Har en kanin försäkrad (för rimligt pris i jämförelse med annat försäkringsbolag jag bytte från) sen förut men aldrig behövt använda den försäkringen. Tog över en hund och försäkringen i Sveland med... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra person som inte lät stressad eller oroade mig ! Gav bra råd som var lätta att följa ! Kände mig mycket mycket lugnare efter samtalet ! Vet hur jag ska göra om nåt avvikande uppstår ! Tack
Yritys on vastannut
Det skulle vara intressant om ni ville visa hur försäkringspremien har stigit under de sista 10 åren. Om självrisken är 3000kr + 20”% (jag har 15 på en hund och 25 på en). Och försäkringsbel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Så skönt att veta att man kan ringa till er. Oftast så är det för att stilla ens egen oro och där man sen vet hur man kan gå vidare. I det här fallet en hund som haltade. Strikt vila i två dagar och... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.
Stora Södergatan 47, 22100, Lund, Ruotsi

Tack

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Mycket bra hjälp med rådgivning. Kände mig mycket tryggare med den hjälp jag fick.

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Bra information fick mail på hur man skulle sköta rengöringen av örat!

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Tack för konkreta tips. Men även för det trygga och vänliga förhållningssätt jag möttes av. Tusen tack!

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Det var bra att få saklig och korrekt upplysning så jag inte behöver vara så orolig

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Kontaktade Svelands Vårdguide för sällskapsdjur, fick snabb och kunnig kontakt gällande vår hunds problem.

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Jag blir både ledsen och besviken när jag har en hund med problem och ni höjer min försäkring med 40%. Jag kan aldrig byta försäkring och så mycket höjning på ett år. Har varit så nöjd med er innan.

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Jag fick råd och kontaktuppgifterna till veterinär
Sveland ger ett kunnigt och omtänksamt intryck. De verkar också vara mycket kompetenta i det som de säger till oss kunder

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Supernöjd med tjänsten! Så skönt att kunna be någon om råd

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Det känns tryggt och säkert att få professionell rådgivning. Bara ett samtal bort. Mycket smidigt att kunna skicka in bilder för bedömning, vilket känns mera tillförlitligt! Mycket bra!

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Generösa öppettider (alla dagar 8-20) för rådgivning via Svelands Vårdguide av legitimerad djurskötare som gav utförliga tips på vård hemma innan eventuellt besök hos veterinär kan behöva bli aktuellt. Samtal till Vårdguiden ingår i försäkringen och kostar alltså inget extra.

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Fick bra svar och råd. Tryggt man kan ringa till er när vår veterinär har stängt

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
Kom fram direkt utan väntetid. Bra information och bra hjälp till åtgärd. Ska absolut använda vårdguide fler gånger om det behövs. Mvh Marianne

Vastaus yritykseltä Sveland Djurförsäkringar
det var ett mycket trevligt samtal och bra information om vad jag skulle köpa på apoteket.