Tjingo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Geweldig geholpen, bij online boeken ging iets niet goed vanuit onze kant. Werd later door een medewerker( geloof Marieke) teruggebeld en die heeft alles voor ons opgelost en geboekt. Super vriendelij... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De prijzen zijn uitstekend ,vriendelijke medewerkers en snelle reacties . Klein minpuntje dat ze geen mail stuurden als de betaling binnen was maar dat vergeef ik ze door de goede prijzen 😜

Saanut 4/5 tähteä

Precies dezelfde vakantie duurder bij TUI en Corendon, door € 35,- extra korting na inschrijving voor de nieuwsbrief! Werd na boeking meteen gebeld omdat ik alleen letter i.p.v. gehele voornaa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Tjingo is geweldig. Nu voor de 5de maal via Tjingo de vakantie geboekt. Makkelijk, direct wat het gaat kosten en het verdere verloop is geweldig. Jammer is dit keer wel t.o.v. vorig jaar dat dezelf... Näytä lisää

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Tjingo is al meerdere keren door de bezoekers van Zoover verkozen tot beste en populairste online reisbureau, én tot beste zonvakantie-aanbieder. U boekt bij ons dus niet alleen de scherpste deal, maar ook met de zekerheid van uitstekende service. Inmiddels hebben al meer dan 1.000.000 vakantiegangers via Tjingo hun vakantie geboekt – voordelig, vertrouwd en zonder gedoe. Nog niet overtuigd? Met onze Laagsteprijsgarantie op reizen van onder andere TUI, Corendon, Alltours en vele andere bekende merken, weet u zeker dat u nooit te veel betaalt. Vergelijk zelf op Tjingo.nl – en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw volgende zonvakantie.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

188 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Woaw...

Woaw.... alles was zo goed geregeld ! Nergens problemen gehad . Dit is voor herhaling vatbaar! Bedankt Tjingo

22. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Wij hebben onze reis geboekt via Tjingo

Wij hebben onze reis geboekt via Tjingo, mede omdat zij aangeven dat je – volgens de voorwaarden van Corendon – eenmalig kosteloos kunt omboeken. Toen wij hier gebruik van wilden maken, liep het echter totaal anders dan verwacht.

Bij het omboeken bleek dat dit alleen via Tjingo kon en niet rechtstreeks via Corendon. Op zich prima, maar vervolgens werd de nieuwe reis door Tjingo €300 duurder aangeboden dan exact dezelfde reis op de website van Corendon zelf. Toen we dit aankaartten, kregen we te horen dat zij de prijs baseren op de oorspronkelijk geboekte reis en niet op de actuele prijs die Corendon hanteert.

Dit voelt erg misleidend. Als consument ga je ervan uit dat een omboeking betekent dat je overstapt naar een andere reis tegen de op dat moment geldende prijs, zeker als dit nergens duidelijk anders wordt vermeld in de voorwaarden. Dat Tjingo vervolgens een aanzienlijk hogere prijs rekent voor exact dezelfde reis is moeilijk te begrijpen en wordt ook niet transparant gecommuniceerd.

Kortom: de belofte van “eenmalig omboeken” klinkt mooi, maar in de praktijk kan dit financieel flink tegenvallen. Wij raden aan om hier goed op te letten voordat je via Tjingo boekt of een omboeking overweegt.

19. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Tjingo-logo

Vastaus yritykseltä Tjingo

Beste Yvette,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat dit zo vervelend overkomt.

Bij een boeking via Tjingo bemiddelen wij tussen jou en de touroperator, in dit geval Corendon. De voorwaarden rondom omboeken – inclusief hoe de nieuwe reissom wordt berekend – worden volledig door Corendon bepaald.

Bij een omboeking wordt de nieuwe reis niet altijd tegen de actuele prijs van dat moment berekend, maar volgens de manier waarop Corendon de wijziging verwerkt. Deze werkwijze zijn wij verplicht te volgen. Dit is dus niet iets wat Tjingo zelf bepaalt of aanpast.

Als je rechtstreeks bij Corendon had geboekt, waren dezelfde voorwaarden en prijsopbouw van toepassing geweest.

We begrijpen dat dit anders kan voelen dan verwacht, maar dit komt voort uit de voorwaarden van de aanbieder.

Groet,
Team Tjingo

Saanut 2/5 tähteä

Vlakke reacties

Vlakke reacties. Weinig tot geen feedback.
Ongeïnteresseerd (geen ownership)

5. maaliskuuta 2026
Tjingo-logo

Vastaus yritykseltä Tjingo

Beste Frank,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Jammer om te lezen dat je het contact met ons als vlak en weinig betrokken hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en dat we echt meedenken bij vragen of problemen. We kijken daarom graag met je mee naar wat er in jouw situatie precies is gebeurd.

Als je ons een bericht stuurt via klantenservice@tjingo.nl met je boekingsnummer en een korte toelichting, dan pakken we dit graag verder op en kijken we wat we voor je kunnen doen.

Groet,
Team Tjingo

Snel en effectief

Weer snel en goed geholpen om een vacantie te vinden en te boeken die aan onze wensen voldoet. Het grote voordeel van Tsingo vind ik dat hier de aanbiedingen bij elkaar komen van alle bekende reisorganisaties en dat met een laagste prijsgarantie.

3. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Voordelig geprijsd en uitstekende service

De prijs is voordelig en de service is buitengewoon goed. Je krijgt snel antwoord via de chat en je wordt goed en vriendelijk geholpen. Als voor Tjingo het niet helemaal duidelijk is, wordt je gebeld om alles tot in detail goed te regelen voor je reis, ook op zaterdag. Als het voor jou als reiziger niet duidelijk is, kun je al je vragen stellen en worden deze duidelijk beantwoord. De website is overzichtelijk en duidelijk.

28. helmikuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin