Nok en gang fuld score til TJ Data. På min gamle computer stod strømforsyningen af (kortsluttede). De kunne bestille en ny (og lidt speciel) strømforsyning hjem til mig og teste systemet. Det hele... Näytä lisää

En rigtig fin lille butik , inde i midten af Odense. Dem er er der snart ikke flere af. God service, flinkt personale, og priserne er ok. Et ok udvalg af vare.

Wholesome staff that has a lot of handy stuff on hand (hah). Was particularly surprised when they had thermal pads in stock as I checked a lot of other stores before TJ Data. Pricing is quite favorab... Näytä lisää

I just picked up my ASUS Zenbook from repair. Exellent service! The keyboard and power jack got changed smoothly. Work was supposed to take under a week, but the supplier's page displayed misleading i... Näytä lisää

1. Tietokonekauppa
  2. Tietokoneet ja tarvikkeet
  3. Tietokonekorjaaja
  4. Tietokonehuolto
  5. ATK-tuki ja -huolto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Computer forretning med eget service-værksted til alle slags reparationer, placeret lige i midten af Odense.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Nok en gang fuld score til TJ Data.

Nok en gang fuld score til TJ Data.
Det hele virker perfekt!
De kan deres kram de drenge.

1. huhtikuuta 2026

Wholesome & Quick

Pricing is quite favorable as well, and they have a good location in the center of the city, so that's a big plus, too.

23. lokakuuta 2025

Altid god vejledning og service

Altid god vejledning og service.
Kom med diverse ting (gammel MAC/USB-stik mm) og skulle have styr på en masse data, der skulle flyttes rundt med og slettes.
Oplever altid et meget venligt, kompetent og imødekommende personale ved TJ Data og ret rimelige priser.

30. elokuuta 2025

Dårlig service

Jeg brugte butikken til at få en gratis fejlsøgning af min computer.
Jeg fik at vide at det ville koste minimum 2000 kr at få den repareret.
Da jeg ikke ønskede at benytte mig af dem til reparationen endte vi i et kæmpe skænderi hvor jeg blev råbt af midt i butikken.
Jeg fik efterfølgende repareret den for 400 kr et andet sted.

17. helmikuuta 2025
TJdata-logo

Vastaus yritykseltä TJdata

Hej Abu,

Da du gjorde det klart for os at du på intet tidpunkt havde ønsket at få enheden lavet hos os, men blot ville have os til at diagnosticere og fejlfinde enheden, og så have en detaljeret rapport på fejlsøgningen.

Så du med vores forarbejde kunne tage den et andet sted hen og få lavet.
Seriøst?

Så var løbet ligesom kørt der for dig.
Prisen var for at få dig pænt ud af døren, så vi kunne bruge tid på ordentlige kunder.

Men du ville absolut argumentere for at du skulle have en komplet rapport og journal på et gratis og i øvrigt uforpligtende reparationstilbud. Fordi det var vi forpligtet til at yde dig på en eller anden måde??

Glad for at du kunne få den fejlsøgt hos det sted du ville have den lavet hos i første omgang.

Der skulle du jo bare have taget den hen fra start... Sjovt... du må have haft mere tiltro til vores fejlsøgning end hos dem.

Ærgeligt at vi skulle spilde hinandens tid på den måde.

Men det er sgu ikke OK at forsøge at misbruge tilbuddet på den måde.
Men det syntes du var helt iorden. Bevares.

Din opførsel er præcis derfor den slags tilbud eller goder bliver fjernet igen.

Håber du tager det til eftertanke,

- Mike / Butikschef

God service, gode priser

Jeg var på udkig efter en brugt bærbar og gik ind i TJ Data for at tjekke deres bærbare ud. Gik derfra med en brugt bærbar, der ser ud som en ny og har specifikationer som en ny. Og en pris, der var noget lavere, end jeg havde forventet. Der vil jeg også handle brugt næste gang, jeg får brug for det.

25. lokakuuta 2024

5 ud af 5 stjerner.

Fik diagnoseret mit kæmpe tårn af en pc og endte faktisk med at købe en ny hos dem. Der er super professionelle og virkelig imødekommende! De brugte virkelig god tid på at hjælpe og forklare mig tingene. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her! Rigtig rare mennesker.

19. maaliskuuta 2024

Vi var ude for at købe en Flashforge 3D…

Vi var ude for at købe en Flashforge 3D printer
Der var god og behagelig service i Butikken, samt der blev ikke sparet på tiden, der blev brugt på at fortælle om Produktet inden købet, Det gælder både fordele og ulemper, TJ Data ville være sikker på vi kom hjem, med et Produkt der passede til os.
Desværre var der fejl på Maskinen, men det var sket i Produktionen på Fabrikken !
Jeg ringede til TJ Data med det samme og vi fortalt om problemet, de ville ringe tilbage hurtigt, lød beskeden.
Der gik kun 10 min så ringede telefonen, det var TJ Data, der kunne fortælle at importør og de selv var kede af det, Der ville blive bestilt en ny til os og hvis vi kom ud med den igen når den anden kom, så ville der være en updatet version til os, altså fra Flashforge 3 til en Pro version for Vores ulejlighed, TJ Data bestilte med det samme en ( Torsdag ) og den var der allerede i dag Mandag !
Se det kalder vi god og hurtig service !

12. syyskuuta 2022

ELENDIG KUNDESERVICE og VANVITTIGE PRISER!

Jeg var nede med en laptop, hvor hængslerne sad for løse på skærmen. Først og fremmest står jeg og venter, medens en anden kunde bliver ekspederet.
Vi var de eneste to kunder i butikken, alligevel kan jeg høre og se, at flere medarbejdere er til stede og de kan ovenikøbet se, at jeg står og venter.
Jeg venter omk. 10 min. Men intet sker. I irritation går jeg ud af forretning for at vente udenfor. Efter 5 min. tid, går jeg tilb. til butikken. Den samme kunde er stadigvæk i gang med at blive ekspederet. Men intet sker og de samme medarbejdere ser til, at jeg bare står og venter. Men ok... Langt om længe kom jeg til.
Jeg spørger til hvad det ville koste, at stramme hængslerne op på skærmen?
Svaret var, at ekspedienten ikke vidste om de havde sådanne et værktøj der kunne klare opgaven.
Jeg undres ved svaret.... En computer forretning der ikke havde et værktøj til, at stramme nogle hængsler? Umiddelbart efter siger ekspedienten, at de kunne tage den ind til nærmere undersøgelse, som ville koste omk. 300, hvorefter, at de også ville charge mig for prisen for evt. at stramme hængslerne op.
Jeg tænkte med det samme, at det var en fuldstændig vanvittig pris for 30 sek. arb.
Jeg takkede nej til tilbuddet og forlod forretningen.

Jeg fandt umiddelbar efter en anden computer forretning i Odense "PC ODENSE APS" ved Klostergade 22.

Jeg forelægger den samme fortælling, som jeg gjorde ved "TJ- DATA" Ekspedienten i forretning kiggede hurtigt på laptoppen, tog den med ud bagved.
Han kom ud umiddelbart efter 2 min. Og spurgte til om, de var blevet for stramme, efter at han havde strammet hængslerne op? Nej det var passende, sagde jeg til ham. Og jeg blev ekstrem glad.
Jeg spurgte umiddelbart efter, hvad jeg skulle betale? Han sagde, at det kunne han ikke tage sig betalt for.

Men efter min oplevelse ved "TJ-DATA" Sagde min samvittighed, at jeg havde fået udført et godt stykke arb. Og at jeg var mere end tilfreds! Så jeg betalte ham 100 kr. Han blev helt overrasket. Og sagde faktisk på en måde, at det var meget at betale. Men de kunne så bruges til kaffekassen. What ever sagde jeg. Jeg var i hvert fald tilfreds og forlod forretning.

Se... det er KUNDESERVICE.
Jeg kan VARMT ANBEFALE

"PC ODENSE APS"
Klostergade 22.

4. tammikuuta 2022
TJdata-logo

Vastaus yritykseltä TJdata

Hej Jordi

Jeg er ked af oplevelsen du har haft hos os.

Ville gerne kunne gøre det bedre for dig en anden gang.

Men ventetid kan forekomme. Vi vil jo gerne give hver enkelt kunde den tid de hver i sær har brug for.

At du ikke bliver kontaktet af en af de andre medarbejdere du ser gå rundt, er ret simpelt at der er tale om vores 2 praktikanter som ikke arbejder på værksted eller har kundekontakt.

Vi er kun 1-2 til at betjene i butikken. Men det inkluderer også telefon, og så kan vi jo af sagens natur jo desværre ikke assistere dig før evt opkald er afsluttet.

Som du fik af vide af min kollega der kiggede på den, så har du jo limet den fast selv der hvor hængslerne og skærmen sad fastgjort og disse var skæve.
Derfor ville min kollega ikke tage og risikere at mere gik i stykker ved at man blot "spændte dem efter" <- Computeren var absolut ikke i en god stand og dette forsøgte han også at gøre dig opmærksom på. Derfor ville vi heller ikke love eller gøre mere, med mindre vi kunne få lov til at få den ind på værkstedet og tage os ORDENLIGT af den!

Om ikke andet er jeg glad for at du fandt et sted du kunne få hurtig hjælp.
Jeg håber den holder :)

God dag :)
Mvh Mike / Butikschef TJdata

Har lige købt en anden pc hos tj data

Har lige købt en anden pc hos tj data, de mente det blev for dyrt at reparere den gamle.
God og ærlig rådgivning og al data blev overført fra den gamle og alt virker perfekt.
Rigtig godt sted år handle, spec6når man som jeg ikke er en ørn med pc.

11. joulukuuta 2020