greit for prisen, men ikke premium.