Saanut 1/5 tähteä

Är det vad jag tvingas betala till?! Utbudet på SVT är såå dåligt och det sänds repriser på repriser och extremt tråkiga program. Om det ska sparas pengar så förstår jag inte att det måste sitta... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Har försökt att titta på SverigeLive, men programmet som ska ersätta Go kväll, har blivit helt fel för sin målgrupp som jag antar är medelålders och äldre. Liknar mest en lekstuga med flamsiga, skratt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I dessa tider när tydligen det skall sparas på programutbudet pga indragning av ekonomiska medel. Fick idag höra att Melodifestivalen skall vara kvar. SVT s dyraste program är utan konkurrens just Mel... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

SVT hävdar att de är opartiska. Med tanke på hur vinklade de faktiskt är i sina sändningar blir detta bara pinsamt att höra. På ett djupare plan är det även farligt. Man tar sig rättigheten att presen... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. TV-myymälä
  2. Uutispalvelu
  3. Televisioasema

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Senaste nyheter, sport, väder, TV-serier, barnprogram, SVT Play och mycket mer. Fri television på nätet.

1,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,5

Kaikki arvostelut

75 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Snälla

Snälla, sätt Hiba Daniel på någon annan plats än som nyhets uppläsare, blir nära på åksjuk med hennes röst som går upp och ner i oktaver, lika så med Deana på vädret.

10. lokakuuta 2025

Ända repriser med mera.

Repriser på måndagar på fredagens ”go kväll” har ni inga bättre repriser att sända måndag morgon mellan 5:00-6:00? Sen borde fråga doktorn vara 1 timme istället för 45 minuter, finns mycket de kan ta upp på den extra kvarten.

27. syyskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Bra kommunikation med en SVT-anställd.

Jag betygsätter bemötandet med en SVT-anställd som jag tycker är trevlig och faktiskt lyssnar på vad jag frågar och sedan försöker hjälpa mig med det.

Jag har frågat SVT om andra saker och har då fått svar av andra anställda, men då får jag inte hjälpen och måste påpeka frågan och ta en diskussion i onödan.

Så jag rekommenderar stark Anders som jobbar som kommunikatör på SVT. Det är såklart svårt att veta vem man får som svarar en, men jag tycker han har ett bra bemötande och lyssnar på frågan.

Det är såklart inte säkert att ni upplever lika bra bemötande av honom i framtiden, men jag var nöjd med svaren han gav mig och den tid han faktiskt spenderade på att hjälpa mig.

Tycker det är förövrigt ont om repriser på svtplay, som till exempel äldre barnprogram. Men jag gör en recension av bemötandet av SVT och just nu inte bristen på repriserna.

25. elokuuta 2025

Andra världskriget historia.

andra världskrigetSer gärna på SVT kanal 1, 2 och Kunskapskanalen. Däremellan ibland någon annan kanal men blir irriterad på att så många kanaler dag efter dag sänder skrikiga program med mediokra gapflabbande artister. SVT är bra, sakliga nyheter och bäst av allt naturprogram och historia.

25. elokuuta 2025

Svensk vänster TV

SvtPlay har ett ganska bra utbud med engelska serier. Gillade dock inte Gaza propagandan som var otroligt riktad, nästan som Hams hade regisserat det dokumentären. Det kanske behövs ngn form av granskning av SVT:s nyheter (journalistik). Ska man få mer neutrala nyheter som inte är formade vänster liberaler så får man vända sig till utlänska medier. Tur man slipper reklam i alla fall:)

4. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Vi behöver ett bra opolitiskt SVT

Vi behöver ett bra opolitiskt SVT. Det har vi inte idag redaktionen är undermålig och starkt vänster vriden. Detta kommer i förlängningen dra fram andra nyhetsmedier som är högervridna det är just detta vi vill undvika och därmed kommer skattefinansieringen av SVT ifrågasättas.

6. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

SVT:s ansvar för berättigade krav på anständighet

SVT är en skattefinansierad TV kanal. Hur kan man satsa på något så tramsigt och osnyggt som "Alla dejtar". Jag tycker att var och en ska få forma sin egen livsstil men det finns ingen anledning för SVT att "göra reklam" för livsstilar som många tittare upplever som frånstötande
Leif Bergström

5. elokuuta 2025

Svårt att förstå reporter

I dagens nyhetssändning i Rapport tog man upp konsekvenserna för unga som begått brott och belastningsregistret som ofta omöjliggör anställning. Det är en mycket relevant fråga, men varför låter man en person som talar dålig svenska och bryter så kraftigt att det nästan är svårt att förstå honom presentera det hela? Man har som tittare undrat många gånger…

11. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Dagen program på SVT2 kl 18:00 på…

Dagen program på SVT2 kl 18:00 på Sveriges Nationaldag är att spotta svenskarna rakt i ansiktet.

Muslimsk högtid: Eid al-adha
Se tillgängliga avsnitt på SVT Play
Vi följer den muslimska högtiden eid al-adha med Anas Deneche som programvärd. Programmet sänds i HD.

6. kesäkuuta 2025

Förbättra kvaliten på…

Förbättra kvaliten på programmen,kvaliten var bättre förr.
Ge sporten en egen kanal.
Ännu bättre samarbete med dom andra nordiska länderna det har iallafall blivit bättre mot förr.

18. toukokuuta 2025

SVT = Socialistisk Vänster Television

SVT = Socialistisk Vänster Television

SVT är bra att titta på för den som vill få vinklade nyheter. De sparkade nyligen Leif GW för att han helt enkelt uttryckte sig sakligt och faktaenligt. De sparkade GW bara för att det han säger inte är i linje med SVT och vänsterns tro. Kan inte folk vakna upp snart till denna förfärliga nyhetsmedia som försöker förvränga verkligheten?

12. toukokuuta 2025

Dags att avveckla?

Dags att lägga ner eran skräp och tillsätta något nytt som håller sig till sanningen. Att nu ens sparka Leif GW för att han talar sanning är ju helt sjukt! Trodde att yttrandefrihet gällde alla, inte bara en viss grupp? Har verkligen ingen lust att betala statlig television längre! Bort med er!

4. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin