Bedrog!! Flesje serum om te proberen besteld, ook gekregen voor enkel verzendkosten. Tweede flesje is niet gekomen maar moet wel betaald worden. Dan komt incassobureau met €40 aan incassokosten erbo... Näytä lisää
Hier ook begin december een warme broek besteld. Bijna half maart en bijna 10 mailtjes verder, krijg je steeds een automatisch antwoord terug. Kan ze niet telefonisch bereiken en denk ook dat ik mijn... Näytä lisää
Oplichters!!brushing!krijg van gls…
Oplichters!!brushing!krijg van gls bericht dat er een pakje komt van beautyshop s.r.o...(dit ligt niet eens in belgie of nederland)heb NOOIT iets besteld!!totaal niets!nu is er dus een pakketje ingelogd om te leveren naar mij(ik laat t expres op n ophaalpunt leveren..ik kan dit iedereen aanbevelen!)en ga t vervolgens ook niet ophalen!is brushing..heb de week ervoor telefoon uit brussel gekregen (vond dat al raar!een nederlands arabische stem aan de lijn..zei mij dat ik iets gewonnen had met een enquête..ik doe nooit mee met enquête 's...heb meteen afgelegd!maar nu dus gls wat iets zou brengen..nu bij review over beautyshop zie ik dat alle mensen hier slachtoffers zijn.. hoe mag zo iets nog bestaan?oplichters en dieven!
Opgelicht
Na bestellen een tijd niets gehoord. Na informeren werd verteld dat de producten de week erop weer op voorraad zouden zijn. Die week erop werd mijn bestelling geannuleerd maar het geld heb ik nog steeds niet terug. Inmiddels wacht ik al bijna een maand en krijg geen contact via verschillende wegen.
1 flesje besteld en verzendkosten…
1 flesje besteld en verzendkosten betaald. Kreeg 2 flesjes toegestuurd waar ik niet om had gevraagd. En toen 2 aanmaningen. Terug gestuurd dat dit oplichting is en de vraag waar naartoe ik de producten kan terugsturen. Kreeg meteen een link toegezonden waar ik alles kan retourneren.. ben nog aan het wachten op bericht hiervan. Productflesje voelt heel goedkoop aan. Laat je niet oplichten en stuur producten terug!
Een flesje besteld voor 6,99€ netjes…
Een flesje besteld voor 6,99€ netjes betaald, kreeg twee flesjes, waar ik voor het 2e flesje wat ik niet besteld heb 39,95€ moet betalen.
Er werd gedreigd als er niet betaald werd een deurwaarder werd ingezet.
Moet nu aan de deurwaarder 39€ voor 2e flesje, 40€ deurwaarder en 0,40€ rente betalen binnen 7 dagen.
Moet ik het laten voorkomen waar ze mee dreigen?
Serum
Ook serum besteld voor 6,99 nergens wordt vermeld dat je t tweede flesje moet betalen, rekening gehad met incasso dreiging
Heb op andere naam en mail geprobeerd tot betalen, echt! nergens wordt dat vermeld
Gemaild dat dit oplichterij is ze blijven dreigen
Vitamine D besteld....betaald...nooit…
Vitamine D besteld....betaald...nooit aangekomen. Contact opgenomen...zij zijn niet verantwoordelijk voor de verzending, het verzendbedrijf schijnt een email te sturen???? Het product was teruggestuurd naar het bedrijf .Kon wel wat geld terug krijgen maar de verzendkosten heen en terug mocht ik betalen. Ze wilde het ook opnieuw leveren echter de verzendkosten kwamen dan weer voor mijn rekening. Communicatie in het Engels trouwens. Zie het maar als een les.....eens maar nooit meer.
Oplichters
Heb in februari zo'n gratis proefles besteld van €6.99 heb ook 1 flesje gekregen. 3 maanden later mail dat ik € 39 moet betalen voor het 2e flesje die ik nooit heb gehad en ook nog nooit een factuur. Nu brief van Slagman & Partners dat je even binnen een dag € 79 moet betalen.
Juridisch advies gevraagd moet nu melding doen bij consuwijzer zodat zij kunnen kijken als dit misleidende verkoop is en heb ook het advies gekregen om de kosten van de gerechtsdeurwaarder niet te hoog op te laten lopen te betalen en in de omschrijving neer te zetten dat je "betaling onder protest" doet want mocht je in je gelijk worden gesteld kun je geld terug eisen omdat je niet vrijwillig betaald. Want ook bij Slagman & Partners zijn ze slecht bereikbaar en wordt je niet gehoord in dit verhaal.
Dus laten we allemaal melding doen bij consuwijzer en deze oplichters aan te pakken.
Niets besteld
Niets besteld. Geen betaling herinnering ontvangen. Krijg opeens een aanslag van Slagman & Partners met een rekening van €39 en incasso van €40 plus rente.
Grote oplichters. We moeten ze rapporteren.
Hier nog 1
Hier nog 1 , nooit 1 factuur ontvangen. Niet per mail of per post. Wel van Slagman &parners gerechtsdeurwaarders. Kreeg een dame aan de lijn na eerst een dag ggh te gekregen. Zou op bandje hebben gestaan dat ze gesloten waren. Verkeerde bandje stond waarschijnlijk op. Erg slordig zegt mij al veel wat voor een kantoor dit is . En dat ze werken voor oplichters.
Ik heb geen gelegenheid gehad om te betalen . Maar moet nu wel de deurwaarder betalen. Waarom nooit een factuur gestuurd?
Waardeloos bedrijf
Extremely Disappointed – Feels Like a Scam
I strongly advise others to stay away from this company. The product I received was a cheap, low-quality serum that I wouldn’t even dare to use on my skin. From the moment I received the order, I contacted the company to express my concerns and request a return. Their only response was to blame me for not reading carefully, rather than offering a proper resolution.
I clearly communicated that I wanted to return the item, but I never received any return instructions. Left with no other option, I initiated an auto-return through the system. Five days later, I was told the return window had expired because they claimed I received the product on May 23—when in fact, it arrived on May 27, meaning I was still well within the return period.
This experience has been frustrating and unprofessional. Their lack of support and misleading practices make this feel like a scam. Please don’t fall for it.
ook ingetuind
OPLICHTERS, ben er ook ingetuind. Serum besteld in april, 2e flesje was gratis. Kreeg zojuist email met betalingsherinnering voor dat 2e flesje met bedreiging met incassokosten en deurwaarder! Serum is troep. Website niet bereikbaar, geen adres, geen telefoonnummer. Even zoeken en zie al deze reviews! OPLICHTERS ZIJN HET.
Waarschuwing
Ik heb besteld en € 6,99 betaald voor de proefverpakking in januari maar niets ontvangen. Na 4 maanden krijg ik een rekening € 39,- te betalen, anders € 40,- incassokosten. Volgens hen heb ik het pakketje wel ontvangen. Kansloos dit, hoop dat ik anderen nog op tijd kan waarschuwen.
Beautywebdeals.com
Beautywebdeals.com
Oplichters.
Je besteld wat en krijgt wat gratis maar dat is niet waar. Je krijgt gewoon een tweede product opgestuurd met een rekening van 39,95 euro over en weer mailtjes verstuurd. Maar je moet gewoon betalen en er word gedreigd met deurwaarders. Gewoon niet bestellen.
Oplichters !!!
Oplichters !!!
Flesje serum besteld. 1 flesje gekregen. Goedkope troep in plastic flesje. 2 flesje nooit ontvangen, wel voor moeten betalen.
Als je niet betaald dan wordt er € 40 incassokosten in rekening gebracht. NIETS BESTELLEN!!
Bestel nooit bij Beauty web deals
Bestel nooit bij Beauty web deals , grote oplichters!
Ik ben niet van de reviews plaatsen, Ik heb ze de kans gegeven ok het op te losses maar ze hebben zo hun voorwaarden……grote oplichters parktijken.
Ik heb helemaal niks besteld
Ik heb helemaal niks besteld, laat staan ontvangen!! Uiteraard net als iedereen incasso aan mij broek hangen van €79,nog iets... maar je begrijpt natuurlijk wel dat ik dit niet ga betalen! Dus mailen mailen mailen!!! Sturen ze bewijs dat het geleverd is bij de buurman, die overigens ook niks ontvangen heeft! Nu ben ik review gaan zoeken en stuit ik hier op! iid mij gevoel zei het al ze proberen mij op te lichten... dreigen met rechtzaak, nou laat maar komen! Neem jullie reviews mooi mee! Meer mensen die dit herkennen?
BESTEL HIER NOOIT
BESTEL HIER NOOIT! Dit bedrijf levert niets. Mijn moeder heeft in december 2023 laarsjes besteld. Mailtjes in het begin dat de levertijd langer duurde maar uiteindelijk geen reactie meer na 1-2-2024 op onze mailtjes en geld kwijt. Schandalig!
Waardeloos
Waardeloos! Dat dit soort bedrijven nog bestaan.
Heb een 100ml besteld en kreeg een 30 ml toegestuurd. Meerdere mails verstuurd naars totnutoe geen reactie. Echt waardeloos! Als t aan mij ligt mogen ze sluiten, permanent dicht!
Als je belt krijg je een of ander vreemd nummer, dan staan ze geregistreerd in Spanje maar t nummer begint met +44(UK).
Een jaar geleden een bestelling…
Een jaar geleden een bestelling geplaatst.
Nog steeds niks geleverd.
Aardige mails als je een vraag stelt.
De levering blijft uit.
Mijn geld terug gevraagd....
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.