Tête à thé Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Le suivis clientèle est extrêmement mauvais voilà plus d'un mois qu'il me manquait un gel douche et sois disant 2 cadeaux de cette marque, je leurs ai envoyer l'ouverture de dis colis avec les 3 produ... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hele slechte service, pakket helaas vermist geraakt maar Linda weigert een nieuw pakket te sturen of het geld te retourneren. Ik moest wel een verklaring invullen zodat zij een claim kan indienen bij... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

J'avais commandé 4 sachets. Un sachet était troué et avait perdu un peu de sa matière.J'en avais été prévenue avant la livraison par un message d'excuses qui précisait que le complément au manquemen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestelling keurig verpakt en binnen paar dagen afgeleverd. De dweilstok direct gebruikt met de nano gele droge doek. Prima beweegbaar en misschien voor oudere mensen met reuma wel iets te zware stok... Näytä lisää

1. Siivousaineet
  2. Kahvilat
  3. Teehuone
  4. Teekauppa

Yrityksen kirjoittama

Theehuis met winkel Tête à thé in Berlaar. Tijdens het genieten van lekker tasje thee, koffie of ... kan je winkelen met advies van ecologische, ergonomische en tijdsbesparende onderhoudsproducten van Ha-Ra. Natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda of een uitgebreide selectie losse thee. Kom langs en geniet...

Välttävä

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heb wel even moeten wachten

Heb wel even moeten wachten
,maar ben correct hiervan op de hoogte gebracht..prima service!!

Karin
Door corona loopt het meestal nog goed maar soms niet. Bpost doet erg zijn best maar mijn Duitse levering bleef uit en vandaar. Veel plezier met je Ha-Ra onderhoudsartikelen.

Duidelijke informatie

Duidelijke informatie. Goede en correcte levering. Ja, geen opmerkingen. Werk al jaren met Hara en blij terug iemand gevonden te hebben waar ik mijn gerief kan bestellen zonder telkens naar een demonstratieavond te gaan

Nancy
Mooi, vanaf nu kan je weer gemakkelijk schoonmaken met Ha-Ra. Veel kuisplezier!

Linda is een zeer lieve goede dame👌🏻

Linda is een zeer lieve goede dame👌🏻
Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!

Kris
Bedankt zeg, ik doe mijn best om elke klant het beste advies te geven. Heb je een probleem op het gebied van kuisen? Vraag ernaar, waarschijnlijk kan je dat met een Ha-Ra artikel oplossen.

Snelle, correct service

10. huhtikuuta 2020

Gert
Veel plezier met je Ha-Ra spullen. Vanaf nu ecologisch, gemakkelijk en zonder strepen je vensters wassen.
Veel plezier ermee

Saanut 5/5 tähteä

Het is reeds 25 jaar dat ik praktisch…

Het is reeds 25 jaar dat ik praktisch alles van HaRa gebruik en ben zeer tevreden over alles. Het is gemakkelijker en minder tijd, en ga zo verder doen.

8. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Met degelijk kuisgerief wordt schoonmaken een gemakkelijker job. Ha-Ra schoonmaakartikelen zorgen ervoor dat je gemakkelijker, sneller, ergonomischer en ecologischer kan kuisen. Kijk op de website en overtuig jezelf www.haraproducten.be
Bedankt Yvette.

Saanut 5/5 tähteä

Levering was snel en voldoet aan de…

Levering was snel en voldoet aan de wensen

7. huhtikuuta 2020

Annelies
Dweilen en doeken van Ha-Ra gaan jarenlang mee, dus nu kan je weer volop schoonmaken voor een tijd. Ecologisch ben je goed bezig en het is zuinig voor je geldbeugel.

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig en zeer zuinig product het…

Geweldig en zeer zuinig product het Hara vaatwaspoeder. Super service!

7. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Inderdaad, het Ha-Ra poeder voor in de afwasmachine is heel voordelig, je gebruikt maar 1 theelepel per afwasbeurt. Goed voor jezelf en het milieu!
Bedankt Son

Saanut 4/5 tähteä

Zeer vriendelijke en snelle reactie

Zeer vriendelijke en snelle reactie, snelle levering en netjes verpakt!

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Ik doe mijn best om mijn klanten een goed advies te geven over de onderhoudsproducten van Ha-Ra. Je hebt er soms wel wat uitleg bij nodig.

magnifique service

magnifique service, bravo

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Vous pouvez maintenant réutiliser parfaitement le seau à essorer Hara.
Merci

Saanut 5/5 tähteä

alles naar wens verlopen.

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Bedankt en veel plezier met je Hara onderhoudsartikelen, schoonmaken gaat vanaf nu veel gemakkelijk en ecologisch.

Prima service

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Bestel je Ha-Ra onderhoudsproducten online. Gemakkelijk en je krijgt uitleg indien nodig. Vraag ernaar. Veel plezier ermee.

Super!

Snelle levering .Indien er vragen zijn omtrent producten kunt u gerust contact opnemen en krijg je veel uitleg .Heel vriendelijk en correct, aanrader!

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Heb je een moeilijke vloer? Problemen met een bepaalde vlek of een ander schoonmaakvraag? Je mag altijd bellen of mailen met 't Linneke, je Hara winkel.
Ik kan je uitleg geven op afstand.

Saanut 5/5 tähteä

Onze bestelling is perfect afgewerkt en…

Onze bestelling is perfect afgewerkt en binnen een heel kort tijdstip ondanks de Corona crisis periode.

4. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Ja, Bpost (Belgisch!!) werkt tot hiertoe nog altijd perfect; Op een paar uitzonderingen na. Bestel je Ha-Ra onderhoudsproducten online en ik lever het zo snel mogelijk.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle service zoals beloofd in e-mail

Snelle service zoals beloofd in e-mail. Dat is uitzonderlijk in deze coronatijd

4. huhtikuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Ik doe mijn best om alle Ha-Ra producten die online of via de website 't Linneke besteld worden snel en correct te leveren. Voorlopig lukt dat meestal nog goed..

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering. Top produkten en service.

2. huhtikuuta 2020

Rose

nu heb je weer heel wat Ha-Ra doeken en producten in huis voor de gemakkelijke en ecologische lenteschoonmaak. Veel plezier ermee!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vlug bezorgd.

31. maaliskuuta 2020

Vastaus yritykseltä Tête à thé

Hou het proper! Zeker in deze Corona tijd is hygiëne echt van belang. Met 2 druppels Ha-Ra onderhoudsmiddel in het water en een vochtige Ha-Ra naturadoek kuis je het laagje vuil van je goed zonder een film te leggen waar bacteriën kunnen in groeien. De doeken doen de reiniging! Bedankt.

Alles OK

Alles prima!

29. maaliskuuta 2020

Hey

Blij dat je tevreden bent van de schoonmaakartikelen van Ha-Ra. Gemakkelijk kuisen begint met goed kuismateriaal!

Snelle correcte levering!!

Snelle correcte levering!!! 👍

28. maaliskuuta 2020

Gisele
Mercikes, en vanaf nu je ramen wassen zonder strepen met Ha-Ra vensterreiniger. Top gerief om mee te kuisen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goede bijkomende informatie.

25. maaliskuuta 2020

Line
Op naar een proper huis. Met Ha-Ra onderhoudsproducten gaat het ecologisch en gemakkelijk.
Geen film leggen en kuisen met de Ha-Ra doeken. Veel plezier!

Saanut 5/5 tähteä

Alles is perfect gelopen en op tijd…

Alles is perfect gelopen en op tijd geleverd.👍

24. maaliskuuta 2020

Mia

Vanaf nu grondig je vloer kuisen met Ha-Ra dweil. Gemakkelijk, ergonomisch en ecologisch.
Maak het je gemakkelijk met degelijk schoonmaakmateriaal, je hebt gelijk!
Linda

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin