Latterlige bæ selskab. Tirsdag den 1 september, der var bussen mere end 10 min forsinket og i dag, fredag den 4 september, der køre bussen slet ikke. Dette skyldes åbenbart at chaufføren men... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Chaufføren i bus 103 omkring 6.40-6.45 I krydset ved Haderslevvej kører som en sindssyg. For stærkt, skærer svinget så han var millimeter fra at ramme mig, trods at jeg holdt stille indenfor afmærknin... Näytä lisää
Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Näytä lisää
Elendighed, bussen kører forbi stationen i Tinglev selvom man vinker på livet løs Dernæst ringer man til dem og de kan godt se at de ikke har været inde og holde, men vil lige snakke med chaufføren.... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.
Yhteystiedot
Banegårdspladsen 5, 6600, Vejen, Tanska
- 7660 8600
- kundehenvendelser@sydtrafik.dk
- www.sydtrafik.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Muut katsoivat myös näitä
Chauffører kører ALT for stærkt/sygt og kommer ikke til tiden
Er I sikre på, jeres buschauffører har gået til kursus i at køre busser? Buschaufførerne i Kolding kører jo som en brækket arm. Det er jeg ikke vant til i Odense, ja ikke engang i København, hvor langt de fleste chauffører godt kan finde ud af at køre pænt. Jeg er ved at falde, hver gang jeg tager Sydtrafiks busser. Den ene gang faldt jeg lige ned i skødet på to mænd, mens to andre piger styrtede i gulvet. Det er heller ikke let, hvis man er siddende. Især i de gule bybusser bliver man skyllet rundt i sædet. I skrivende stund var jeg lige ved at falde ned mellem sæderne i nr. 103 i SIDDENDE stilling — så det sker lige så vel i de blå busser.
De har også et kæmpe problem med at komme til tiden. Det er sjældent, busserne kører til tiden (især nr. 4 mod Nordager fra banegården), og man kan forvente at nå for sent frem næsten hver gang.
Køre med Bus fra og til Fanø
Køre med Bus fra og til Fanø, HVER dag, 4/5 gange ankommer bussen ikke, til korrekt tid, kan være forsinkelse mellem 5-20 mins forsinkelse, men mener chaufføren det nyttigt for de rejsende at vide, NIKS. Aldrig står der nogen opdatering, så man kan stå i den glædelige tvivl, om bus ikke gider at dukke op, eller om en eller anden numb-nyt ikk aner hvordan deres ejet system skal være
Hvordan kan det være så meget dyrere at…
Hvordan kan det være så meget dyrere at købe billetter i hånden, som hvis man bruger jeres app? Jeg tog en tur til Rødding med mine 2 børn under 12 år i dag. Turen til Rødding tog vi bussen over Ribe og hyggede der først. Fra Rødding måtte vi så med bussen over Vejen, for at komme frem. Det betyder jeg har brugt 200 kroner+ i dag. Hvis jeg tjekker jeres app er prisen LANGT billigere. Det er sku røveri ved højlys i dag, så vil jeg hellere finde andre løsninger som at støtte jer. Så lige engang RIS herfra til jer!
Chaufføren er vanvidsbilister/buskøre
Jeg sad i bussen 229 den 7 februar 2023 da jeg godt kunne mærke at bussen kørte noget mere end 80 km/h, så jeg sejler på min mobil hvad bussens hastighed var. Jeg blev da godt nok overrasket over at der stod 93 km/h og viste det straks til min ven. Senere fandt jeg også ud af at køretøjer (busser/lastbiler) med en total vægt over 3,5 tons må KUN køre 70 på lande veje og slet ikke 93. Vis politiet viste noget til dette var der ingen inde fra Sydtrafik der havde bus køre kort, altså vis de overhovedet har noget i øjeblikket
Kører før tid
Var ved busstopstedet 14.49 og den skulle være der 14.50. Den kom så aldrig, og fandt så ud af at den allerede var kørt!! Tak, for at jeg ikke kunne komme på arbejde.
Nu har jeg efter mange års anvendelse…
Nu har jeg efter mange års anvendelse af denne service som jo så også er den eneste mulighed for offentlig bustransport i regionen og min by oplevet utallige dårlige hændelser via benyttelsen af jeres selskab.
Synes for det første at det fortæller super meget hvordan næsten alle anmeldelser herinde er dårlig anmeldte men samt så grove hændelser, hvor der ingen respons samt handling bliver udgivet derefter.
Har oplevet ting såsom seksual krænkning, som jeg endda også har indgivet en klage omkring, hvor heraf svaret var at vedkommende bare er anset for at være meget “venlig” overfor de forskellige passagerer der kører med ham.
Samt oplevet at blive fysisk overfaldet, af en kvindelig buschauffør da jeg ikke var andet end 15-16 år gammel.
Jeg skriver denne dårlige anmeldelse på pågældende tidspunkt fordi jeg simpelthen er så træt af i som selskab SLET INGEN ansvar tager for hvad i som selskab udsætter jeres kunder som ingen andre substituerende valg har for.
Servicen som det mindst vigtige i denne anmeldelse er så forfærdelig at buschaufførerne tit kører forbi løbende passagere som ellers løber ud mod bussen inden den er berettiget til at køre fra stoppestedet grundet at den kører før det fastsatte afgangstidspunkt.
Selv hvis en kunde læber ud på selve minuttet tænker jeg da af ren næstekærlighed samt ydelsen af servicen at man som chauffører vælger holde ind til siden.
Har oplevet utallige grove hændelser i jeres busser og det er forfærdeligt at folket ingen andre valg har end at skulle køre med jeres chauffører der er groft ubehøvlede samt nogle psykopater.
De har for meget tid
De keder lige for meget.
jeg var på vej hjem fra skole da jeg spøger om han kan kører en kortere vej for at gøre hans rute kortere men fordi der var nogen der havde smit skrald bag i bussen så det gad han ikke, selv om det ikke var so der havde smit det.
her efter gå en op og begynder at diskurrer med ham hvordan det skulle gå ud over os, her efter begynder han at råbe og skrig af os, og kører en helt forkert vej.
Men at de har tid til at diskutere med nogen, og at det skal gå ud over andre fatter jeg ikke.
Bussen kom aldrig
Vi stod ved Haderslev st 30 min før tid og bussen kom aldrig. 10 min efter bussen skulle have været her snakkede vi med en mand der skulle have været med samme bus at han kunne så bussens lokation og den var kørt fordi stationen og var på vej til destinationen uden at have stoppet på stationen.
Inkompetent chauffør igen igen…
Inkompetent chauffør igen igen igen......
143 Kører igennem en sø af vand ved busstoppestedet hvor folk venter, blev så våd at man var nødt til at gå hjem og skifte tøj.
Ærgerligt når nu den ellers holdte ind, da man ellers tit står og vinker efter den når den kører forbi, og man må vente 1 time på den næste bus og krydser fingre for at denne chauffør er bare til at passe sit arbejde.
Bus43 fra BILL til Vejle blev hurtigt…
Bus43 fra BILL til Vejle blev hurtigt fuld og efterlod mange passagerer ved lufthavnen. Der kom ingen ekstrabus?!
Hvad med de passagerer der skulle nå et tog i Vejle?
Det er dårlig service
Dårlig service samt utilregnelig
bussen var 20 minutter forsinket, da den endelig kommer vrisser buschaufføren af os for "ikke at have tændt noget lys, da han næsten overså os"
der er intet lys ved stoppestedet.
Senere under turen beder han folk om at sætte sig ned fordi "det er farligt at stå op i bussen" selvom folk stod hvor det er beregnet til at stå op.
Var med Sydtrafik bus i lørdags mod…
Var med Sydtrafik bus i lørdags mod Tinglev kl 9.28 , skulle med tog.
Ved Jejsing stoppested står en ung kvinde som vil med. Kommer ind i bussen, viser sit kreditkort. Chaufføren siger, at man ikke tager imod kort, kun kontant, el rejsekort. Det forstår den unge kvinde ikke pga hun ikke er dansk.
Chaufføren prøver igen at forklare, men kvinden forstår ikke dansk.
Jeg blander mig mig på engelsk, fortæller hvad det drejer dig om. Kvinden spør om hun kan låne penge af mig, desværre siger jeg , har ingen kontanter mere.
Den unge kvinde måtte stige ud igen.
Mit spørgsmål er flg !
Kan der ikke på afgangshallen på stoppesteder stå, at der tages kun imod kontant el. Rejsekort App ?
Har fået kørekort udelukkende på grund…
Har fået kørekort udelukkende på grund af jeres ansatte ikke kan gøre deres arbejde ordentligt, 6 minutter for tidligt, eller 28 minutter for sent er åbenbart hverdag for Sydtrafik.
Når en bus kommer 20 min for sent på…
Når en bus kommer 20 min for sent på stationen så skal den dælme vente på de folk som kommer imod den som har ventet på den og ikke bare køre videre og lade som ingenting.
Rute 4 mod finlandsparken og vejen tilbage igen er under AL kritik.
Når jeg skal hjem fra industrivej er bussen altid som i ALTID mindst 20 min forsinket, chufførene er sure og kundeservice er ligeglad med alt hvad man ringer ind om.
Og de 3 gange jeg har taget chancen med at få betalt for min taxabon er enten blevet til udløbe sager eller bare aldrig gjort.
Hvordan mund det føles at være en trafik selskab der blæser så højt på kundeservice fordi de er folks eneste mulighed?
Hvis du har mulighed for andre former…
Hvis du har mulighed for andre former for transportmiddel, så tag det!
Forfærdelige busser
Dårlig oplevelse med bus
Lørdag d. 12/11 stod jeg på bus linie 3 fra Nørremarksvej kl 9.24 i Kolding og skulle til Vonsild.
Da bussen holdt i Mazantigade spurgte jeg chaufføren om ikke han kunne skrue ned for musikken hvortil han svarede :"Hvorfor det? Du skal kun være her i 10 min., jeg skal være her i 12 timer!"
Det kan da ikke være mit problem hvor længe han skal køre!
Det er bare ikke i orden at man som passager skal være tvunget til at høre radio som drøner ud i hele bussen, så kunne han bare slå højttalerne fra.
K.Winther
Han har ik styr på det
Bussen stopper ikke når man trykker stop. Han har ik styr på hvor han skal stoppe, altså der hvor børnene bor. Jeg sidder i en bus med min veninde lige nu det er en time siden han skulle have stoppet. Han vente ikke om han kører bare resten af turen det er endelig nu han er på vej hjem til min veninde. Btw er 12 år
Overholde ikke tidsplanen….
Overholde ikke tidsplanen….. surt når man kommet fra København og så er det her i Aabenraa tiderne IKKE overholdes og man får et dumt og arrogant svar….. ærgerligt øv øv
Der er blevet etableret et nyt…
Der er blevet etableret et nyt stoppested på Ejgil Jensensvej i Vejle. Men chaufførerne glemmer / overser mig hver gang om morgenen. Det skal siges, at jeg selvfølgelig har en refleksvest på, samt lygten tændt på tlf. Så der skulle da være en god mulighed for at se mig!! 3 gange er jeg nu kommet forsent på job ! Jeg har talt med chaufførerne om dette, men det hjælper åbenbart ikke. Jeg kører dagligt med sydtrafik, så jeg er ærgerlig og irriteret over dette.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.