Jeg bestilte en ledningsfri LED lampe og fik den allerede dagen efter. Lampen er rigtig fin og absolut også god kvalitet i overensstemmelse med prisen. Jeg køber gerne hos Nielsen Light igen! :)
Vi ønskede at købe en lampe "fodgænger". Søgte og fandt en perfekt hjemmeside. Har modtaget præcis den vare vi ønskede os. Perfekt information om ordren undervejs. Vender tillidsfuld tilbage-... Näytä lisää
Hurtig ekspedition fra firmaets side og lampen svarede til billedet, så vi er fuldt ud tilfredse. Eneste anke og den går til GLS. Man lovede levering til døren, men GLS påstod vi ikke havde været hje... Näytä lisää
Hos NielsenLight.dk finder du et bredt udvalg af lamper i dansk design – lige fra stilrene væglamper og loftlamper til funktionelle bordlamper, gulvlamper og udendørslamper. Vi har siden 1995 designet og udviklet belysning til hjem i hele Danmark, og vi er især kendt for vores fokus på LED lamper med lavt energiforbrug og høj kvalitet. Vores mest populære produkter omfatter bl.a. Nielsen Light væglamper, pendler til spisebordet, gulvlamper med skærm, og klassiske plafonder i moderne materialer som glas, metal og stof. Vi kombinerer tidløs æstetik med funktionel belysning, så du altid får en lampe, der både lyser smukt og klæder dit hjem. Vi har gjort det nemt at finde belysning til alle rum – uanset om du søger lamper til stue, køkken, badeværelse eller børneværelse. Samtidig lægger vi vægt på hurtig levering, god kundeservice og konkurrencedygtige priser. Mangler du reservedele, LED pærer eller nye lampeskærme? Vi har også et stort udvalg af tilbehør til lamper.
Vassingerødvej 99, 3540, Lynge, Tanska
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Dejlig service og utroligt hurtigt levering

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Efter telefonsamtale med venlig herre bestilte jeg på hjemmeside , og varen kom i løbet af 2 dage. Meget fint 👌 .

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Flot produkt. Godt indpakket og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Hurtig levering. Varen svarede til min forventning.

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Jeg købte bare en lampeskærm, men en posetiv oplevelse hvor alt gik som det skulle. Fin hjemmeside der var nem at finde rundt i og god infomation. Og mange fine lamper som jeg nok vil vende tilbage til og kigge på en ekstra gang.

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Hurtig ekspedition og levering. Og jeg er super glad for min lampe 😄. Alt i alt : meget tilfreds.

Yderst tilfredstillende. Hurtig levering

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
God service med hjælp til at finde den rigtige skærm og topplade der passede til

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Hurtigt og effektivt levering uden omkostninger

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Jeg har købt den fineste standerlampe.
Pakket meget forsvarligt ind og hurtig levering.

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Så glad for min nye lampe. Super hurtig betjening. Ikke sidste gang jeg handler der

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Vupti hurtig levering , god hjemmesiden. Jeg handler helt sikkert her igen. Kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Super fin og hurtig service. Jeg havde et spørgsmål til et produkt som jeg sendt via kundekontakt på hjemmesiden, og svaret kom hurtigt, og var klart og let forståeligt, så jeg kunne bestille hvad jeg manglede. Hurtig levering oveni, så en rigtig god oplevelse

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
En overskuelig hjemmeside, hurtig levering, kvalitetsprodukt til rigtig god pris

Vastaus yritykseltä Nielsenlight
Fine produkter, gode priser, hurtig levering.