Latterlige bæ selskab. Tirsdag den 1 september, der var bussen mere end 10 min forsinket og i dag, fredag den 4 september, der køre bussen slet ikke. Dette skyldes åbenbart at chaufføren men... Näytä lisää
Chaufføren i bus 103 omkring 6.40-6.45 I krydset ved Haderslevvej kører som en sindssyg. For stærkt, skærer svinget så han var millimeter fra at ramme mig, trods at jeg holdt stille indenfor afmærknin... Näytä lisää
Min datter købte ungdomskort da hun skulle starte i skole efter sommerferien 3/8. Det kunne hun kun bruge indtil 5/8 men betalte alligevel fuld pris. Bagefter fandt hun ud af at bussen slet ikke k... Näytä lisää
Elendighed, bussen kører forbi stationen i Tinglev selvom man vinker på livet løs Dernæst ringer man til dem og de kan godt se at de ikke har været inde og holde, men vil lige snakke med chaufføren.... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Sydtrafik er det fælleskommunale trafikselskab i den jyske del af Region Syddanmark. Vi står for den regionale bustrafik i blå busser og bybuskørsel i gule busser. Sydtrafik driver Vestbanen fra Varde til Nr. Nebel, og kører Flextrafik, som er behovsstyret kollektiv trafik med mindre vogne.
Banegårdspladsen 5, 6600, Vejen, Tanska
- 7660 8600
- kundehenvendelser@sydtrafik.dk
- www.sydtrafik.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Muut katsoivat myös näitä
buschaufføreren var utrygsskabende…
buschaufføreren var utrygsskabende overfor mig og aggressiv. han spurgte ind til min nationalitet og afbrød min telefon samtale. det var super ubehageligt og virkelig ikke i orden. At jeg skulle stå og ha en sviner af ham før jeg måtte stige med bussen. det er chaufføren fra 900x fra vejle til Kolding 16:38
Bedste Buschauffør
Peter Sommer er den bedste buschauffør i Verden👑👑
3 minutter i Sydtrafik busser i…
3 minutter i Sydtrafik busser i Sønderborg 23.25 kr forstår godt der kun er to personer med bussen.
Vh Peter
bussen må have været besat
Jeg steg på rute 135 med forventning om et lift til Ribe. I stedet fik jeg en metafysisk ydmygelse.
Chaufføren – nøgen fra navlen og ned – stirrede tomt fremad som en vietnamesisk krigsveteran, mens han spiste torskerogn direkte fra dåsen med en blottet hånd. Intet sad fast. Hverken sikkerhedsselen, hans realitetssans eller hans bukser.
Han røg en cigaret indendørs og sagde:
“Regler er en vestlig konstruktion. Ligesom strømper.”
Vi kørte over tre røde lys, én rundkørsel, og et mindesmærke for faldne i Slaget ved Dybbøl. En gymnasieelev spurgte, om han måtte stige af. Chaufføren sagde: “Ingen forlader The Zone.”
I baggrunden spillede han remixet lyden af Tiananmen Square-tankene bakket op af Lo-fi beats.
Til sidst efterlod han bussen og satte sig ind i en sort dodge challenger, aldrig til at blive set igen???
Meget sur og uforskammet chauffør
Hej.
mine to børn og jeg ville med bussen i Fredericia og forsøger at købe en billet i “Rejsebillet” appen, men på alle afgange står der “rejse ikke tilgængelig” og under rejseplaner står der “du kører gratis med denne rute”.
Jeg ved, at busserne først er gratis fra 1/7, men bliver mødt af en meget vred buschauffør, der siger at jeg får en bøde, hvis kontrolløren kommer. Vi havde ikke en chance for at købe en billet? Vi stiger af bussen, da vi ikke vil løbe den risiko - en meget meget ærgerlig og ubehagelig oplevelse, hvor buschaufføren næsten antager at jeg ønsker at slippe for at købe en billet.
Vh Ann og to skuffede børn
Alle nyudklækkede studenter blev smidt…
Alle nyudklækkede studenter blev smidt ud(8 stk) pga en pige skulle brække sig, så måtte man vente 2 timer ekstra kl 4 om morgnen. Det var åbenbart “alle for en”. Jeg var personligt ædru da jeg ikke drikker, alligevel bliver man smidt ud🤦🏼♂️ han truer så med at tilkalde politiet hvis ikke alle forlader bussen🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️🤦🏼♂️
Havde givet den 0 stjerner hvis jeg…
Havde givet den 0 stjerner hvis jeg kunne er ikke racist eller noget men vil gerne have at kunderne kan forstå hvad buschaufføren siger og jeg forstår ikke jeg har brugt penge på en billet så vil han røre min telefon for at se om den er ægte og det viser sig så det er den og han fatter ikke en skid men så siger jeg til ham han ikke skal røre min telefon så siger han til mig at han bestemmer det og skubber mig ud af bussen han snakker ikke flydende dansk og derfor føler jeg også det er hårdt at få en normal samtale han begyndte at råbe af mig og jeg havde brugt penge på en billet og han siger tag næste
Det er åndsvagt at der står 2 forskellig ting…
Forfærdelig. Få styr på jeres rejseplan, det vil hjælpe en del. Jeg skal til at tage bussen, jeg kom 15 før. Bussen kom aldrig. Jeg ringer så til Sydtrafik kundeservice og de siger at i følge deres rejseplan kørte bussen først senere. Men i følge deres hjemmeside kørte den 13.32 men de mente at den først ville komme 14.32. Det er så nederen at de har en hjemmeside som så ikke fungere, for tiderne er åbenbart ikke de samme. Hvis i har en hjemmeside så få styr på den for en gangs skyld. Det er mega nederen at mine planer skal ændre sig pga. I har ikke det samme stående på jeres hjemmeside og app. Det er virkelig dårlig service fra min side af! Jeg ville ønske jeg kunne sætte billede ind, så jeg kunne forklare min situation bedre.
jeg op levet igen min datte kom hjem…
jeg op levet igen min datte kom hjem hun kunde ikke få cyklen med i skolen der måtte kun være 2 cykler med bussen men denher gang fik hun en skiballe af buschføren jeg kontakter sytrifik vejle og gørre dem op mæksom på problemet men der sad en meget afgant kontor mejderbejter man kan ikke være sikker på at få cyklen med alså ikke kunde venlig mvh stefan
De køre den forkerte vej
Fik den bedste samtale med Sydtrafik i…
Fik den bedste samtale med Sydtrafik i vejen. Hun var så hjælpsom og troede på hvad min søn have oplevet. Så vil gerne anbefale dem som god og snakke med.
De kører som vinden den blæser
De kører som vinden den blæser, og der vil sige til tider slet ikke! Fuldstændig umuligt og nå sine skift til anden bus eller tog! De har kostet mig over 15 togbilleter fordi de er op til 20min forsinket!
Altid forsinket
Altid forsinket, dårlig service og fik ingen rejsegaranti, trods min bus var 40 minutter forsinket
Ærligt
Ærligt, vi havde en uheldig oplevelse den 14 februar i 2A i Esbjerg og det kunne være gået helt galt.
En hård opbremsning fordi chaufføren, /der er ansat ved Tide Bus tog, han overså en personbil.
Vi havde børnehavebørn med og heldigvis sad de ned.
Vi andre væltede rundt i bussen og slog os.
Chaufføren kørte videre uden så meget som at spørge til os.
Jeg er målløs
Det svarer til at jeg sætter igang inden min passager er inde i bilen og døren er lukket 😳
Super mærkelig busselskab
Super mærkelig busselskab, - skal fra Vejle til Jelling.. har lige penge til billetten, men får simpelhen ikke lov til at købe en billet da chaufføren irriteret siger at han ikke kan giv penge tilbage. Jeg prøver at forklar ham at jeg har lige penge til billetten, men bliver mere irriteret og siger “ ind i bussen” mens han vifter med armen.. i det jeg er på vej ind i bussen får jeg lige en kommentar med på vejen, at det jo ikke er nogen bank, - jeg går tilbage til chaufføren og spøge om kommentaren var til mig.. hvad er det dog for et ubehøvlede busselskab
I får 0 stjerner for nedlæggelsen af…
I får 0 stjerner for nedlæggelsen af busrute 248.
Men .....
I landsbyen Grimstrup burde den nedlagte rute 248 have været erstattet ved, at lade bus 144, fra Korskroen, køre om ad Grimstrup og videre til Roust, på dens rute mod Billund. (Samt retur).
Dette ville øge rutens længde med 3 km, samt kunne bevare den offentlige befordring alle ugedage. - Et fint supplement til busrute 148.
Jeg ville have givet 0 stjerner, hvis jeg kunne.
Da det desværre ikke er muligt at give nul stjerner, er jeg nødt til at give én, meget mod min vilje. For hold nu op, hvor er jeg træt af Sydtrafik. Men lad mig gøre det helt klart, hvad der er galt:
1.) Tidsplanen er tilsyneladende kun en vejledning. Bussernes tidsplan bliver KONSEKVENT ikke overholdt.
2.) Afgangstiderne i appen passer ikke med virkeligheden. Der er op til 7 minutters forskel fra appen’s tidsplan til når den faktisk er der.
3.) Buschaufførerne vælger at bruge kørertiderne på at ryge i stedet for at overholde tiderne. Jeg har egentlig stor respekt for chaufførerne, men når kørertiderne bliver brugt på at ryge, mister jeg virkelig tålmodigheden.
4.) Gratis busser er ikke lig med bedre busser. Fredericia kommune vil gøre busserne gratis fra Juli, men prøv lige at få styr på driften, før I begynder at prale af “gratis” fiaskoer.
Få nu folk frem til tiden. Det burde ikke være så svært.
Igen så forsinket chaufføren (rute 116…
Igen så forsinket chaufføren (rute 116 Tønder-Aabenra) iigen kke havde tid til at standse og tage mig med fra Hovedgaden v Gammel Vippelvej i Tinglev kl. 8.22 (inkl forsinkelse). Jeg stod ellers og viftede med buskort og lommelygte
Ringede og klagede. Fik at vide, jeg kunne tage en taxi, og så ville jeg få beløbet refunderet.
Bare nej. Som sagt det er ikke første gang, og jeg har aldrig fået beløbet refunderet, da chaufføren påstår, jeg ikke stod der! Og naturligvis vælger Sydtrafik at tro på chaufføren, da det er billigere eller rettere sagt gratis for dem.
Chaufføren der kørte rute 5 fra kolding…
Chaufføren der kørte rute 5 fra kolding station mod seest d.18/12-2024 kl: 7:15 er åbenbart helt ligeglad med at man står og giver signal med armen. Hun har også vist den form for opførsel før imens jeg har været passager. Generelt virker hun totalt væk fra omverdenen...
To stjerner fordi jeg er glad for ruten…
To stjerner fordi jeg er glad for ruten og busserne er ok. Men nujjjj en forsamling der kører deres busser. Kører specifikt rute 138 to gange om dagen
Ingen service. Sure chauffører som ikke ejer plig og man kan til tider tænke om de overhovedet må køre bussen.
Der bliver talt i mobil højlydt hvor de skaber sig over virksomheden de er ansat i, så alle får det med. Der tales også grimt til passagerer der trods alt er deres levebrød.
3 gange indenfor de sidste to måneder har jeg oplevet chaufføren glemmer Skodborg og Jels som er byer de skal ind i.
Der køres ræs. Der slingres. Der bremses voldsomt fremfor normalt. Jeg døjer ikke med køresyge, men nogen af chaufførerne klarer det.
Ikke undrer jer i bliver fravalgt. Det er sørgeligt hvordan jeres chauffører er