Thebossshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Näytä lisää

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Näytä lisää

Som altid gør TheBossShop det bare super godt! Bestilte alle delene til et board med en ydmyg bemærkning om jeg kunne få det samlet - naturligvis kunne jeg det og varen blev super hurtigt afsendt!... Näytä lisää

1. Skeittilaudat

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kæmpe 5/5

Kæmpe 5/5

Bestilte tre skate magasiner og de kom en dag efter bestilling + en masse stockers følgte med så bar kæmpe skud ud til gutterne de fortjener alt

28. heinäkuuta 2023

Hej Valdemar
mange tak - det betyder rigtig meget for min lille skateshop !!

MVH Thomas, TBSS

Lokal butik med styr på sagerne

Lokal butik med styr på sagerne. Hurtig levering og endnu hurtigere svar ved kundeservice

16. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Kæmpe tak for de positive ord, det betyder rigtig meget for min lille biks :) Dejlig sommer herfra.

boss shop RULES!

ordered shoes. know these guys for a long time now and support them as much as I can

9. heinäkuuta 2023

Thanks a lot Nate!! Det sætter jeg stor pris på! MVH Thomas, TBSS

Gode varer og hurtig levering.

Endnu engang god service, og god kundeservice.
Der er intet at klage over.

21. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Kæmpe tak - er glad for at kunne leverer en service i top :-) God sommer - MVH Thomas, TBSS

Skateshop i verdensklasse

Super fedt udvalg af varer og rigtig god kundeservice. Har altid været tilfreds når jeg har handlet hos TheBossShop igennem årene.

28. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Tak for support gennem årene og de flotte ord!! WOW det er jeg glad for at høre :) God sommer herfra
MVH Thomas TBSS

Som altid hurtig levering

Som altid hurtig levering. Lækre trøjer og t shirts til sønnen.

20. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

mange tak for din ordrer og de flotte ord - det sætter jeg stor pris på! :) MVH Thomas, TBSS

Shop her!

Har handlet i Thebossshop en del gange efterhånden. Altid lækre produkter og lynhurtig levering. Meget tilfreds.

18. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for dine ordrer gennem tiden og den flotte anmeldelse!! :) Det varmer og giver god energi til arbejdet - TAK og god sommer herfra

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, god kvalitet er altid tilfreds når jeg handler hos the boss shop.

13. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for dine køb gennem tiden samt den fine anmeldelse! :) Det betyder rigtig meget for min skateshop!! God sommer

Hurtig levering

Hurtig levering. Fede styles i webshoppen, hurtig svar på spørgsmål. Fri fragt og mulighed for at returnere i butikken.

6. kesäkuuta 2023

Hejsa
kæmpe tak for de rosende ord, det er jeg bare glad for at du synes :) God sommer herfra! MVH Thomas, TBSS

Hurtig levering

Hurtigt og kompetent svar på mail

4. kesäkuuta 2023

Mange tak - det er jeg bare glad for at du har oplevet :) MVH Thomas, TBSS

Bruger The Boss Shop tit

Bruger The Boss Shop tit.
Der er altid god service. Kan stærkt anbefale at bruge dem, hvis du står og mangler noget skategear eller lækkert tøj.

1. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Hej, kæmpe tak for dine ordrer og de flotte ord her på TP - det betyder meget at du har lyst til at dele ud af din oplevelse hos mig :) Dejlig sommer herfra.
MVH Thomas, TBSS

Altid venlig betjening og hurtig…

Altid venlig betjening og hurtig levering !

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Hej :) Stort tak for dit køb og at du har lyst at handle hos mig!! Det betyder meget for min lille butik! Dejlig sommer herfra.

God service

Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn fik stor hjælp og blev mødt i øjenhøjde.

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Hejsa :) Stort tak for jeres køb og venlighed!! Det betyder meget for min lille butik at i har lyst at handle samt skrive om jeres oplevelse herinde. Dejlig sommer herfra.

Golden

Vildt god service! Fede varer! Hurtig levering! Sand skate-butik!

21. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Kæmpe tak!! Det varmer mit skate-hjerte :) Håber at kunne hjælpe en anden god gang! MVH Thomas, TBSS

Fin service.

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returbeløbet blev indsat på bankkonti kort tid efter.

14. toukokuuta 2023

Hej Maria,
stort tak for din anmeldelse og de fine detaljer, det betyder meget for min skateshop :) jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang.