TCM Cykel Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Köpte en cykel on-line på TCM Cykel, en Orbea så hyfsat bra grejer. Leveransen var klanderfri… Sadeln visade sig ha ett fabrikationsfel där mjukdelen lossnade från strukturen efter 9 månader… de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt grym kundsupport och after-sales-service, som ser till att reda ut problem kunden haft med defekta produkter. Köpte själv ett cykellås i övre prisklass som efter ett par månader började strula... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jag beställde cykeln eftersom det stod 1–3 arbetsdagars leveranstid på hemsidan. När jag ringde dagen efter fick jag samma information igen. Efter att jag redan hade betalat fick jag plötsligt beske... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fick mycket hjälp att hitta rätt delar till min gamla Scott scale 30 ,säkert 15 år gammal.Märkte direkt av den breda kompetens och erfarenhet som Andreas besitter,fick alternativa lösningar med på del... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

Kaikki arvostelut

13 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Utomordentlig service

Snabba svar ifrån kundtjänsten, trevlig och kunnig personal och bättre service än i någon fysisk cykelbutik jag besökt. Jag köpte en E-mtb som levererades inom några dagar och dessutom nästan fullständigt monterad och justerad, klockrent! Kan varmt rekommendera TCM, kommer själv att handla där igen.

3. syyskuuta 2024

Väldigt bra kundservice

Väldigt bra kundservice. Fick snabbt svar på mina frågor och när jag ville ha cykeln levererad med en annan komponent än standard skötte TCM kontakten med tillverkaren och ordnade så jag skulle få komponenten utbytt från tillverkaren.

30. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fick bästa tänkbara service då jag var…

Fick bästa tänkbara service då jag var tvungen att reklamera en cykel. Då felet var av allvarligare karaktär fick jag möjlighet att få köpeskillingen i retur men valde att köpa en ny cykel eftersom jag aldrig tvekade på deras service som var snabb och generös.

21. elokuuta 2024

Kanon bra service

Kanon bra service. Ville göra en ändring i ordern och det fixades utan några som helst problem och skickades snabbt! Rekommenderas!

19. elokuuta 2024

Grymt bra service

Väldigt nöjd med mina beställningar hos TCM.
Grymt bra service och väldigt trevliga. Rekommenderar att handla här.

18. elokuuta 2024

Bra service

Jag lade en beställning på ett andel cykeldelar, varpå en artikel blev en felbeställning. Jag kontaktade kundservice i hopp om att det gick att ändra innan det skickades, och dem löste problemet direkt. Jättetrevlig personal <3

19. elokuuta 2024

Bra service!

Köpt en elcykel från TCM och är supernöjd både med cykel och den hjälp jag fick med att välja rätt cykel för mig.

1. elokuuta 2024

Över förväntan

Cykeln som levererades uppfyllde över förväntan och skickades snabbt och enkelt. Fick sedan kontakt med TMC support med hjälp som var snabb och proffsig på alla sätt.

7. elokuuta 2024

Är otroligt nöjd med TCM

Är otroligt nöjd med TCM. Fantastisk kundservice där de verkligen hjälpte mig med mina frågor och funderingar på ett personligt och professionellt sätt. Kan verkligen rekommendera!

2. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Har nyligen köpt en elcykel från TCM…

Har nyligen köpt en elcykel från TCM som motsvarar mina förväntningar med råge. Vid tredje laddtillfället upptäckte jag dock en spricka i laddkontakten som därmed inte gick att ansluta till cykeln. Kontaktade TCM via e-post fredag eftermiddag och förklarade mitt problem. Fick positiv respons redan efter någon
timme. I går måndag fick jag besked att ny laddare skickas från USA!
Detta kallar jag service av världsklass.
Tack till serviceminded personal!

23. heinäkuuta 2024

Världsrekord!?

Beställde prylar vid 13-tiden och fick mejl om att allt var klart för upphämtning vid butiken i Söderhamn 1 timme senare. Måste nästan vara världsrekord. Blixtsnabb och grym service.

22. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin