Ditur.no Arvostelua 5 154

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Jeg har handlet hos ditur.no tidligere, der jeg fikk litt problemer med en klokkeboks(winder) jeg hadde kjøpt der. Jeg sendte en mail til kundeservice, ny motor og reim ble sendt bare dager etter... Näytä lisää

Rett og slett helt perfekt kunderservice, klokken min ble ødelagt så ble den reparert siden jeg hadde bestilt ektra garanti og så ble den ødelagt etter reperasjon og så ble jeg tilsendt en helt ny klo... Näytä lisää

Jeg vil gjerne si at jeg er veldig fornøyd med servicen dere hos dittur.no gir. Alt har fungert veldig bra, og jeg setter stor pris på den gode oppfølgingen. I tillegg er jeg svært fornøyd med produk... Näytä lisää

1. Kelloliike

Tietoja yrityksestä Ditur.no

Ditur er en av Skandinavias største nettbutikker for salg av klokker og smykker. Ditus utvalg inkluderer mer enn 10 000 produkter, som du trygt kan kjøpe med visshet om at vi tilbyr prisgaranti, 99 dagers returrett og rask levering. Se mer på ditur.no

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

5 t. arvostelua

Ang. kjøp av ny klokkeboks.

Jeg sendte en mail til kundeservice, ny motor og reim ble sendt bare dager etter at jeg hadde sendt mail.
Derfor har jeg kjøpt meg ny winder fra ditur.no, og jeg
har INGEN PROBLEMER med å ANBEFALE ditur.no til andre.
De har en fantastisk god kundeservice!!!

23. maaliskuuta 2026

Priduktet er jeg fornøyd med

Priduktet er jeg fornøyd med , men når dere klarer å levere varene på feil sted 1,5 mil i fra hvor jeg bor, ikke fornøyd.
Dere klarte å skrive hvor varen skulle men deres leverandør må lide av dysleksi

3. huhtikuuta 2026

Sende en Festina klokke til reparasjon

Sende en Festina klokke til reparasjon, det var noe galt med visere fikk jeg vite, de skiftet batteri også, klokka var tydelig brukt, men ble solgt som ny, jeg har sagt ifra om dette, men fikk ingen forklaring på det. Da klokka kom til meg var den i vesentlig dårligere stand enn da den ble sendt til reparasjon, man kunne se tydelige skader, særlig på baksiden, tviler sterkt på at arbeidet ble utført av en profesjonell urmaker. Tidligere kjøpte jeg en Mondia automatisk klokke som heller ikke virket, men denne gangen fikk jeg refusjon heldigvis.

22. maaliskuuta 2026

Sendt feil vare og fryktelig lang tid…

Sendt feil vare og fryktelig lang tid på å rette opp feilen. Fortsatt ikke mottatt riktig vare 4 uker etter bestilling

16. maaliskuuta 2026
Ditur.no-logo

Vastaus yritykseltä Ditur.no

Hej Tor,

Takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse.

Vi ønsker alltid fornøyde kunder og vil gjerne hjelpe, derfor har jeg sett nærmere på saken.

Jeg kan se at du har brukt vårt returlabel for å returnere pakken. Da vi mottok returen i mars, fikk du også pengene tilbake.

Vi håper du finner en annen vare som passer deg bedre.

Med vennlig hilsen
Emma, Ditur

Jeg vil gjerne dele min svært gode…

Jeg vil gjerne dele min svært gode opplevelse med å handle hos Ditur. Hele prosessen var enkel, smidig og veldig behagelig – fra å velge klokke til jeg mottok den.
Nettsiden er oversiktlig og brukervennlig, og det er lett å finne frem til det man leter etter. Utvalget av klokker er imponerende og passer for enhver smak – enten man ønsker noe klassisk, moderne eller sporty.
Jeg vil også fremheve den gode kundeservicen. Bestillingen gikk raskt og problemfritt, leveringen var effektiv, og klokken kom i en pen og solid innpakning. Alt virket gjennomført og profesjonelt.
Kjøpet levde absolutt opp til forventningene mine – jeg er veldig fornøyd både med produktet og hele handleopplevelsen. Jeg kan trygt anbefale Ditur til alle som ønsker kvalitet, stil og en trygg netthandel.
Tusen takk for en flott opplevelse!

21. maaliskuuta 2026