Banner for Stena Line Polska

Stena Line Polska Arvostelua

1 068
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Rejs 24h był bardzo fajną odskocznią od codzienności. Widok od strony morza Trójmiasta, Helu czy Karlskrony w dzień i w nocy - bezcenny. Miły personel, czystość w kajutach czy na pokładzie na wysokim... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzi... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i pachnąco,w restauracji b.dobre jedzonko,poprawiło się sporo w kwestii ,,pędzenia ,,z kabin w celu sprzątania👍, uprzejma obsługa w sklepie ....jedyny minus to B... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lauttapalvelu
  2. ja myös
  3. Satamalogistiikkayritys
  4. Terminaali

Tietoja yrityksestä Stena Line Polska

Yrityksen kirjoittama

W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.

Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.

Prom z Polski
  • Gdynia – Karlskrona

Warto wiedzieć

Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).

O Stena Line

Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.

Zarezerwuj podróż promem

Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.

Yhteystiedot

(1 068)

1 066 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Podróż z psem była fantastyczna

Podróż z psem była fantastyczna, czs spędzony na pokładzie niezapomniany.

Dzień Dobry,
Dziękujemy za tak najlepszą ocenę i miły komentarz.
Bardzo się cieszymy, że podróż z psem była fantastycznym doświadczeniem, a czas spędzony na pokładzie pozostawił niezapomniane wspomnienia.
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy na kolejne podróże wraz z pupilem.

Saanut 4/5 tähteä

Było ok

Było ok, nic szczególnego

20. syyskuuta 2026

Dzień Dobry,
Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Cieszymy się, że podróż przebiegła pomyślnie i spełniła Pana oczekiwania.
Każda opinia jest dla nas cenna i pomaga nam doskonalić nasze usługi, aby przyszłe rejsy były jeszcze lepsze.
Mamy nadzieję, że będziemy mogli ponownie powitać Pana na pokładzie.

Saanut 5/5 tähteä

Płynęłam pierwszy raz i byłam bardzo…

Płynęłam pierwszy raz i byłam bardzo zadowolona z obsługi , kabiny czyściutkie, wygodne , super
Cena również przystępna.

Dzień Dobry,
Dziękujemy za tak pozytywną opinię i wybór naszej linii na swoją pierwszą podróż promem.
Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z obsługi, komfortu podróży oraz czystości kabiny.
Miło nam również słyszeć, że cena rejsu okazała się przystępna i spełniła Pani oczekiwania.
Serdecznie zapraszamy na kolejne rejsy!

Ok super

Ok super 👌👌👌👌👌👌👌👌👌

Dzień Dobry,
Dziękujemy za tak pozytywną opinię i pięć gwiazdek.
Miło nam słyszeć, że rejs naszym promem był dla Pana udany i pozostawił pozytywne wrażenia.
Mamy nadzieję, że już niedługo ponownie będziemy mieli możliwość spotkać się na pokładzie.
Zapraszamy!
Serdecznie pozdrawiam,

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo fajne promy czysto i sympatyczna…

Bardzo fajne promy czysto i sympatyczna obsługa w sklepiku i restauracji oraz w hali garażowej pozdrawiam całą obsługę i Pana Kapitans

Dzień Dobry,
Dziękujemy za miłą opinię i ciepłe słowa pod adresem naszej załogi.
Bardzo się cieszymy, że doceniła Pani czystość na promie oraz życzliwą obsługę w sklepie, restauracji i na pokładzie samochodowym.
Przekażemy Pani pozdrowienia i podziękowania załodze.
Mamy nadzieję, że ponownie spotkamy się na pokładzie.
Serdecznie zapraszamy.

Saanut 2/5 tähteä

Nie da się poprawic .

Nie da się poprawic .
To kwestia mentalności, trendów w czasie i sposobu patrzenia na człowieka jako jednostki.Z jednej strony pytacie indywidualnie jak odczuwa się podróż oraz serwis ale cały koncept przewozu pasażerów nie jest oparty na empatii oraz wartościach ludzkich , raczej na zgrabnym i sterylnym przewozie masy ludzkiej.
Statek zbudowany jest jak nowoczesny wagon towarowy , łatwy do spłukania po dokonanym transporcie. Oświetlenie , design , kabiny zaczerpnięte z doświadczeń Ryan Air lub nowoczesnych lotnisk czy miejsc przesłuchań. Bez miejsca na dobre samopoczucie. Te można znaleźć w internecie kiedy się zapłaci.
Nic nie można pomoc.Dziwne ze pytacie o te rzeczy . Trochę paradoksalne. Nadzieja w nowym pokoleniu które nie długo nie przeżyje czegoś innego wiec nie będą mieli do czegokolwiek porównać. Moje doświadczenia z shiping jako sjökapten sięga statków
również pasażerskich z lat 70 80 90 ...
Wasze AI pewnie włoży te opinie we właściwe miejsce.

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za poświęcony czas i podzielenie się tak obszerną opinią. Z przykrością przyjęliśmy informację, że obecna forma podróży nie odpowiada Pana oczekiwaniom. W celu szczegółowego wyjaśnienia zaistniałych okoliczności zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta, z podaniem numeru rezerwacji oraz szczegółowego opisu sytuacji. Pozwoli nam to odnieść się do zgłoszenia w sposób indywidualny. Formularz kontaktowy dostępny jest pod adresem: https://www.stenaline.pl/kontakt

Super

Załoga i kapitan

Dzień Dobry,
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że załoga i kapitan przyczynili się do pozytywnych wrażeń z podróży.
Przekażemy Państwa miłe słowa całemu zespołowi.
Zapraszamy ponownie.

Wszystko dobrze proszę o promocję

Wszystko dobrze proszę o promocję

Dzień Dobry,
Dziękujemy za najwyższą ocenę.
Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z podróży i naszych usług.
Zachęcamy do śledzenia naszej strony internetowej, gdzie publikujemy aktualne oferty i promocje.
Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie skorzysta Pan z naszych usług.
Serdecznie zapraszamy!

Saanut 5/5 tähteä

ŻE W KARLSKORONIE NA TERMINALU PROMOWYM NIE NIC PO POLSKU CHOCIAŻ PRZYPŁYWA TYLKO PROM Z POLSKI

REJSY II ATMOSFERA WSPANIAŁA
WIĘCEJ INFORMACJI NA POKŁADZIE W JĘZYKU POLSKIM.
NA TERMINALU W KARLSKORONIE BRAK INFORMACJI W JĘZYKU POLSKIM.
AUTOMAT DO SPRZEDAŻY BILETÓW AUTOBUSOWYCH BRAK JĘZYKA POLSKIEGO, SĄ INNE JĘZYKI A NIE WSZYSCY ZNAJĄ INNE JĘZYKI I JEST W KUPNIE BILETÓW KŁOPOT.

14. syyskuuta 2026

Dzień Dobry,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za miłe słowa na temat rejsu i atmosfery na pokładzie.
Bardzo się cieszymy, że podróż była dla Pana udanym doświadczeniem.
Jednocześnie przepraszamy za niedogodności związane z brakiem wystarczającej ilości informacji w języku polskim na terminalu w Karlskronie oraz za trudności napotkane przy zakupie biletów autobusowych.
Dziękujemy za zwrócenie uwagi na tę kwestię. Wszystkie sugestie otrzymywane od pasażerów są dla nas bardzo cenne i zostaną przekazane odpowiednim osobom.
Dziękujemy za wybór naszych usług i serdecznie zapraszamy ponownie na pokład.

Ahoj przygodo

To byla niesamowita przygoda. Przemiła obsługa przytulne kabiny super zabawa w dyskotece pyszne śniadanie czego chcieć więcej?

Dzień dobry,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią oraz za miłe słowa dotyczące naszej obsługi.
Cieszymy się, że spędziła Pani przyjemnie czas na naszym promie i mamy nadzieję, że wkrótce ponownie spotkamy się na pokładzie.
Zapraszamy serdecznie,

Niezmiennie DOBRZE.

Wszystko zgodnie z planem i w atmosferze pełnej życzliwości.

17. syyskuuta 2026

Dzień Dobry,
Dziękujemy za zaufanie i tak ciepły komentarz.
Miło nam słyszeć, że docenił Pan organizację podróży oraz atmosferę podczas rejsu.
Zapraszamy ponownie!

Pozytywnie

Wszystko na plus poza tym, że opłaciłem kabinę dla 4 osób, a tam dwie wody mineralne - trzeba się o nie bić? Wędliny na śniadaniu są wyjątkowo kiepskie - brakuje salami albo czegoś dojrzewającego. W sklepiku pokładowym z roku na rok coraz drożej niż u konkurencji. Kiedyś robiliśmy tam zakupy perfum ale teraz jest to nieopłacalne.

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za wystawienie 5-gwiazdkowej opinii oraz podzielenie się z nami swoimi uwagami. Cieszymy się, że ogólna ocena podróży jest pozytywna. Państwa spostrzeżenia dotyczące oferty pokładowej są dla nas cenne i stanowią istotny element procesu doskonalenia naszych usług.
Mamy nadzieję, że już niebawem ponownie będziemy mieli przyjemność gościć Państwa na pokładzie.

Saanut 5/5 tähteä

Pływam na tej linii raz w roku i…

Pływam na tej linii raz w roku i traktuje to jako atrakcje.
Więc płacę za najlepsze kabiny śniadania i obiadki.
Zabawne ale bardziej przypadł mi do gustu klimat tego starego promu !
Kwintesencja lat 80 super styl.

17. syyskuuta 2026

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię i tak miłe słowa! Bardzo cieszymy się, że coroczne podróże z nami są dla Państwa wyjątkową atrakcją.
Do zobaczenia na pokładzie!

Wygodne kajuty

Wygodne kajuty, przejrzysty system oznakowania, smaczne dania śniadaniowe i obiadowe.

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię! Cieszymy się, że podróż z nami była udana i spełniła Państwa oczekiwania.
Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie powitamy Państwa na pokładzie.

Profesjonalna obsluga

Profesjonalna obsluga

Dzień dobry,
Dziękujemy za wspaniałą ocenę! Jest nam niezwykle miło, że podróż z nami spełniła Państwa oczekiwania i pozostawiła dobre wspomnienia.
Życzymy wielu kolejnych udanych podróży i mamy nadzieję, że wkrótce ponownie spotkamy się na pokładzie.

Super spędzony czas

Super spędzony czas

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za 5 gwiazdek i zaufanie, jakim nas Państwo obdarzyli. Cieszymy się, że mogliśmy być częścią udanej podróży.
Do zobaczenia na pokładzie podczas kolejnej wyprawy!

Saanut 5/5 tähteä

Wszystko bylo super wysmiewita obsługa…

Wszystko bylo super wysmiewita obsługa w restauracji smaczne jedzonko

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i najwyższą ocenę. To dla nas najlepsza nagroda i motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług.
Mamy nadzieję, że wkrótce znów wybiorą Państwo podróż ze Stena Line.
Serdeczne pozdrowienia,

Saanut 5/5 tähteä

Prom był czysty zadbany śniadanie…

Prom był czysty zadbany śniadanie pyszne obsługa bardzo miła i zjechaliśmy błyskawicznie po przybiciu do brzegu

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za tak wysoką ocenę! To dla nas ogromna motywacja i radość wiedzieć, że są Państwo zadowoleni z podróży.
Do zobaczenia na pokładzie podczas kolejnej wyprawy!

Dzień dobry,
Bardzo dziękujemy za pozostawienie 5-gwiazdkowej opinii! Cieszymy się, że podróż z nami spełniła Państwa oczekiwania i była przyjemnym doświadczeniem.
Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mogli powitać Państwa na pokładzie.
Serdecznie pozdrawiamy,

Saanut 3/5 tähteä

Generalnie super do momentu czekania na…

Generalnie super do momentu czekania na wejście na pokład samochodowy - kabinę trzeba opuścić, na pokładzie tłok, czekanie przy wejściu na pokład samochodowy w tłoku i zaduchu uwłaczające. Czy nie można wpuścić do swoich samochodów, by tam w normalnych warunkach na siedząco czekali na zacumowanie i wyjazd z promu???

Dzień dobry,
Dziękujemy serdecznie za podzielenie się swoją opinią. Państwa uwagi są dla nas bardzo ważne i pomagają nam stale podnosić jakość naszych usług. Jest nam bardzo przykro, że końcowy etap podróży nie spełnił Państwa oczekiwań.
Jeśli chciałaby Pani przekazać nam więcej szczegółów dotyczących rejsu, zapraszamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta przez formularz dostępny pod adresem: https://www.stenaline.pl/kontakt.
Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli ponownie powitać Państwa na pokładzie i zapewnić jeszcze lepsze doświadczenie z podróży.
Zespół Stena Line

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin