Vandt graviditets- og nyfødt fotografering på Facebook. Havde graviditetsshoot tilbage i januar, hvor jeg havde et kæmpe ønske. Heldigvis var Emmelia med på det, og resultatet blev lige som jeg ønsked... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde en rigtig god oplevelse med Studie24 tilbage i marts. De var åbne over for at prøve noget nyt end det, de var vant til, og det blev til en oplevelse for begge parter. De var søde og tålmodige og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dybt useriøst. Havde vundet en konkurrence på Facebook. Til første aftale melder fotografen sig syg - fair nok, det kan jo ske. Vi ombooker derfor en ny tid, men da vi kommer frem bliver vi mød... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Vi var samlet hele familien og kørt i to biler til en aftale om fotografering vi ankom til en lukket dør, de ville ikke svare på tlf. Undskylder med at der er nyt personale men når man går ind og booker kan man jo se at deres kalender er kørt sammen så det kan ikke komme som et chok for dem jeg vil aldrig aldrig anbefale så slap en virksomhed til nogen spar jeres penge og find en seriøs fotograf
Vi har vundet 2 forskellige konkurrencer, og vi ville så booke en fotografering. Der fremgår ikke af den besked hvad man skal vælge når man har vundet, fordi alle fotograferinger koster penge selvom man har vundet.
Vi kontakter dem, via. Messenger og der lang respons tid, svarene er utrolig korte og man får ikke svar på alle sine spørgsmål, så man må skrive igen og vente og vente på svar.
Da vi så får svar og vi bare skal gå på hjemmesiden og booke tid, så er der INGEN ledige tider overhovedet, heller ikke i øvrige måneder.
Kontakter dem igen på messenger og telefonisk og der ingen respons.
Det er utrolig uprofessionelt sat op og skruet sammen den her virksomhed!.
Vi har ikke lyst til hverken at samarbejde el. bruge penge på dette firma!.
Alt i alt, hold jer fra firmaet!
Ingen STJERNER.
Vandt en konkurrence til billeder af min søn i februar må måned. Man kan ikke komme i kontakt med studie24, det er den 4 nye fotograf jeg endelig får fat i dag. Billederne er blevet lovet flere gange, men modtager intet. For godt 3 uger siden meddelte en Michael, at han beklagede og at jeg skulle modtage et link med mine billeder inden for 14 dage. Nu er der gået 4 uger…Jeg ringer og ringer og skriver og ingen svarer, først i dag får jeg fat i en ny fotograf der beklager og siger at Michael er stoppet og hun vil hjælpe. Sammen sang som de sidste 4 opkald. Tvivler på jeg får mine billeder.
Det er svindel.
Man “vinder” en gratis fotografering.
Så er fortografen syg og der sket intet. Forskellige nye svarer og så pludselig hører man intet.
De bliver ved med at sætte nye konkurrencer op og fjerner dem så, når det er kritiske opslag på dem.
Hold jer lang væk. I modtager aldrig jeres billeder.
Hvis man kunne give 0 stjerner gjorde jeg det,
Nå men nu må jeg jo så åbenbart også med på bølgen af de dårlige anmeldelser. VANDT også et fotografering, nu har vi ventet 4 måneder på det billede, det digitale billede har vi modtaget, men ikke det i print.
de bliver ved med at ligge konkurrencer op, men vælger bevidst ikke at svare, og nu har de sørme også blokeret mig fra deres Facebook side. Fordi jeg har skrevet i deres nye konkurrencer at jeg gerne vil have vores billede, og nu vælger de fuldstændig at udelukke en. Det er simpelthen dårlig stil. Kan se jeg ikke er den eneste der er blevet snydt.
Vandt et fotoshoot på Facebook. Booking var nemt, fotografering i en behagelig, rar og professionel atmosfære.
Her stopper det positive. De digitale billeder kom efter 3 uger efter en kort forespørgsel på, hvor de blev af. Det var nu ok, for der havde været ferie.
De printede billeder, som vi havde betalt i dyre domme for måtte jeg kæmpe en sej kamp for. Efter trusler om bål og brand, politianmeldelse og henvendelse på adressen, fik jeg tilsidst mine billeder, da jeg forlangte at få billederne printet af Michael selv. Han var uforstående over mine voldsomme reaktioner, men jeg måtte seriøst være tovholder konstant. Tilsidst måtte jeg ringe fra andre telefonnumre, da han ignorede telefonopkald fra mit eget. Undskyldningerne for den manglende leverance var utallige. Ny leverandør, forkert levering til kollega i Odense, som han iøvrigt ikke ville oplyse navn på. Ej heller leveringsfirma. Billederne skulle være sendt og mange andre forslag til, hvorfor mine billeder endnu ikke var i min postkasse. Jeg var ved at give op og indså at billeder og penge var tabt. Læste trustpilot igennem og så en rød tråd. Michael blokerede ikke mit nummer men tog bare ikke telefonen. Sms korrespondancen blev først effektfuld, da jeg truede med politianmeldelse og da det lykkedes min mand at ringe til ham. Men det var træls at skulle så langt ud og kæmpe så hårdt for dem.
Michael og jeg fandt et godt kompromis, derfor 2 stjerner. Jeg afviste at vente på en ny bestilling og tog imod Michaels forslag om selv at printe dem ud.
Jeg fik mine billeder 8 uger efter. Desværre med en kamp, hvilket er mega ærgerligt når han nu er så dygtig en fotograf.
Vi var inde og få taget billeder af vores søn på 9 uger, og havde en skøn oplevelse.
Michael er meget entusiastisk og har en masse gode ideer til billederne - skønt når man kommer som forældre og ikke har nogen ide om hvad man vil have, bare at man vil have foreviget øjeblikket.
Vi er så glade for vores billeder 😍
Fantastisk oplevelse og vi vil helt klart vælge studie 24 når der skal tages famile fotos eller lignende🤩
Fanget med falsk reklame. "Vandt" gratis fotoshoot på Facebook. Når nan vinder noget forventer man at få noget uden betaling Endte med at betale 4000 for en fotopakke. Det var bare fotograferingen der var gratis, men hvem kører langt for bare at blive fotograferet uden bare en enkel digital kopi. Bondefangeri af værste skuffe !
Fik taget billeder af min 2 årige datter, Michael var så god til at gøre fotograferingen til en leg, tror ikke min datter opdagede hun skulle have taget billeder. Super god oplevelse! Billederne kom efter de 14 dage og jeg/vi er mere end tilfredse 😊 kan helt sikkert anbefale at få taget billeder af Michael!
Jeg var der med min familie den 10. februar og har ikke meget dårligt at sige om oplevelsen.
Fotografen var super god til at aktivere og fange opmærksomheden fra vores datter og resultatet blev enestående.
Min eneste "negative" tanke er umiddelbart, at fotografen ikke sagde meget til os og kunne godt have fået os voksne lidt mere med i projektet.
Vi fik af vide, at der kunne gå 14 dage før vi fik adgang til vores billeder og der gik 16 dage, så det er ikke værd ar brokke sig over.
Kan godt anbefale Studie24 (:
Super fin service og han fangede min dreng fantastisk og var enda behjælpelig med at billeder kom før tid så de kunne gives i gave
Fik tilbudt et fotoshoot gennem FB da de manglede modeller og vi tilmeldte os. Det var hurtigt og nemt med tidsbestillingen. Fik venligt svar med bekræftelse af booking.
Under fotoshootet oplever vi Michael som rar og omsorgsfuld. Han er en dygtig og professionel fotograf, der indlagde individuelle pauser da vores søn ikke lige ville samarbejde da han var sulten.
Der gik omkring 14 dage før vi modtog link til billederne og efter udvælgelse og redigering fik vi link kort efter.
Vi er meget tilfredse med billederne og bestilte en pakke med filer og ekstra billeder.
De fysiske foto vi bestilte modtog vi efter ca. 14 dage.
Alt i alt en rigtig dejlig oplevelse og mange varme anbefalinger herfra.
Fedt studie med mange muligheder og jeg havde en rigtig god oplevelse. Forløbet var professionelt og jeg har fået taget nogle virkelige gode billeder. De er nu bestilt, så glæder mig til de kommer, så min gravide mave er blevet foreviget.
Rigtig hyggelig.
Det var en dejlig oplevelse med Michael i studiet, og vi gik derfra med et smil på læberne.
Ventetiden på linket var noget undervejs, men fra vi fik linket til vi modtog billederne, gik overraskende hurtig.
Vandt en konkurrence om fotografering på Facebook. Bookede tiden og havde en god fotografering i studiet med Michael. Han charmer og roser hele tiden. Men fald ikke for det. Når først pengene er i kassen, er han total ligeglad.
Måtte vente 2 måneder på mine billeder, som skulle have været brugt til et sygt familiemedlem. Dette skrev jeg også til ham. Total tavshed. Først da jeg truer med kontakt til banken for at få dem til at trække pengene tilbage, og politiet for anmeldelse for svindel og tyveri, kommer der lidt skub i sagerne, og jeg får mine billeder.
Han beklager, at han har personlige problemer osv osv. blablabla.
Han sletter alle negative kommentarer på Facebook og blokerer en, hvis man skriver negative ting.
Hold jer langt væk!!
Jeg vandt en foto session hos Studio 24. hvor jeg samlede bedsteforældre og børnebørn til et familiebillede. Efter billederne blev taget og jeg fik link til de billeder der var taget, har det været umulig at komme i dialog med ham. Han holder ikke det han lover og nu 2 måneder efter er jeg bange for vi må finde en ny fotograf, men ingen billeder under juletræet i år, desværre :-(
Super dygtig fotograf, der kan sit håndværk.
Vi har oplevet rigtig god kundeservice. :-)
Super fin oplevelse i studiet. Vi har desværre ikke fået billederne. Har ikke betalt men forventer desværre ikke at høre noget fra studie24.... 😐 Øv øv øv
Der blev søgt efter børn til efterårsbilleder. Fotograferingen ville være gratis og efterfølgende ville man med fotografens egne ord "kunne udvælge billederne til en meget billig pris".
Selve fotograferingen var en god oplevelse. Behagelig fotograf og fin forståelse for barn med krudt i rumpen. Efterfølgende opstår problemerne. Det bliver svært at få kontakt til fotografen, som dog svarer med med dage imellem, og billederne blev også uploadet. Billederne var rigtig gode, men den meget billige pris, som de brystede sig af, var ikke en realitet. Rabatten var meget lille og i kraft af, at det var så svært at komme i kontakt med fotografen sammenholdt med andres anmeldelser, fravalgte jeg simpelthen at bestille billeder. Super ærgerligt for håndværket fejler ikke noget! Kommunikationen efterfølgende var mangelfuld og ikke som forventet.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.