Thebossshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

God levering intet ødelagt i pakken eller noget og man får det hurtigt Har handlet mange gange i thebossshop dog på en anden konto. Har kun engang oplevet hvor jeg bestilte flere ting og så de gle... Näytä lisää

Så fin lille butik. Bukser bestilt og modtaget allerede dagen efter. God og venlig telefonisk hjælp. Har bestilt derfra flere gange. Har også tidligere været fysisk i butikken, hvor min 11-årige søn... Näytä lisää

Vi modtog fin service i forbindelse med returneringen af et fejlkøb. Ved skriftlig henvendelse kunne vi købe en returlabel (49,-), der gjorde det let at sende varen retur med GLS via pakkeshop. Returb... Näytä lisää

Som altid gør TheBossShop det bare super godt! Bestilte alle delene til et board med en ydmyg bemærkning om jeg kunne få det samlet - naturligvis kunne jeg det og varen blev super hurtigt afsendt!... Näytä lisää

1. Skeittilaudat

TheBossShop.dk er startet i september 2009 som dansk webshop indenfor skateboard branchen. Vi forhandler alt fra skateboards og tilbehør til tøj, sko og accessories. Vi udvider hele tiden vores sortiment og tilbyder altid de bedste priser og kvalitet. Vi garanterer hurtig levering samt god kundeservice, hvilket resulterer i 100% tilfredshed hos vores kunder.

Erinomainen

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10/10 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

4. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for de 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og dit køb!! :) God jul herfra - MVH Thomas, TBSS

Hurtig levering

27. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

mange tak - det betyder meget at pakkerne kommer hurtigt frem selv i de her juledage :) Glædelig jul. MVH Thomas, TBSS

The Boss Shop er som altid en…

The Boss Shop er som altid en fantastisk shop at handle ved.
God service, gode priser og hurtig levering.

24. marraskuuta 2023

Mange mange tak for de flotte ord og støtte gennem årene :) MVH Thomas, TBSS

Bedste skateshop dk.

Bedste skateshop dk.
De har alt hvad man skal bruge som skater og har altid virkelig mange gode tilbud. De sender hurtigt og er hjælpsomme.

23. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for de flotte ord, det er jeg bare glad for at læse!! :) Jeg håber at kunne hjælpe en anden god gang. MVH Thomas, TBSS

Jeg har både handlet online og fysisk i…

Jeg har både handlet online og fysisk i butikken og begge dele fungerede perfekt.
Mit barnebarn og jeg fik en rigtig god service, da han skulle vælge skateboard, de ved hvad de har med at gøre og hjælper gerne også efter købet 👍

21. marraskuuta 2023

Hejsa
mange tak for de flotte ord! Jeg er super glad for at min passion for faget skinner igennem i min service :) Rigtig god jul herfra. MVH Thomas, TBSS

Super butik og webshop som bestemt er…

Super butik og webshop som bestemt er værd at handle hos, uanset om man er skater eller ej - lækre varer i topkvalitet.

16. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for de flotte ord, det varmer at læse som selvstændig butiksejer! :) MVH Thomas, TBSS

Igen igen virker det hele og ved fejl…

Igen igen virker det hele og ved fejl med sko størrelse fra vores side - bliver det ændret med nemhed så vi fik den størrelse der passer

8. marraskuuta 2023

Hej
endnu en gang tak for jeres support og altid venlige anmeldelse, det er jeg bare glad for !! MVH Thomas :)

Response & service

Great Response & service

8. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

thanks a lot for a good dialog :) Hope I can help you again in the near future. MVH Thomas, TBSS

Altid venlige og stort udvalg

Altid hurtig levering, og god og venlig betjening

3. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

mange tak for din positive feedback - det betyder rigtig meget for min skateshop !! :) MVH Thomas, TBSS

Andmeldelse

Vildt hvor hurtig shipping er, og at TheBossShop altid støtter skate-kulturen i Aalborg. Bare bliv ved med det i gør og #lundenlife

2. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for de flotte ord!! Det betyder rigtig meget for min lille skateshop at kunderne ved at jeg støtter skate kulturen 110%

Service

Altid en god behandling. Hurtig svar hvis jeg har spørgsmål. Hurtig ordrelevering.

27. lokakuuta 2023

kæmpe tak for ordren og feedback!! :) MVH Thomas

tilfreds

jeg fik sendt de forkerte sko, og så sendte de de rigtige til mig og en gratis t shirt på bare 2 dage

23. lokakuuta 2023

hejsa,
mange tak for de 5 stjerner, det er jeg bare glad for, at vi fandt en god løsning :) Jeg håber skoene sidder som de skal.

The Boss Shop er fantastisk

The Boss Shop er fantastisk

Sjældent har jeg fået så god service som jeg fik, da jeg købte skateboards hos dem.

Hele handlen spillede og leveringen var virkeligt hurtig

18. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Thebossshop

Mange tak for handlen og at valget faldt på netop min skateshop til dine boards :) Håber det blev et godt projekt !!