Vandt graviditets- og nyfødt fotografering på Facebook. Havde graviditetsshoot tilbage i januar, hvor jeg havde et kæmpe ønske. Heldigvis var Emmelia med på det, og resultatet blev lige som jeg ønsked... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Havde en rigtig god oplevelse med Studie24 tilbage i marts. De var åbne over for at prøve noget nyt end det, de var vant til, og det blev til en oplevelse for begge parter. De var søde og tålmodige og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Dybt useriøst. Havde vundet en konkurrence på Facebook. Til første aftale melder fotografen sig syg - fair nok, det kan jo ske. Vi ombooker derfor en ny tid, men da vi kommer frem bliver vi mød... Näytä lisää
Fanget med falsk reklame. "Vandt" gratis fotoshoot på Facebook. Når nan vinder noget forventer man at få noget uden betaling Endte med at betale 4000 for en fotopakke. Det var bare fotograferingen de... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Rigtig god service og forståelse for vores hunde hvor den ene er omplaceringshund og kan være lidt stresset i nye situationer, men Frederik var meget tålmodig og det smittede helt sikkert af, så det blev en rigtig god oplevelse og vi er super glade for billederne, så det er et sted vi gerne anbefaler :)
Helt fantastisk oplevelse!
Jeg venter spændt på at modtage mine 3 billeder af min hund. Frederik var mega hjælpsom og god til at håndtere hele situationen med fede forslag til billeder osv. vi følte os mega velkomne! Mega hyggelige samtaler undervejs og efter med den overskydende tid😻
Vi kom helt fra Sjælland af så jeg var bestemt spændt og Frederik toppede alle forventninger og flere til😁
Mega fedt at der var så god tid og intet pres på at vælge billeder efterfølgende da jeg jo helst ville ha dem alle men min pung var ikke helt enig😅. Jeg endte med 3 brand gode billeder af min bedste ven! (Det var mega svært at vælge imellem de mega gode billeder😫)
KÆMPE anbefaling herfra!!!😍
Super oplevelse og super service
Vandt en konkurrence, helt tilbage i sommers 2024, hvor vi ikke havde mulighed for at komme pga ferie.
Har været i løbende dialog med dem og de har været åbne og imødekommende hele vejen. Og i øvrigt ærlige omkring, hvad der var vundet og hvad der ikke var vundet :)
Nu blev det endelig tid til at få taget billeder. Super sød fotograf, Frederick, som hjalp os med at finde os til rette foran kameraet og få taget nogen dejlige billeder af både barn og familie. God tid til at kigge billederne efterfølgende og hjælp til at vurdere hvilke der var bedst. Har været god til st forventningsafstemme hvornår vi får billederne og lovet, at hvis redigeringen ikke spiller helt, når vi får dem, så kigger han på det igen.
Super oplevelse og super service
Hos studie24, som har brugt flere gange er de så gode til børn & er bare gode til at få nogle gode billeder. 💪🏼
Fantastisk fotosession med Frederik!
Han var super tålmodig med både overtræt baby og overgearet hund 🙈
Vi fik udvalgt og betalt 2 gode billeder, og fik et ekstra med af ham. Vi kommer helt sikkert igen!
Flot arbejde og rigtig god kundeservice ♥️
Jeg vandt en konkurrence på Facebook som så mange andre og bookede min tid.
Med alt det uægte halløj der er på nettet, sendte jeg for et par dage siden en mail for at få bekræftet min tid (har 2 timers kørsel hver vej).
Den mail har jeg ikke fået svar på.
I dag, dagen inden den bookede tid, har jeg forsøgt at ringe 3 gange uden at komme igennem.
Kan se her på Trustpilot at der har været udfordringer med sygdom, så tør ikke tage chancen og køre 4 timer til en evt. lukket før på en tid jeg ikke kan få bekræftet at jeg har.
Så jeg giver 2 stjerner, for jeg ved ikke om fotografen er dygtig - jeg ved bare at jeg ikke kan komme igennem til virksomheden
Bondefangeri.. Konkurrence vundet.. Ombooking.. Aflysninger.. Akut sygdom.. Brug ikke et minut på Studie 24..
Lige som flere andre, så "vandt" jeg en FB konkurrence om såkaldt gratis fotografering af mine hunde.
Så langt, så godt.
Jeg booker aftalen i rigtig god tid til tirsdag den 9/7 kl. 15.30, så jeg kan nå det efter arbejde.
I tirsdags læsser jeg så hundene i bilen efter at have gjort dem klar med klipning og styling.
Jeg kører en time til Galten og ankommer til et helt tomt område.
Da jeg ringer på døren, sker der intet. Da jeg ringer til telefonnummeret oplyst på hjemmesiden (hvor åbningstiden står til kl. 19) sker der heller intet.
Da jeg skriver en mail, sker der intet.
Da jeg skriver på Messenger får jeg at vide:
"Hej Cecilie
Din tid forsvandt fra min kalender
Jeg er først kørt for 15 min siden
Normalt svigter vi ikke nogen
Jeg har muligvis en ledig tid torsdag
Kan i komme dér?
Beklager rodet"
Jeg skriver tilbage, at jeg IKKE kan komme torsdag.
Efterfølgende oplyser de mig om, at de nu lige pludselig kan se, at jeg har en tid hos dem torsdag den 11/7 kl. 10.30 - en tid som jeg vel og mærket aldrig har booket, accepteret eller er blevet oplyst om (og da jeg er på arbejde, har jeg naturligvis heller ikke mulighed for at komme til den).
I dag (onsdag) har jeg så modtaget en mail med påmindelse om en tid torsdag med følgende besked:
"- Ved udeblivelse og fravær sender vi en regning på 650 kr. på mail, dette til dækning af udgifter til leje af studie, brugt tid, transport samt evt. tabt arbejdsfortjeneste. Dette gælder også ved pludselig opstået sygdom (hvis man IKKE melder sig syg på dagen.)"
Jeg påpeger endnu en gang (både på mail og på messenger), at jeg IKKE har booket eller accepteret en tid torsdag, og at de derfor ikke kan tillade sig at sende en regning.
Efter min oplevelse og at have læst andre anmeldelser her inde, kan jeg stensikker sige, at jeg ALDRIG vil bruge Studie24.
Har forgæves forsøgt at gøre Studie24 opmærksom på, at de har lavet en fejl i deres aftale med mig, i og med, at de har rykket vores aftale 1 1/2 time frem. Fra kl 15.30 til kl 14.00
Og det har jeg simpelthen ikke nogle muligheder for at nå og det har jeg forsøgt at gøre dem opmærksom på de sidste 8 dage.
Så jeg forsøger selvfølgelig at sende afbud. Jeg har sendt flere beskeder via SMS, mail, Messenger, Facebook og Instagram. Men desværre uden held - de ignorere mig bare.
Dog har de sendt mig en reminder i dag, om “vores” tid i morgen, hvor i der samtidigt står, at ved udeblivelse opkræves der et gebyr på 650kr.
Men den tager vi bare i retten - for jeg har alt mit på det rene med tid og sted.

Vastaus yritykseltä Studie24
Jeg deltog i Studie24’s FB konkurrence om en gratis fotografering af min hest i Galten. Lykkelig var jeg, da jeg via Messenger fik at vide, at jeg havde vundet. Da jeg tjekkede priser på selve billederne, lagde jeg dog mærke til at fotograferingen i forvejen var gratis. Så reelt set var der ingen gevinst (0 kr ud af 0 = ingenting), kun en snedig måde at lokke folk til at få taget og købe billeder. Jeg skrev på Messenger og gjorde opmærksom på der reelt ingen gevinst var og efter lidt skriven frem og tilbage med en fotograf, som tydeligt vis tog det som et personligt angreb, blev jeg blokeret på Messenger. Jeg har en bekendt som også havde “vundet” og som havde lagt mærke til det samme.
Jeg lavede et FB opslag om min oplevelse og nu har Studie24 så også blokeret mig på FB.

Vastaus yritykseltä Studie24
Jeg vandt en konkurrence på fb, lige som så mange andre - gravid fotografering i studiet. Jeg kan dog bekræfte ENDNU en dårlig oplevelse med Randi fra Studie24. Konkurrencen var misvisende, vi vandt åbenbart kun tiden i studiet og skulle således betale for billederne. Vi følte os nødsaget til, at købe da vi fik vist billederne - 5 på skærm ved siden af hinanden, hvor vi ikke kunne se detaljerne. Vi gav kr. 2000 for fem billede filer. Vi aftalte diverse redigeringer, men det var desværre ikke gjort da vi modtog dem. Vi ville gerne have hørt hvad vi havde vundet og hvad prisen ville være for x antal billeder inden vi kørte en time hver vej, for et resultat, vi ikke er tilfreds med. Billederne kommer aldrig op at hænge. Det ene billede lukker jeg det ene øje/det folder, andet billede kan man se op under min kjolen og huden er ikke pæn + det ikke er klippet som vi aftalte. Tredje billede er godt på afstand men mit udtryk gør, at jeg ligner en der er ked af at være gravid. - Jeg kunne godt have ønsket mig mere hjælp til posteringer mm. Her fremstod hun ikke professionel og vi måtte selv rette ind. Fjerde billede er også god på afstand - dog har jeg flad numse da billedet er taget i en meget uheldig vinkel. Der er meget gulv, så det er heller ikke klippet som aftalt. Sidste billede er ok, men også klippet længere nede end forventet - alt i alt et dårligt resultat og billeder som vi ALDRIG får op at hænge.
Jeg har forsøgt at gå i dialog med Randi, hun svarede til start, men nu ser mine beskeder og svarer ikke. Tidligere skrev hun, at billederne er fine og at de går i tråd med deres retningslinjer i studiet😳🙈
Jeg vil aldrig anbefale dem. Det er virkelig, at snyde folk, den måde de kører konkurrencer på.
Billederne kunne min familie eller en veninde have tage lige så godt og måske endda bedre. Jeg er rystet over så dårlig service!!!!!!!!!

Vastaus yritykseltä Studie24
Vi var til fotografering ved Karen. Hun er rigtigt sød, og tager den tid der er brug for.
Vi prøvede lidt forskelligt og fik taget nogle rigtig fine billeder.
Rigtig god og behagelig oplevelse med imødekommende fotograf. Så tilfreds med de færdige billeder og hurtig service med at få dem tilsendt😊
Min kæreste og jeg deltog i en konkurrence på Facebook og vandt et gravid fotoshoot og et baby fotoshoot. Vi skyndte os at bestille tid, men ønskede hurtigt, at vi havde læst anmeldelser først.
Dagen inden vi havde tid fik vi en besked kl. 22 om, at det passede dårligt og om vi kunne komme før, 12:30, eller flytte tiden. Så skrev vi, med det samme at vi ikke kunne komme før, men vi kunne flytte tiden. Vi fik ikke noget svar og dagen efter prøvede vi at skrive på sms, Messenger og ringe 12 gange, men uden held. Vi viste jo ikke om vi skulle tage før fri for at komme derhen eller ej? En time før vi skulle køre, hvis vi skulle nå tiden, svarede de at der var sket en fejl og at vi bare skulle komme, men gerne før tid. Da vi så kom derud 30 minutter før vi havde en tid, skulle vi vente 40 minutter før de havde tid til os.
Selve shootet var som sådan godt nok. Fotografen var ikke den mest professionelle, men billederne blev fine.
Vi skulle betale 500kr. pr. billede og vi måtte gerne bytte vores baby fotoshoot til et billede i stedet for.
Da vi bestilte billeder virkede de igen uprofessionelle - Vi skulle fortælle dem, at de skulle huske at redigere billedet, men de viste ikke hvilket et, til trods for at vi havde markeret det som vi fik besked på. De lovede også at redigere de værste folder væk i tøjet og fjerne synlige undertrøjer og BH'er - Vi kan dog se, uden at være professionelle, at der er brugt minimalt tid på redigering. Pludselig kunne vi heller ikke bruge vores gavekort til at købe billedet, som hellers lovet, men efter langtid skriven frem og tilbage fik vi lov alligevel.
Alt i alt gik der 9 dage fra vi havde valgt billeder til at vi fik billedet.
De er generelt dårlige til at svare på beskeder og tage telefonen, og det er ikke nødvendigvis den samme person man skriver med, som resulterer i misforståelser.
Vi vil råde folk til at vælge en anden fotograf. Billederne er som sådan gode nok, men alt det udenom gør hele oplevelsen skuffende.
Desuden virker det som om, at alle der deltager i konkurrencerne på Facebook vinder.
Hvis du også er en af - de mange - vindere af diverse konkurrencer på Facebook, så vær opmærksom på, at du kun vinder retten til, at hun må fotografere dig - du vinder altså ikke noget ved mindre du selv køber print eller digitale filer efterfølgende til 500 kr STK!. Det er vildledende markedsføring, fordi der ikke gøres opmærksom på, at konkurrencen er købsbetinget. Dermed ulovligt ifg forbrugerombudsmanden. Lur mig, om hun ikke skriver til alle, at de har 'vundet'.. der offentliggøres smart nok ikke hvem der vinder. Det er jo snart at lokke kunder i butikken på den måde, dog ikke særligt stuerent.

Vastaus yritykseltä Studie24
Hold jer LANGT væk fra Studie24!! Vandt gennem deres FB et gratis fotoshoot. Fotografen er rigtig sød da vi kommer derud, og vi har en god time derude, men herfra bliver det et sandt mareridt. Uhørt længe leveringstider, selvom der var lovet max to uger, får forkerte billeder tilsendt, som samtidig er i sindssygt dårlig kvalitet, efter længere ventetid, hvor de ikke er til at kontakte, vil vi have pengene retur, pludselig svarer de med det samme og sender nye billeder samme dag.
Selvom jeg tydeligt skriver vi ikke ønsker dem! Disse billeder er i forkert størrelse, og samtidig har de kun sendt to, tiltrods for vi har bestilt tre! Jeg er blevet blokeret at dem på bl.a. mobil og kan heller ikke længere søge dem frem på Facebook, udelukkende fordi vi jo nok ønskede vores penge tilbage, så HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM!!
Efter næsten 3 måneder, uden at have modtaget de billeder vi købte, er det endelig lykkes at få pengene retur.
Vi kunne ikke finde en tid der passede. Vi skrev os op på venteliste og modtog kort efter en mail om at Randi havde indlagt nogle ekstra tider, som vi måske kunne være interesserede i.
Vi kom frem til en stor hal med mange muligheder for baggrunde, rekvisitter og forskellige opstillinger. Vi blev taget hurtigt i mod og henvist til venterum med både puslepude og legetøj (babyfotografering). Dejligt med rolige rammer når den bette havde brug for pause undervejs. Der var hele vejen igennem god ro og tålmodighed. Der blev lyttet til ønsker og Randi kom med gode forslag til billederne. Billederne skulle vælges på dagen, hvilket kan være rart at vide.
Randi har taget de fineste billeder af vores lille dreng - tak for det!

Vastaus yritykseltä Studie24
God fleksibilitet ift. ombooking af tid grundet sygdom.
Stor hal med mange forskellige baggrunde og rekvisitter.
Fine traditionelle poseringer.
Dejligt med opholdsrum med pusleplads, legetøj, sofa m.v.
Skønt med muligheden for at se billederne igennem på en skærm ude til fotograferingen.
Hurtig levering af billeder; vi fik taget billeder fredag, allerede fredag aften modtog vi galleriet til gennemsyn og udvælgelse. Vi bestilte derefter billederne torsdag og allerede mandag var de færdige.
God kommunikation via messenger.

Vastaus yritykseltä Studie24
Vi har fået taget billeder af vores datter på 1 år hos studie24. Allerede dagen efter modtog vi de 3 digitale billeder som vi bestilte. Gode billeder og flot redigering.
Der var sat god tid af til fotograferingen, så da min datter til start var lidt utryg, fik vi 10 min for os selv til at gå rundt og kigge i studiet, hvor der var mange forskellige rekvisitter som vi kunne foreslå at bruge.
Randi var med på at prøve flere forskellige opstillinger og vi fik stor indflydelse på hvordan vi ønskede billederne, så vi kunne genkende vores datter.
Vi fik absolut det vi kom for, og er meget glade for resultatet.

Vastaus yritykseltä Studie24
Jeg vandt en fotografering gennem Facebook. Vi fik at vide, at vi ville modtage billederne samme dag, eller efter weekenden. Det er nu 1,5 måned siden, og vi har intet modtaget.
Derudover virkede fotografen uprofessionel, da hun brokkede sig over, hvor dårligt hendes kamera var, ikke rigtig tog initiativ til mulige opstillinger, og ikke selv var opmærksom på genskær i briller - det måtte vi selv kommentere på, da vi så et af billederne på hendes kamera. Kulisserne var slidte at se på, og det så generelt sølle ud i lokalet.. Billederne kunne sikkert blive gode, men stemningen i lokalet var kold.
Dog var der god tid til at, jeg kunne amme min søn, da han ikke var så oplagt. Så dejligt med tålmodighed. Der var også masser af remedier man kunne benytte sig af.
En mere engageret fotograf havde klart gjort oplevelsen bedre - og så det faktum, at vi aldrig har set vores billeder.. Vi bookede tid hos en anden, og allerede 4 dage efter, havde vi modtaget de digitale filer vi havde købt. Jeg er glad for, at vi ikke brugte penge på Studie 24.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.