Jeg havde bestilt to glas fra Zafferano. Det ene havde desværre en revne ved ankomst. Jeg kontaktede Stilleben og forklarede dem situationen. De svarede tilbage med det samme, at de ville sende et... Näytä lisää
Jeg har bestilt fra Stilleben masser af gange, samt købt i deres fysiske butik. Altid vildt god service og SÅÅÅÅ flot indpakning. Modtog en pakke fra dem i dag, og der var virkelig kræset om deta... Näytä lisää
Købte en vare 21.8.2015. Får bekræftelse på mit køb og pengene trækkes på mit dankort samme dag. Får aldrig bekræftelse på forsendelse og kontakter firmaet efter 6 dage. De siger pakken er sendt fra... Näytä lisää
Jeg købte nogle lækre produkter hos Stilleben, men havde en lidt kedelig oplevelse da jeg skulle betale. Jeg kontaktede Stilleben og gjorde opmærksom på det, hvorefter jeg fik et uddybende svar og de... Näytä lisää
Stilleben designs privat label which include collections of tableware, textiles, and interior. The focus is on high quality materials and skilled craftsmanship, resulting in valuable and long lasting products. Find the products in our flagship store and on our webshop, where we also have a selection of hand-picked items from external brands.
Frederiksborggade 22, 1360, København, Tanska
- +45 22 89 90 97
- webshop@stilleben.dk
- www.stilleben.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kun god smag på hylderne
En unik oplevelse i hjertet af København. Flot, lys og imødekommende flagship med alt hvad hjertet kan ønske sig inden for livsstil og god smag. Ejerne er ikoner i dansk design.
Hurtig levering
Everything was great
Everything was great. Even the delivery to a Danish GLS shop instead of my German address.
I can always recommend Stilleben!
De smukkeste ting og den hurtigste…
De smukkeste ting og den hurtigste levering - 5 stjerner herfra!

Super oplevelse
Nemt at komme i kontakt med kundeservice ved spørgsmål. Har modtaget de smukkeste vinglas 😊

Einfach schönes Design
Einfach schönes Design.
Kleinstes Bläschen in der Vase aber das macht sie original.
Altid fantastiske varer og hurtig god…
Altid fantastiske varer og hurtig god perfekt levering!!! Elsker alt hos Stilleben❤️❤️❤️

God hjemmeside, hurtig levering
God hjemmeside, nem at betjene. Fin indpakning og ikke mindst hurtig levering allerede dagen efter bestilling, super flot.

No response from your Webshop
I send many e-mail but your Webshop team just ignored my problem (no response at all). I never had such a bad service like your company.
That‘s a pity, I liked your glasses very much….

Vastaus yritykseltä Stilleben
Gode produkter men fejl i ordren
Produkterne er god kvalitet og meget flotte, men desværre var halvdelen af ordren den forkerte farve tallerkner. Derudover synes jeg det ville klæde dem at tilbyde gratis fragt, når man køber for over 1000 kroner.

Vastaus yritykseltä Stilleben
Skøn butik og fineste ting
Skøn butik og fineste ting. Altid lækkert sat op så der kan suges masser af inspiration🍀

Vastaus yritykseltä Stilleben
Når man køber ting på nettet som…
Når man køber ting på nettet som "pakkekasterne" ikke formår at ødelægge, så er alt godt. (=Fin emballering)

Lækre produkter
Lækre produkter, venlig betjening. En af mine favoritbutikker i Kbh!

Still going strong
Er kommet i butikken i 20 år og har anbefalet deres sortiment, kuratering, service og univers til en masse andre. Stilleben er en institution i København og beriger byen ❤️

Vastaus yritykseltä Stilleben
Jeg var i dag nede i jeres fysiske…
Jeg var i dag nede i jeres fysiske butik, for at købe noget af jeres fine sengetøj fra Tekla. Jeg spørger jeres medarbejder i en hvid striktrøje, om hvilke farver I har sengetøjet i, hvorefter hun svarer flabet tilbage “du kan selv gå ned og kigge efter hvilke farver der er”. Jeg ender med ikke at købe sengetøjet hos jer, da jeg ikke synes, at jeres kundeservice er lige så god som den har været. Jeg har veninder, som ligeledes har oplevet dårlig kundeservice i jeres butik inden for de sidste måneder. Vi synes alle sammen det er ærgerligt, da I har så mange fede ting i jeres butik, som vi nu må købe andre steder.