Superbrugsen Østerport, det er noget af det værste jeg nogensinde har oplevet. To unge sure kvinder står bag kassen. Da jeg kommer op for at støtte deres økonomi, bliver jeg mødt med den vildeste... Näytä lisää
SuperBrugsen i Brørup. Vildt flinke og hjælpsomme folk. Især Søren i vinafdelingen. Personalet kunne ovenikøbet få fat på ham på en fridag, så han kunne bekræfte en aftale vi havde, og manden stod p... Näytä lisää
Superbrugsen, strandvejen, Hellerup. Mangler konstant varer, kvaliteten er elendig. Fejl på bonner, der bliver slået mere ind end man har købt, man får ikke sin rabat. Personalet ved ingenting, når... Näytä lisää
Pakkeudlevering er flyttet fra kiosk og ind i selve forretningen. Personalebesparelse. Her står en stander, hvor man taster sine oplysninger. Det er så slagteren, som skal komme ud finde og udleve... Näytä lisää
On vastannut 3 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Brugsen - Østerport
To skrækkelige foids, sub 3 begge to. Fandt nut i min pizza.
Superbrugsen Østerport - Værste oplevelse
Da jeg kommer op for at støtte deres økonomi, bliver jeg mødt med den vildeste attitude, mit kort var langsomt og hun snærer direkte af mig. Hvad er det for noget?.
Efterfølgende da jeg så tager min nybagte pizza frem i hjørnet af butikken for at se hvordan den ser ud, siger hun til mig, at jeg skal forlade butikken for ikke at snavse.
HØRSHOLM MIDTPUNKT -Efter gentagne problemer med at handle…
Efter gentagne problemer med at handle ved kassen i super Brugsen i HØRSHOLM MIDTPUNKT -8 ud af 10 gg går det helt skævt
De slår forkerte beløb ind , både på “gule mærker “ eller ugens tilbuds varer - til fuld pris - bonen stemmer stort set aldrig
Man står i køen ALT for lang tid og jeg er temmelig tålmodig - men fl kunder foran har osse problemer med enten forkerte boner , eller andre ting .
Kan stå i en kø 20 min som nr 4. i en kø med Folk foran med bitte små køb og så selv bruge mindst 10 min på forkerte boner og div. Andre , har i nogle tilfælde brugt 30 min
Talt med flere i min omgangs kreds. ,
de gider slet ikke og handle der mere ,
Da de har samme oplevelser. Med ugens tilbud især , slåes ind til normal pris .
Lang kø og div problemer v kassen samt
Tidskrævende situationer på retur bon’er
mm. Næsten hver gang .
Tilliden til HØRSHOLM MIDTPUNKT BRUGSEN kan ligge på et meget lille sted . Det må kunne gøres bedre
Sidste oplevelse 13.4.26
Et virkelig dejligt stævne at handle
Et virkelig dejligt stævne at handle.
God kundeservice
4573 Højby
4573 Højby
Super sødt personale. Men jeg er nu kommet 3 gange inden for nogle uger hvor de allerede efter 1 time har udsolgt at rigtig mange ting af bageren, bl.a. pølsehorn med ketchup, teboller osv. det sker pga. skolen der ligger 100 meter derfra. Måske de skulle bage lidt mere af de ting der bliver solgt hurtigst, så alle andre også kan få glæde af det.
SuperBrugsen i Brørup
SuperBrugsen i Brørup.
Vildt flinke og hjælpsomme folk. Især Søren i vinafdelingen. Personalet kunne ovenikøbet få fat på ham på en fridag, så han kunne bekræfte en aftale vi havde, og manden stod på stikker for at få vores varer skaffet hjem og lagt til side. Vildt flot.
SuperBrugsen Nyborg
SuperBrugsen i nyborg
I bageren står de og pudser næse og har en attitude på, mest ringe kunde service noglesinde
En dårlig butik
En dårlig butik, der ikke har tillid til deres kunder, der bruger scan selv kasser. Scan selv kasserne er derfor ubrugelige.
Uberettiget mistænkt for at have stjålet noget!
Når man betaler via en automat, kan man blive udsat for at være mistænkt for at have stjålet noget og skal undersøges af en medarbejder - såkaldt "stikprøve kontrol". Det er bare for dårligt!
Ser til min glæde at Superbrugsen har…
Ser til min glæde at Superbrugsen har 50% rabat på chips for medlemmer så jeg besøger min lokale Superbrugs. Ser prisskilte, der siger 14 kroner for en pose chips. Damn det er så 7 kroner per pose. Meget billigt. Jeg napper to poser chips og forlader butikken. Jeg tjekker så lige min bon. Der står 28 kroner per pose chips. Ikke de 14 kroner deres prisskilt sagde på hylden. Der var intet på hyldens prisskilte, der indikerede at de 14 kroner var medlemspriser og den reelle pris var 28 kroner. Det er simpelthen ren scam
Fup Ja-tak tilbud
Sagde i går aftes ja tak til 2 tilbud i SuperBrugsen Bellinge.
Der blev kvitteret med reservationsnummer.
Da vi skulle afhente i dag, viser det sig, at begge tilbud ligger ude i alm. køle/fryse diske.
Er det hvad Ja-tak tilbud er hos Coop? Hvad pokker skal man så bruge et nummer for.
Super Brugsen, Tårnby Torv, 2770 Kastrup
Her står en stander, hvor man taster sine oplysninger.
Det er så slagteren, som skal komme ud finde og udlevere pakker. Han er meget frustret over, at det er blevet hans opgave, og han er slet ikke rustet til opgaven.
Hvordan kan en slagter overholde de hygiejniske principper, når han skal suse frem og tilbage????
Sidste gang at jeg får leveret pakker til denne butik.
SuperBrugsen Fåborg
SuperBrugsen Fåborg. Sidste gang jeg sætter mine fødder i den butik. Havde en rabatkupon som jeg lagde frem foran ham, der betjente mig samtidigt med, at jeg fik scannet mit medlemskort.
Da jeg havde betalt og tjekkede min bon kunne jeg ikke gennemskue, hvordan de 15 procent rabat (fra rabatkuponnen) blev trukket fra.
Det stod ikke under hver vare.
Jeg spørger ham om der er sket en fejl.
Han siger, at jeg ikke havde lagt kuponen frem fra starten af.
Jeg siger så, at jeg lagde den frem samtidig med, at jeg fik scannet mit kort (det var mens han stadigvæk kørte mine varer igennem på båndet).
Han kigger mig direkte ind i øjnene og siger "det gider jeg slet ikke diskuterer med dig".....
Herefter viser han mig, at jeg har fået rabat på alle varer og det er jo fint.
Det kom længere nede på bonen og ikke under hver varer.
Det kunne han have startet med at sige, på en pæn måde.
"Du har fået rabatten men den kommer først frem længere nede på bonen" fordi jeg først scanner kuponnen ind, efter, at jeg har scannet de første af dine varer ind.
Men at blive mødt på en så nedladende måde "Det glider jeg slet ikke at diskutere med dig"
Jeg var på ingen måde ude på en diskussion. Spurgte bare ind til om jeg havde fået den rabat jeg skulle have.
Super dårlig service
Super dårlig service
Kan på ingen måde anbefale dem
Superbrugsen VEJGAARD Aalborg.
Superbrugsen VEJGAARD Aalborg.
Havde glædet mig til et godt stykke tykkam. Så meget fyldt med sener og brusk at det var uspiselig. Selv ikke hunden ville have det. Skam Jer.
SCAM FOR 10 ÅRIG BØRN/PIGER
De havde alting vi ville have men de satte prisen op da vi kom hen til kassen. Vi brugte lommeregner og vi fik alting til 200 kr men de sagde at det kostede 230 kr selvom der stod på skiltet at en af de ting vi ville have kostede 20 kr men de sagde at det kostede tredive
Delikatesse afdelingen i Karise…
Delikatesse afdelingen i Karise Superbrugs.
Altid god service og helt igennem fantastisk mad der er at findes i delikatessen🤩
Styr på tingene og altid en fornøjelse at hente frokost der🤩
COOP (SuperBrugsen) snyder på vægten
COOP (SuperBrugsen) snyder på vægten, når du køber kød.
Den 6. marts købte jeg - troede jeg - 800 gr. hakket kyllingekød 3-6% hos SuperBrugsen. Da jeg vejede kødet inden tilberedning, var der kun 775 gram i pakken. Jeg tilberedte kødet, smed emballagen ud - og klagede til Coop. De smyger sig udenom og siger, at uden stregkode, datomærkning og produktionskode kan de ikke hjælpe. Dette til trods for, at jeg sendte dem billede af bon'en samt QR-koden fra deres egen tilbudsavis.
Det er både arrogance og meget dårlig stil.
Enten skal man holde op med at købe kød hos Coop, eller tage højde for, at emballagen åbenbart er indeholdt i den angivne vægt.
Til Coop: Min henvendelse har nr. 1953777
Bedste indkøbssted i Esbjerg
Bedste indkøbssted i Esbjerg
Deres grønt afdeling er super
Deres slagter , så godt og stort udvalg
Deres service hel i top
SuperBrugsen Højby sj
SuperBrugsen Højby sj
Denne gang købte jeg friske flået rødspætter på ja tak
Med orm
Der var orm i pakkerne med rødspætter de kraglede på plastikken 🤮 i begge pakker