Tête à thé Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Le suivis clientèle est extrêmement mauvais voilà plus d'un mois qu'il me manquait un gel douche et sois disant 2 cadeaux de cette marque, je leurs ai envoyer l'ouverture de dis colis avec les 3 produ... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte service, pakket helaas vermist geraakt maar Linda weigert een nieuw pakket te sturen of het geld te retourneren. Ik moest wel een verklaring invullen zodat zij een claim kan indienen bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

J'avais commandé 4 sachets. Un sachet était troué et avait perdu un peu de sa matière.J'en avais été prévenue avant la livraison par un message d'excuses qui précisait que le complément au manquemen... Näytä lisää

1. Siivousaineet
  2. Kahvilat
  3. Teehuone
  4. Teekauppa

Yrityksen kirjoittama

Theehuis met winkel Tête à thé in Berlaar. Tijdens het genieten van lekker tasje thee, koffie of ... kan je winkelen met advies van ecologische, ergonomische en tijdsbesparende onderhoudsproducten van Ha-Ra. Natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda of een uitgebreide selectie losse thee. Kom langs en geniet...

Välttävä

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bestelling plaatsen = gemakkelijk

Bestelling plaatsen = gemakkelijk, betaling = veel mogelijkheden
Levering = zeer snel, communicatie perfect

23. maaliskuuta 2020

Wiske
Merci, nu kan je we weer even verder met de degelijke doeken van Ha-Ra en het zuinige, biologisch afbreekbare onderhoudsmiddel.
Kuisen wordt weer gemakkelijk en daar hebben we nu tijd zat voor...

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en alles in ordr

18. maaliskuuta 2020

Mireille
Vanaf nu ga je streeploos je vensters kunnen wassen met Ha-Ra vensterreiniger. Nog vragen over Ha-Ra producten? Bel of mail me en kijk op de webshop om online Haraproducten te kopen.

Saanut 5/5 tähteä

snel en vriendelijk geholpen!!!

17. maaliskuuta 2020

Mia

Ik doe mijn best om je Ha-Ra onderhoudsproducten zo snel en perfect mogelijk te leveren na je online bestelling. Veel plezier met je Hara kuisartikelen.

Duidelijke info

Duidelijke info. Snelle respons bij vragen en snelle levering.

11. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Ja, bij de Hara onderhoudsproducten is som wel wat uitleg nodig dat je de juiste producten besteld. Het zou toch spijtig zijn dat je Ha-Ra dweil niet past op je vloerwisser vb.
Dat probeer ik te vermijden natuurlijk; Veel plezier ermee!

Oerdegelijke produkten!

Degelijke produkten die bovendien ook nog gemakkelijk in het gebruik zijn en je tijd besparen bij het poetsen. Ik ben al jaren een tevreden Hara-gebruiker!

9. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Je hebt gelijk, gemakkelijk schoonmaken begint met degelijk poetsgerief. Met Hara schoonmaakartikelen wordt kuisen gemakkelijk, gaat het snel en is het ecologisch en ergonomisch.
Veel met je Hara producten.

Bestelling was in orde

Het juiste product ontvangen, planning aflevering pakketje klopte
Verpakking was ook keurig in orde

3. maaliskuuta 2020

Jan
Vanaf nu blinkende schoenen met Hara! Bedankt voor de review.

Snelle levering en correct

Snelle levering en correct, zeer goed produkt

3. maaliskuuta 2020

Luc
Het Ha-Ra onderhoudsproduct werkt zo zuinig (een paar druppels in je emmer) omdat de Ha-Ra reinigingsdoeken zorgen voor het schoonmaken. Voordeel, je legt geen film en moet niet naspoelen. Topproduct en biologisch afbreekbaar! Veel kuisplezier ermee.

Top!

Vlotte levering en topproducten!

2. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Bestel je Hara vloerwisser of reinigingsdoeken en heb ze morgen in huis. Het kan!

Duidelijke website

Duidelijke website, fijne promotie waarvan we gebruik hebben kunnen maken :-) , leuke brief bij de levering en een lekkere attentie ;-)

27. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Ha-Ra bestaat 50 jaar en dat vieren we met interessante Ha-Ra aanbiedingen zoals nu de vloerwisser promotie. Inderdaad een heel mooie korting met de Ha-Ra dweil erbij. Houd de aanbiedingen in het oog via mijn Ha-Ra webshop of mails. Er volgt namelijk nog...
Bedankt voor de review.

Hallo,

Hallo,
Ik was aangenaam verrast door de vlugge en vriendelijke service en keurig advies.
Ook na bestelling een vlugge levering. 't Linneke is zeker een aanrader als je op zoek bent naar HARA producten.
Nog veel succes gewenst !
Vriendelijke groet
Alberte Vaes

25. helmikuuta 2020

Alberte
Tevreden Hara klanten, daar ga ik voor. Je vloer kuisen gaat vanaf nu veel beter!!
Linda 't Linneke

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering. Altijd ook bereikbaar bij vragen over het materiaal en de verassing zorgde voor een glimlach .

18. helmikuuta 2020

Hey
Ik doe mijn best om je Ha-Ra producten zo snel mogelijk geleverd te hebben. Dan kan je snel je milieuvriendelijk onderhoudsmiddelen gebruiken. En je review zorgde voor een glimlach!!

Extremely quick delivery

Extremely quick delivery, article perfectly wrapped. I love the little candy bar that comes with it, thank-you :-)

13. helmikuuta 2020

Emilie
Thanx. Now you can clean the floor quickly, easily and ergonomically with your new Ha-Ra floor wiper. Be sure to check out the other Ha-Ra products, and make cleaning a better job. Enjoy !!

Bestelling keurig verpakt

Bestelling keurig verpakt en binnen paar dagen afgeleverd. De dweilstok direct gebruikt met de nano gele droge doek. Prima beweegbaar en misschien voor oudere mensen met reuma wel iets te zware stok. Maar voor mij een fijne stok welke lange levensduur heeft!! Gebruik de natte doek om af en toe nat te dweilen op laminaat. En de nano gele doek als ik alleen wil droog afstoffen.
M.H. Uit Nederland

5. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Daarom gebruik ik zelf het liefst de Ha-Ra vloerwisser perfect van 32.5 cm. Deze is minder zwaar in gebruik. Dus klanten, goed nadenken over de maat van vloerhouder die je gaat aanschaffen van Ha-Ra. Want hij gaat bijna je leven lang mee!!
Veel plezier met je Ha-Ra dweilsysteem trouwens.

Saanut 5/5 tähteä

Was een geschenk voor de zoon die nooit…

Was een geschenk voor de zoon die nooit geen plastieken zakjes gebruikt. We moeten ze nog afgeven, wanneer hij ze heeft zal ik het hem vragen.

4. helmikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Biologisch afbreekbare Hara producten om te kuisen zullen dan wel welkom zijn denk ik.
Als hij deze goed vindt bekijk dan zeker de interessante Hara aanbiedingen van vloerwisser en badkamerset. Top acties! Nog geldig tot 29 februari.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle verwerking en levering van de…

Snelle verwerking en levering van de bestelling

Martine

Ik hoop dat de nieuwe producten voor in de vaatwasser van Ha-Ra je bevallen. Biologisch afbreekbaar dus gezond voor jou en het milieu.
Aanbieding Ha-Ra vloerwisser is ook een topper. Nog geldig tot 29 februari 2020.

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden met hara producten👍 kuis…

Heel tevreden met hara producten👍 kuis al meer dan 20 jaar ermee .en een snelle bediening van t linneke 👍

Georgette

Badkamer, vloer, venster enz.. zijn inderdaad snel en handig gekuist met Ha-Ra onderhoudsproducten en doeken. En het gaat jaren mee en dat voel je in je portemonnee.
Bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle en correcte levering.

Dan
Schoonmaken met een biologisch afbreekbaar product. Dan zijn we goed bezig toch! Dus ook een pluim voor jezelf om te kuisen met het Ha-Ra onderhoudsmiddel en de schoonmaakdoeken.

prima service

30. tammikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Mercikes en je bent goed bezig met het Ha-ra onderhoudsproduct. Zacht voor je goed en goed voor het milieu!
Linda

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin