Sveastudent Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket fin mall till studentplakat och bra kvalitet. Jag hade i tillägg beställt vanliga kopior av bilden som ej levererades. Kundtjänst var snabba och återkoppla och krediterade betalningen.

Saanut 5/5 tähteä

Sveastudent är superbra!! Fraktbolaget tappade tyvärr bort vår studentskylt bara några dagar före studenten. Sveastudent löste det direkt med ett fantastiskt bemötande och skickade en ny skylt utan ex... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde ett studentplakat och är imponerad av kvaliteten. Trots att originalet inte var det skarpaste blev bildkvaliteten och upplösningen på det färdiga plakatet riktigt bra. Leveransen gick snabbt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde en beställning av en studentskylt till min son som tyvärr levererades till mig då jag var utomlands och inte hade möjlighet att hämta innan den skickades tillbaks till Sveastudent. Jag k... Näytä lisää

1. Verkkokauppa

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Sveastudent.se – din partner för ett oförglömligt studentfirande! Vi på Sveastudent.se brinner för att göra din studentdag så speciell som möjligt. Därför erbjuder marknadens största utbud av studentskyltar och personligt designade studentplakat som hjälper dig att fira stort! Vi har allt du behöver för att sätta guldkant på studenten. Sveastudent.se - Sveriges ledande studentexperter

Erinomainen

Kaikki arvostelut

60 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Fick hjälp inom 24 timmar super bra…

Fick hjälp inom 24 timmar super bra servis och trevliga!

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack Leah för att du tog dig tid att skriva så fint om oss🩷

Det gör oss verkligen glada att höra att du är nöjd. Vi önskar dig ett fantastiskt studentfirande!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och trevlig hjälp av Maja

Snabb och trevlig hjälp av Maja! Tack för en bra och snabb service!

Tusen tack för det fantastiska omdömet🥹

Maja är fantastisk och vet hur viktig studenten är. Vi är så tacksamma över att ha dig som kund!

Saanut 5/5 tähteä

Absolut bästa och trevligaste…

Absolut bästa och trevligaste kundservicen jag upplevt! Så gulliga och tillmötesgående 💗

Tusen tack för dina fina ord 🩷

Vi tycker det är så roligt att få hjälpa dig, och vi är verkligen glada över att du är nöjd.

Superfint plakat!

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tack snälla för ditt omdöme🥹

Vi blir SÅ glada att du är nöjd med ditt plakat! Allt skall självklart vara helt perfekt inför studenten.

Väldigt bra service!

Väldigt bra service!! Tusen tack Anna

25. toukokuuta 2026

Tusen tack för det fantastiska omdömet🥹

Anna är fantastisk och vet hur viktig studenten är! Vi är så tacksamma över att ha dig som kund.

Saanut 5/5 tähteä

Väldigt nöjd med kundservicen och snabb…

Väldigt nöjd med kundservicen och snabb återkoppling👌👊👍👊👌

24. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tack snälla James för ditt omdöme🩷

Vi är SÅ tacksamma över att ha fått hjälpa dig. Stort lycka till med planeringen inför studenten.

Saanut 5/5 tähteä

Var Lite missnöjd med en vit prick som…

Var Lite missnöjd med en vit prick som inte fanns med på kortet.
Skickade iväg ett mail om detta. Fick svar samma dag att en ny studentplakat kommer att skickas till mig.
Så glad jag blev.

23. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tack snälla Ingela för ditt omdöme🩷

Saanut 5/5 tähteä

Anna är helt fantastiskt löser allt!

Anna är helt fantastiskt löser allt!
Skylten blev superbra så nöjd.

19. toukokuuta 2026

Studentplakat och produkter

Beställde studentplakat och diverse produkter från Sveastudent.
Leveransen kom inom några dagar och plakatet känns som att det är av väldigt hög kvalitet och är väldigt fint.
Anna på kundtjänst hörde av sig med ett trevligt mail och berättade att dom tyvärr inte kunde leverera en av de produkter jag beställt då den var slut i lager. Produkten var makulerad från ordern, men om jag ville beställa en annan produkt så skulle den i så fall skickas fraktfritt.
Jag är väldigt nöjd med allt från att designa studentplakatet på deras hemsidan till levererade produkter.

5. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för ditt fina omdöme Staffan🩷

Självklart vill vi att allt ska kännas perfekt inför en så stor och minnesvärd dag som studenten. Vi är så glada att vi kunde hjälpa till smidigt kring produkten som tyvärr var slut i lager.

Vi önskar dig en fantastisk student och sommar!

Saanut 5/5 tähteä

jätte bra service och kundbemötande

jätte bra service och kundbemötande, får även snabb hjälp och svar på sina mail förfrågningar och funderingar.

21. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för ditt omdöme 🩷

Vi blir så glada av att höra detta! Allt skall självklart vara perfekt inför studenten.

Vi är så glada över att ha dig som kund!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb,bra och personlig service!

Snabb,bra och personlig service!

21. toukokuuta 2026

Åh så fantastiskt att få höra detta Daniel 🩷

Vi vill inget annat än att ditt barn skall få den bästa studenten!

Saanut 5/5 tähteä

Jätte fina mallar till skyltar och lätt…

Jätte fina mallar till skyltar och lätt sida att jobba med. Hade en fråga och fick både ett snabbt och trevligt svar. Rekommenderar starkt!

15. toukokuuta 2026

Tack snälla för detta Pernilla 🩷

Snabb och fin service

Snabb och fin service, kommer lätt rekommendera vidare!

19. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för ditt fina omdöme🥹

Vi blir så glada att höra detta! Allt skall självklart vara perfekt inför studenten.

Vi är så glada över att ha dig som kund!

Saanut 5/5 tähteä

Tack Anna och Maja för er toppenservice…

Tack Anna och Maja för er toppenservice och återkoppling. Studentplakat och bilder blev jättefina. Rekommenderar verkligen att beställa från Sveastudent. Jag själv valde att ta hjälp av chatgpt för att utforma ngt passande kring min bild Jag valde sedan, ladda upp egen design som alternativ på sveastudent. Sååå nöjd! /Therese.

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för det fantastiska omdömet Therese🩷

Anna och Maja är fantastiska och vet hur viktig studenten är!

Så roligt att höra att ni blev så nöjda med både studentplakatet och bilderna – och extra kul att vår möjlighet att ladda upp egen design passade perfekt för din idé!

Vi är så tacksamma över att ha dig som kund. 🌸

Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb och proffsig hjälp av Anna…

Fick snabb och proffsig hjälp av Anna på kundservice 😊

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tusen tack för det fantastiska omdömet 🥹

Saanut 5/5 tähteä

Snabb hjälp och otroligt god…

Snabb hjälp och otroligt god kundservice! Rekommenderas starkt

Tusen tack Christina🩷

Vi blir så glada att höra detta! Allt skall självklart vara perfekt inför studenten och vi är Så glada över att ha dig som kund.

Super bra kundservice

Ser verkligen till så att kundens önskemål blir uppfyllda och erbjuder bra kundservice

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Stort tack för ditt omdöme🥹

Det betyder jättemycket för oss att höra! Vi vill självklart att allt ska kännas helt perfekt inför studenten, och vi är så glada över att få vara en del av er studenttid.

Saanut 5/5 tähteä

snabb och suverän återkoppling från…

snabb och suverän återkoppling från anna på kundtjänst 😊

16. toukokuuta 2026

Tusen tack för dina fina ord 🩷

Anna tycker det är Så roligt att få hjälpa dig, och vi är verkligen glada över att du är nöjd.

Saanut 5/5 tähteä

Superbra kundservice när jag hade gjort…

Superbra kundservice när jag hade gjort en miss vid beställningen. Tack!

14. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Åh så fantastiskt att få höra detta Madelene🩷

Vi vill inget annat än att ditt barn skall få den bästa studenten!

Linnea var toppen 🌟🌟🌟

11. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Sveastudent

Tack snälla Marianne för det fina omdömet🩷

Åh vad glada vi blir av att höra detta! Linnea är en klippa!

Olivia på Sveastudent 🌸

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin