Blikken kwamen zwaar beschadigd toe en er ontbrak 1 blik. De beschadigingen waren duidelijk van voor de verzending. Zeker omdat de doos waarin ze verzonden zijn niets van schade had. Blikken met der... Näytä lisää
ik pas mijn review aan . 5 maanden geleden besteld ,meerdere mails gestuurd geen reactie in begin, toen opeens kreeg ik bericht moest ik paspoort foto opsturen voor bewijs. gedaan .weken hoor je niks... Näytä lisää
Is een oplichter...heeft bijna niets op voorraad...dus zet je bestelling door naar andere leveranciers...dus lange wachttijd...geen telefonisch contact mogelijk.... op mails wordt niet gereageerd....a... Näytä lisää
Ordered goods worth over 160 EUR end of november. Except for confirmation of order and payment, nothing received. Confirmation got junked by outlook unfortunately (not target-master.nl fault). Ma... Näytä lisää
Did not receive my order
Did not receive my order. Ordered 3 months ago.
Did not receive a reply on my email or via the contactform on the website. Phonenumber does not work.
DO NOT ORDER!
Slecht gevoel
Slecht gevoel
Ik schrijf vanuit Duitsland met een vertaler en ik hoop dat je begrijpt wat ik zeg.
Ik heb in juni 2020 voor het eerst besteld bij Target Master. De bestelling was hier binnen een week. Voorbeeldig! Met e-mailcorrespondentie zoals verwacht.
Ik heb op 1 september een nieuwe bestelling geplaatst. Na een ander verzoek om inlevering van de ID-kaart, ontving ik na een week de ontvangstbevestiging. Ik heb sindsdien niets meer gehoord. De goederen zijn nog niet aangekomen en ik heb geen antwoord gekregen op mijn talrijke vragen. Mocht een artikel nog niet beschikbaar zijn, geen probleem. Maar dan moet je de klant in ieder geval een antwoord geven.
Ik heb nu pas alle recensies gelezen en nu kreeg ik een beetje buikpijn. Ik hoop dat alles wordt opgehelderd. Anders moet ik mijn advocaat inschakelen. Ik hoop dat het niet nodig is.
Zeer slechte en onbetrouwbare…
Zeer slechte en onbetrouwbare webwinkel. Het is een boertje uit Friesland die vanuit een burgerwoning 3 webwinkels runt; herlaadwinkel.nl, luchtbukswinkel.nl en target-master.nl. Ze vallen allen onder Target-Master (KvK 01089355, eenmanszaak; Sierk de Grootstrjitte 5, 8495SC Aldeboarn). Hij is wel bekend bij onze advocaat. Hij leverde mijn bestelling niet (hij kon zogenaamd iets leveren dat ik elders niet meteen kon vinden), is onbereikbaar, reageert nergens op en heb door onze advocaat mijn geld terug gekregen. Advies; koop uw schiet(sport)spullen bij de gerenommeerde detaillist. Ze zijn niet of nauwelijks duurder en het bespaart u een teleurstelling!
Wel betaald niet geleverd
Bij dit bedrijf een bestelling gedaan. Eerst zeggen ze langere levertijd. Er wordt niets geleverd en ze reageren niet op mail en het telefoon nummer werkt niet.
Bloss nicht!
Ich möchte keine Vorastz unterstellen, aber man bekommt keine Rückmeldung auf Fragen sobald das Geld überwiesen ist. Ein Stern ist noch zuviel!
Geen levering
Spullen besteld en zouden op voorraad zijn. Na betaling plotseling op nalevering. Weken niets gehoord of gezien. Uiteindelijk per mail vragen gesteld over de levering. Geen enkele reactie.
oplichting
Geld overgemaakt en verder geen contact meer. Ik ga aangifte doen wegens oplichting.
Targetmaster leert niet uit de vele negatieve waarderingen
Ik heb mijn spullen gekregen daarom 2 sterren maar zeer slechte (geen ) communicatie en een leveringstijd een keer zolang als afgesproken . heb niet zoveel besteld maar een buks b.v. zou ik hier ik zeker gezien de vele negatieve recensies nooit kopen ga dan wel naar metura bijvoorbeeld want dat is een heel betrouwbaar adres je wordt vriendelijk geholpen
Gecoordineerd bedrog Target-Master GLS???
En de saga gaat verder...
Vorige donderdag een mailtje van target-master team dat mn pakket verzonden is met GLS...Tackingnummer enz... Zou het dan toch??
Ik naar de wbsite van GLS. Volgens GLS zou het pakketje zijn afgeleverd op vrijdag om 11.03. Afgetekend door FREDDY....laat Freddy dan op vakantie zijn in Spanje... Bij nazicht bij mijn bedrijf werd uiteraard niers ontvangen! Mijn medewerker op de omtvamgst goederen heeft dan GLS gekomtakteerd...telefonisch niet bereikbaar...en daar klacht ingediend. Dus GLS maakt ook deel uit van het bedrog....onvoorstelbaar. Volgende week meer...
Levering totaal onverwacht nog ontvangen na 3 mnd.
Oplichters, ik ben voor €300 het schip ingegaan, bestel hier niks, je hoort en krijgt niks.
En dan geheel onverwacht na 3 maanden word alles compleet geleverd!
Excuses dat ik ze voor oplichters heb uitgemaakt, maar waarom niet reageren, als iets niet direct leverbaar is.
Jammer, maar bedankt voor de levering
600 euro betaald, geen enkele reaktie na 2 maanden
600 euro betaald, 2 maanden gewacht voor een product wat op voorraad was, nog steeds niet geleverd, geen enkel antwoord op de 6 mails die ik reeds gestuurd heb....ik vraag mij af hoe het mogelijk is dat dergelijke websites kunnen blijven bestaan. Ik zal vanaf nu wekelijks een review doorsturen tot ik mijn geld terug heb of mijn goederen ontvangen.....
OPLICHTERS!!!!!!!
Ik heb anderhalve maand voor meer dan €400,- spullen besteld.
Het zou meteen opgestuurd zijn de zelfde dag nog.
Ik heb ze geprobeerd te bellen maar het telefoonnummer is niet bereikbaar.
Op mailtjes regeageren ze niet.
Ik ga aangifte doen van oplichting en hun bank benaderen voor het rapporteren van oplichting/witwas praktijken.
Dit kan echt niet en ik lees er heel veel van en zeker als er meer bedrijven er onder bestaan.
Echt te gek voor woorden dat het kan zo!
Dit is echt een slechte webshop
Dit is echt een slechte webshop. Onderdelen staan zogenaamd op voorraad en als je betaald hebt gaat het in backorder. Dus wordt het uiteindelijk nooit geleverd omdat de importeur niets uit amrika krijgt. Dit terwijl het in Duitsland gewoon te bestellen is.
Emails worden niet beantwoord en het geld wordt niet terug gestort, dit zijn oplichterspraktijken en geen reklame voor de schietsport.
Ik raad iedereen aan deze webshop te mijden.
Op 17 Juni een besteling gedaan en…Waar blijft mijn besteling??????????????
Op 17 Juni een besteling gedaan en betaald, doen moeilijk via de mail over je ID. Laatste dagen mails gestuurd, waar de bestelling blijft, 0 reaktie's op de mails. Wordt aangifte van gedaan.
Ik wacht al vanaf 15 juni op een…
Ik wacht al vanaf 15 juni op een artikel, nergens wordt er gereageerd. Op doeken dat bedrijf.. schandalig. Nergens een telefoon nummer en mijn artikel zou voorradig zijn. Never nooit meer bestellen bij deze oplichters :-(
Melding fraude Target Master / Luchtbukswinkel / Herlaadwinkel
Ik heb op 7 juli via de Luchtbukswinkel Target Master een bestelling voor 245 EUR gedaan en twee dagen later een kopie van mijn ID opgestuurd. Registratie hiervan zie ik in mijn account bij de Luchtbukswinkel, maar verder is er niks meer gebeurd. Schrijf dagelijks een e-mail maar geen antwoord. Telefoon van Target Master/ Luchtbukswinkel is afgesloten.
Op de politie site Verkopersgegevens gechecked door het banknummer van Target Master in te voeren. "ER ZIJN MELDINGEN OP DEZE VERKOPER" Probeer deze link maar door te zoeken op "Controleer Verkopergegevens politie"
Ik wacht het nog even af, maar heb weinig hoop. Ik ga aangifte voorbereiden bij het landelijk meldpunt internet oplichting Politie.
Let op Luchtbukswinkel.nl is hetzelfde als Target Master en hetzelfde als Herlaadwinkel.nl. Mijdt deze sites want je bent hoogstwaarschijnlijk je geld kwijt.
Het bedrijf staat geregistreerd in Sierk de Grootstrjitte 5, 8495 SC Aldeboarn, Friesland, maar als je het IP adres van de server volgt staat die weer in Crooswijk Rotterdam.
Ik heb op 4 juni 2020 een scam besteld
Ik heb op 4 juni 2020Ik heb een pelletgeweer besteld , ik heb 20 e-mails met kopieën gestuurd en na twee weken verschijnt er een kopie en niets anders over de status van de bestelling ter waarde van 216 euro.Ik denk dat het een grote zwendel is
Bestelling geplaatst op 14 april 2020…
Bestelling geplaatst op 14 april 2020 twv 289 euro. Netjes betaald. Niets gekregen, geen reactie op mails.
Ik had 1 juni bestelling gedaan
Ik had 1 juni bestelling gedaan. Die avond ook id verzonden. Stond volgende dag netjes ook in de status in mijn account. Toen begon de stilte. Niks horen over levertijden ofzo. Na bijna 4 weken en meerdere mail gestuurd te hebben. Heb ik een mail met ingebrekkestelling gestuurd. Zelfde avond had ik ineens mijn geld terug. Maar nog altijd geen reactie op mijn e-mails.
Bespaar jezelf hoop ellende en koop elders
Never nooit niet bestellen bij TARGET-MASTER en HERLAADWINKEL
Bestelling bij TARGET-MASTER geplaatst, vervolgens duurt het een halve dag voordat je IDEAL betaling wordt geaccepteerd, dag erna bevestiging bestelling op je account. Na versturing van je ID per mail krijg je ook bij je bestelling te zien dat je ID is ontvangen; Ze ontvangen de mails dus wel degelijk, maar dan begint de lange "windstilte". De buit is binnen, je krijgt geen updates meer van je bestelling en de telefoonnummers die te vinden zijn op internet zijn ALLEMAAL afgesloten. Er wordt ook niet meer gereageerd op mails of opmerkingen c.q. vragen via het contactformulier van de website. Ook het zusterbedrijf HERLAADWINKEL van dezelfde eigenaar houdt er dezelfde praktijken op na. Ik verzamel thans een aantal mensen om gezamenlijk een bezoekje te brengen naar dit adres. NOOIT bestellen bij deze bedrijven want de opzet moge duidelijk zijn.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.