Nogenlunde mad, men glemte en ret, og det er åbenbart umuligt at få pengene tilbage. Fik i stedet et tilgodebevis, der skal bruges inden 2 måneder. Det er bare ikke godt nok!!!
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Maden var klar og umiddelbart tilberedt da vi kom for at hente den. Køkkenet emmer af effektivitet, omhyggelighed og præcision. Vi bestilte: 5 KYLLINGESPYD – Saté gai 6 RISDEJPAKKER –... Näytä lisää
Fantastisk oplevelse 🤩 I samarbejde med Thaiaway (Jan) lavede vi buffeten til vores bryllupsfest i november 2019. Alt blev leveret og opsat og forklaret for vores 80 gæster som var begejstret og... Näytä lisää
Nogenlunde mad - ringe service
Deres portioner er blevet mindre
Deres portioner er blevet mindre. Og så er de covid maske nazier. Maden er dog god.
Meget lækker thai buffet
Jeg kan klart anbefale at få mad fra Thaiaway.
Vi har netop i weekenden holdt vores datters konfirmation og fik en af deres lækre buffeter.
Det smagte bare virkelig godt og gæsterne synes også det smagte godt. Så alt i alt vellykket. Maden blev bragt ud til os til tiden og der var ikke en finger at sætte på denne oplevelse. Vi havde meget dialog med Jan som var god til at svarer på alle vores spørgsmål inden bestillingen blev sendt afsted. 5 store stjerner!
Jeg elsker thaiaway
Jeg elsker thaiaway. Kunne spise det hver dag. Ved godt at de har lidt travlt, rimelig tit. Så derfor altid efter en bestilling, ber jeg dem om at fortælle hvad, jeg har bestilt, og de siger det, (bare så vi alle er klar over hvad jeg bestiller) og næsten 10/10 gange er maden fantastisk.. så tak 🤩 min kæreste og jeg prøvede dem på frb. For en mrd. siden. Og vil faktisk sige at den ude på Østerbro er bedre 😳? Men.. same, same but different.. 😅 syntes selv at uden på Østerbro putter de mere chili og kokosmælk i men igen... meget det samme. Så tak for jer på Østerbro 🤩 og undskyld min besværlighed 😬😅🤩🤩🤩
Elendig service
Nogenlunde mad, elendig service. Restauranten laver fejl og glemmer en børneret da de pakker maden og sender den via Just Eat. Anerkender fejlen men kan ikke hjælpe med andet end tilgodebevis. Sidder med hylende unge kl 20.00 og ingen mad ...
Maden er ok, men ofte store forsinkelser
Maden er ok, men ikke fantastisk.
Servicen er til gengæld mangelfuld, og hvis man bestiller på nettet til et bestemt tidspunkt, kan man godt forberede sig på, at det ikke er usædvanligt med 30-45 minutter forsinkelse (en perfekt måde at bruge sin aften eller ...?). Det holder simpelthen ikke og en undskyldning hjælper ikke synderligt på dette når det sker gentagne gange.
Meget tilfreds kunde på 5
Meget tilfreds kunde på 5. år.
Altid lækker mad, velsmagende, store portioner, maden er klar til tiden og standarden er altid den samme - fantastisk!
Ikke Thaimad …
Bare virkelig dårlig og ikke autentisk thai mad. Det smager alt sammen ens og har ikke smag af hverken ingefær, hvidløg el chili. Det ligner noget masse produceret og sjusket mad. Vil ikke anbefale nogen at købe mad der hvis de gerne vil have Thai mad.
Man kommer altid hjem med mad derfra og…
Man kommer altid hjem med mad derfra og bliver skuffet.
Ufatteligt.
God mad men elendig service
Vi har været kunder ved Thai Away i 5 år.
Når bestillingen er korrekt udført fra restauranten, er maden rigtig god, men deres service har sejlet for mange gange.
Der er 50/50 risiko for at bestillingen ikke er korrekt når man kommer hjem med maden.
Når vi ønsker kompensation for manglende sidedish ( som man har betalt for(!) , har vi skulle kæmpe for at få det og denne gang har de nægtet at give kompensationen, fordi vi ikke havde fået en mail fra dem med et tilgodehavende.
God mad, men elendig service.
Fantastisk oplevelse 🤩
Fantastisk oplevelse 🤩
Alt blev leveret og opsat og forklaret for vores 80 gæster som var begejstret og fuldt ud tilfredse med den dejlige mad.
Vi giver vores bedste anbefalinger 👍🏻 og siger tusinde tak for mad og indsatsen 😍
Den var da uden æg, som bestilt.
Da jeg til aften skulle bestille mad fra thaiaway på Østerbro, ringede jeg ned, for at bestille (da der ikke er mulighed for på hjemmesiden at fravælge animalske smagsgivere) og for at forhøre og sikre mig at der kan laves retter uden fiske- og østerssovs samt kyllingefond og rejepasta, hvilket der blev sagt, at der godt kunne - i hvert fald nr. 23, som jeg alligevel havde tænkt mig at bestille og nudelretterne, hvoraf jeg også skulle bestille én af dem (nr. 16).
For det første, så var jeg tæt på slet ikke at nå at få mad, for på vejen hjem (i regnvejr), måtte jeg have papirsposen på armen, så hankene ikke blev så våde, at de faldt af, hvilket var fint nok; bunden derimod, var så våd pga væske fra maden, at mit ærme blev gennemvædet af dette, og alt sammen var ved at blive tabt på jorden. Jeg måtte stoppe op, tage maden ud af den ødelagt papirspose, smide papirsposen ud, og tage bøtterne i hænderne... Så måske man kan have nogle poser, som ikke går i stykker, i bunden, når væsken siver ud.
For det andet, så kommer jeg hjem, er virkelig sulten og begynder at øse maden op i skåle, smager lige på det, for at få en idé om der skal noget soyasauce eller andet på, hvor jeg med det samme får smagen af fisk i min mund. Jeg ved ikke om der er fiske- eller østerssovs, kyllingefond eller rejepasta i maden, da jeg har bestilt uden, men jeg kan i hvert fald ikke spise det, da det smager som om der er alligevel er brugt det.
For det tredje, hvordan kan man kalde retter for vegetariske, når man så i alle retter, bruger fiske- eller østerssovs, kyllingefond eller rejepasta? Det er på ingen måde vegetarisk.
Hvis man heller ikke kan sikre, at maden er vegansk, når kunder ringer ned og spørger, og bestiller, skal man måske bare få sine medarbejdere til at medgive, at der ikke kan laves noget vegansk (og vegetarisk, for den sags skyld).
Kvaliteten af grønsagerne er heller ikke noget at råbe hurra for, samt jeg til en af retterne havde bestilt hvidløg, for at få lidt mere smag, hvilket der så ikke er i.
Rigtig sure 226 kroner at bruge og virkelig spild af mad! Øv!
Uovertruffen service
Jeg var inde og bestille mad online til afhentning på Østerbro. Da jeg skal hente min mad finder kan de ikke finde min ordre, jeg har åbenbart bestilt til afhentning på Frederiksberg. Den søde ekspedient siger at det ikke er noget problem og at de nok skal lave lave min bestilling her på Østerbro, men der vil nok gå 15min tid. Jeg sætter mig pænt udenfor, og nyder de sidste solstråler for dagen. 10min senere kommer den flinke ekspedient ud med min mad og fortæller at de nok skal ringe til afdelingen på Frederiksberg, at jeg ikke kommer og henter min mad dér.
I det store og det hele;
Fejlen var klart min og alligevel yder de den service at tilberede min bestilling uden merpris og at ventetiden blot var 15min (det endte med 10min). De kunne i princippet have sagt til mig at jeg er nødt at hente min mad på Frederiksberg, men de yder simpelthen en service ud over det sædvanlige.´
Tusind tak for det :)
Derfor, når jeg skal have thaimad, bestiller jeg ALTID fra Thai away.
Virkelig god katering mad, professionel og venlig!
Vi bestilt Thai mad som katering fra Thai Away til vores søns Konfirmation. Hele vejen igennem var de meget professionelle, venlig og glad fra den produkt, de levere. Vi bestilt også at de skulle levere den, "sætte den op", og introducere maden til vores gæster. Det hele gik som smør... Og maden var fantastisk! Jeg kommer fra Australien, og elsker Thai mad, og plejer at være kritisk overfor maden, men dette var bare så god...! Krydderierne var tydeligvis meget frisk... Alle snakkede glæde og positiv om maden, selv en måned senere!!! Og det var mange favoritter, ikke bare en eller to gode retter...!
Den korte er at jeg giver dem en meget varmt anbefaling uden forbeholde overhovedet. Rigtig god mad, rigtig god vejledning, rigtig god levering, og ingen slinger i valsen...
God service og rigtig lækker mad
Vi bestilte mad til 55 personer til en barnedåb, og vi fik en rigtig god service og super lækkert mad, til en rigtig fin pris. Alle vores gæster var vilde med det, og vil helt sikkert bestille fra Thaiaway en anden gang.
This online service sucks!
I just placed an order, put in the payment details and the website suggested a 20min.
later pick up, which I accepted. But instead of processing my order and giving a confirmation, I was suggested another 20 minutes delay. I annulled my order, but didn't get any response on that either. So at this moment I have cooked at home faster than this fastfood joint could manage today, but maybe I have still been charged for the order!!?
Sucks!!!!!
Endnu en ægte god gang thaimad fra …
Endnu en ægte god gang thaimad fra thaiaway Frederiksberg:-)
Lang ventetid
Bestilte per telefon og fik at vide vi kunne hente 20 min senere. Nu er der gået en time og maden er endnu ikke klar. Så maden må blive god.
Vegetarretter er ikke vegetariske
Vi bestilte og betalte to vegetarretter online, og gik ned i butikken for at hente maden. På disken stod et skilt om, at alle deres vegetarretter indeholder fisk/skaldyr. Jeg synes det er meget forkert, at kalde det for vegetarretter, og det er virkelig dårlig stil ikke at oplyse om det under de forskellige retter og inden betaling.
Skøn mad og vidunderlig service!
Jeg har flere gange bestilt fra Thaiaway i Nansensgade og maden sidder lige i skabet hver eneste gang! Det er simpelthen en fryd at sætte tænderne i noget, der er friskt, lækkert og krydret på den helt rigtige måde. Derudover er deres smilende personale altid en fornøjelse at have med at gøre (både kokken og kassemedarbejderne er venligheden selv). Deres karryretter er i særdeleshed ude af kontrol, så har du lyst til thai, går du i hvert fald ikke galt med Thaiaway i Nansensgade!
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.