Jeg havde en god oplevelse med Thorsen møbler. Rasmus svarede hurtigt på mine spørgsmål og var nem at kommunikere med hele vejen igennem. Jeg havde bestilt to varer, hvoraf den ene var forsinke... Näytä lisää
Jeg ledte efter en bestemt lampe på nettet. Fandt den hos Thorsen Møbler til en rigtig fornuftig pris, faktisk den billigste jeg kunne finde. Ved bestilling blev jeg oplyst om leveringstid på 1-2 uger... Näytä lisää
Glimrende oplevelse. Havde købt fire spisebordsstole som desværre viste sig ikke at passe godt ind. Heldigvis var Rasmus fra webshoppen særdeles venlig og behjælpelig og vi fik byttet stolene til en a... Näytä lisää
Det var en fornøjelse at handle hos Thorsen Møbler for første gang. De flyttede gaven fra en butik til en anden, så det var lettere for mit barnebarn at hente den. Samtidig holdt de mig løbende orie... Näytä lisää
Møbler. Mennesker. Indretning. Et af landets største udvalg af designmøbler tæpper og lamper af høj kvalitet til både private og erhvervslivet. Vi tilbyder professionel indretning af bolig og erhverv.
Viborgvej 175, 8210, Aarhus V, Tanska
- mail@thorsen.dk
- www.thorsen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Hurtig levering
Lidt lang leveringstid (6 dage)
Mit køb blevet delt op i to helt uden…
Mit køb blevet delt op i to helt uden problemer, da den ene vare ikke var på lager
Efter bestillingen var Thorsen Møbler…
Efter bestillingen var Thorsen Møbler super behjælpelig med at sikre hurtig levering, til trods for at producenten havde sommerferie. Mikkel var virkelig imødekommende og sørgede for at opdatere mig, ved deres modtagelse af varen.
Perfekt indpakning og leveret samlet
Perfekt indpakning og leveret samlet
Leveret indenfor den lovede leveringstid.
Hurtig levering af fine varer
Hurtig levering
alt fungerede tilfredsstillende
Hurtig og problemfri bestilling.
Hurtig levering af korrekt vare
Lidt rodet forløb
Lidt rodet forløb, forsinket forsendelse pga lagerfejl. Men fik personlig besked om forsinkelse.varen ok.
Har tidligere været ok tilfreds ved…
Har tidligere været ok tilfreds ved handler. Det er desværre blevet en butik med personale der er nye og skal bestride en post de ikke er klædt på til - eller uvillighed. Virkelig dårlig oplevelse. Gik til anden forhandler og der kunne mit forehavende sagtens leveres.
Kommer aldrig hos Thorsen møbler mere.