Geweldig geholpen, bij online boeken ging iets niet goed vanuit onze kant. Werd later door een medewerker( geloof Marieke) teruggebeld en die heeft alles voor ons opgelost en geboekt. Super vriendelij... Näytä lisää
De prijzen zijn uitstekend ,vriendelijke medewerkers en snelle reacties . Klein minpuntje dat ze geen mail stuurden als de betaling binnen was maar dat vergeef ik ze door de goede prijzen 😜
Precies dezelfde vakantie duurder bij TUI en Corendon, door € 35,- extra korting na inschrijving voor de nieuwsbrief! Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaa... Näytä lisää
Tjingo is geweldig. Nu voor de 5de maal via Tjingo de vakantie geboekt. Makkelijk, direct wat het gaat kosten en het verdere verloop is geweldig. Jammer is dit keer wel t.o.v. vorig jaar dat dezelf... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.
Laan op Zuid 196, 3071AA, Rotterdam, Hollanti
- 088-6655999
- info@tjingo.nl
- www.tjingo.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snel geregeld en zeer positief omdat er…
Snel geregeld en zeer positief omdat er meteen gebeld werd over onze aangegeven medische beperking en hoe dat te regelen.
Ik had geboekt met verzekeringen erbij…
Ik had geboekt met verzekeringen erbij en kreeg de volgende dag van jullie een mail dat ik nog een verzekering moest afsluiten, erg verwarrend. Kon pas na 3 weken de boeking in de app zien.
Boek al jaren bij Tjingo
Boek al jaren bij Tjingo, prijs kwaliteit verhouding is prima. Altijd behulpzaam. Toppers.
netjes en goed
Ik had het makkelijk gevonden waar we…
Ik had het makkelijk gevonden waar we heen wilde en een goede prijs gevonden helemaal tevreden
Goede service en heel vriendelijk en…
Goede service en heel vriendelijk en meedenkend
Reis kon niet doorgaan door Tjingo
We hebben een reis geboekt, deze is geaccepteerd door Tjingo, betaald en 2 uur later ontving ik een mail dat de reis niet door kon gaan. Ze boden daarna een alternatieve reis aan die zonder overleg geboekt is, toen weer telefonisch contact op moeten nemen wat allemaal moeizaam ging.

Vastaus yritykseltä Tjingo
Alle dames zijn super behulpzaam.
Echt een geweldige service van de dames!
Goed geholpen door telefoniste!
Al jaren goede ervaringen met Tjingo
Je kunt snel en makkelijk en voordelig…
Je kunt snel en makkelijk en voordelig boeken
snel en duidelijk antwoord op mijn vraag
Alles prima!
Prima geholpen bij vragen
Prima geholpen bij vragen. Wel jammer dat op boekingsbevestiging of mail niet de inlog gegevens tbv Easy Jet en Duitse reisorganisatie staan. Deze kunnen wij dan niet weten en moeten wij dan weer bij jullie navragen
Goede keus
Duidelijk keuze in overzicht van prijzen. Ook alle papieren zijn snel geregeld
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.