Banner for Stena Line Polska

Stena Line Polska Arvostelua

1 068
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 3/5 tähteä

Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i pachnąco,w restauracji b.dobre jedzonko,poprawiło się sporo w kwestii ,,pędzenia ,,z kabin w celu sprzątania👍, uprzejma obsługa w sklepie ....jedyny minus to B... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lauttapalvelu
  2. ja myös
  3. Satamalogistiikkayritys
  4. Terminaali

Tietoja yrityksestä Stena Line Polska

Yrityksen kirjoittama

W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.

Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.

Prom z Polski
  • Gdynia – Karlskrona

Warto wiedzieć

Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).

O Stena Line

Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.

Zarezerwuj podróż promem

Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.

Yhteystiedot

1 060 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

The price is too high.

I really appreciated the punctuality, with no long queues to wait in. Car boarding started quickly and went very smoothly, and the cabin was clean. However, the price is definitely too high.

9. lokakuuta 2026

Ogólne wrażenie bardzo dobre

Ogólne wrażenie bardzo dobre. Wygodny wiazd na prom (i zjazd). Miła obsługa. Dobre oznaczernia na pokładzie. Smaczne posiłki. Czyste kabiny. To była moja kolejna podróż tymi liniami, i na pewno nie ostatna.

5. lokakuuta 2026

Dzień Dobry,
Dziękujemy za pozytywną opinię oraz za zaufanie, jakim obdarza nas Pani podczas kolejnych podróży.
Cieszymy się, że obsługa, czystość, oznakowanie oraz oferta gastronomiczna spotkały się z Pani aprobatą.
Do zobaczenia na pokładzie podczas następnego rejsu!

Całkowity relax...

Rejs 24h był bardzo fajną odskocznią od codzienności. Widok od strony morza Trójmiasta, Helu czy Karlskrony w dzień i w nocy - bezcenny. Miły personel, czystość w kajutach czy na pokładzie na wysokim poziomie. Przy ładnej pogodzie tylko szum fal i widok statków w oddali na pokładzie słonecznym. Śniadania nie do przejedzenia - smacznie i dużo. Polecam

3. lokakuuta 2026

Dzień Dobry,
Dziękujemy za wspaniałą opinię i rekomendację.
Cieszymy się, że rejs naszym promem dostarczył Panu przyjemnych chwil i był odskocznią od codzienności.
Miło nam słyszeć, że docenił Pan życzliwość naszej obsługi, czystość oraz ofertę gastronomiczną .
Mamy nadzieję, że wkrótce ponownie wybierze się Pan z nami w kolejną morską podróż.

Doświadczenie w Stena Line

Czytelna i Łatwa rezerwacja na stronie internetowej. Profesjonalna i miła obsługa na każdym etapie podróży . Jedynie podpowiadamy aby zwiększyć liczbę kabin dla podróżujących ze zwierzętami

Dzień Dobry,
Dziękujemy za miłe słowa i wysoką ocenę.
Cieszymy się, że rezerwacja oraz obsługa podczas podróży spełniły Państwa oczekiwania.
Dziękujemy również za sugestię dotyczącą większej liczby kabin dla podróżujących ze zwierzętami.
Przekażemy ją odpowiednim działom w celu werfyfikacji.
Mamy nadzieję gościć Państwa ponownie na pokładzie.

Saanut 5/5 tähteä

Generalnie nigdy nie było problemu a…

Generalnie nigdy nie było problemu a jeżdżę od ponad 20 lat. Jedyny zarzut jaki mam, to w kajutach jest cholernie gorąco i nie działa klimatyzacja. Narzekają na to wszyscy.

4. lokakuuta 2026

Dzień Dobry,

Dziękujemy za pięć gwiazdek i za zaufanie, którym obdarza nas Pan od ponad 20 lat.
Cieszymy się, że przez ten czas podróże ze Stena Line przebiegały w miłej atmosferze i bez większych problemów.
Doceniamy Pańską sugestię odnośnie temperatury w kajutach i działania klimatyzacji.
Przykro nam, że wpłynęło to na komfort Pana podróży i jednocześnie zapewniamy, że przekażemy tę uwagę odpowiedniemu zespołowi na promie do weryfikacji.
Mamy nadzieję, że podczas kolejnych rejsów będziemy mogli zapewnić Panu jeszcze bardziej komfortowe warunki.

Dzień Dobry,
Dziękujemy za najwyższą ocenę i wspaniałą opinię.
Cieszymy się, że Pana podróż przebiegła bez zarzutu i że jest Pan zadowolony z naszych usług.
Zapraszamy ponownie do skorzystania z oferty Stena Line.

Swietna profesjonalna obsluga

Swietna profesjonalna obsluga, prom Elba - pierwsza klasa jak na takie przejazdy, czysto, smaczne jedzenie, sniadania w cenie noclegu.

Dzień Dobry,
Serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię.
Bardzo cieszy nas, że docenił Pan profesjonalizm naszej załogi, czystość na pokładzie oraz komfort podróży promem Stena Ebba. Szczególnie miło jest nam słyszeć, że smakowało Panu jedzenie i śniadanie wliczone w cenę kabiny.
Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie będziemy mogli gościć Pana na pokładzie.

Saanut 5/5 tähteä

Kolejny raz w zasadzie rejs przebiegł…

Kolejny raz w zasadzie rejs przebiegł bez zastrzeżeń. Personel na lądzie i na promie jest uprzejmy do sześcianu i nie sprawia wrażenia, że jest to wymuszona uprzejmość. Jak na tyle lat pływania i taką ilość pasażerów, można powiedzieć, że promy utrzymywane są w stanie wzorowym.

29. syyskuuta 2026

Dzień Dobry,

Dziękujemy za wspaniałą opinię i wieloletnie zaufanie.
Bardzo miło nam słyszeć, że zarówno obsługa, jak i stan naszych promów niezmiennie spełniają Pana oczekiwania.
Takie słowa są dla naszej załogi najlepszym wyróżnieniem.
Zapraszamy ponownie na pokład Stena Line.

Jesteśmy bardzo zadowoleni

Jesteśmy bardzo zadowoleni, czysto, zadbanie, mimo wiekowego statku. Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Jedyny problem z WiFi;)
Czyste kabiny, zero zarzutów.

Dzień Dobry,
Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.
Bardzo cieszy nas, że była Pani zadowolona z podróży oraz że doceniła Pani czystość kabin, stan statku i profesjonalizm naszej załogi.
Dziękujemy również za zwrócenie uwagi na kwestię WiFi.
Wszystkie uwagi i sugestie są dla nas cenne i pomagają udoskonalać jakość świadczonych usług. Przekażemy je do odpowiednich działów.
Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie powitamy Panią na pokładzie Stena Line.

Czystość na pokładzie

Czystość na pokładzie , punktualność oraz dobre jedzenie .

Dzień dobry,
Dziękujemy za wysoką ocenę.
Cieszymy się, że podróż naszym promem spełniła Pana oczekiwania.
Dziękujemy za miłe słowa dotyczące punktualności i czystości.
Cieszymy się również, że oferowane posiłki przypadły Panu do gustu.
Mamy nadzieję, że już wkrótce ponownie spotkamy się na pokładzie.

Saanut 5/5 tähteä

Zawsze miła atmosfera czysto i ogólnie…

Zawsze miła atmosfera czysto i ogólnie klimatycznie

Dziękujemy za opinię.
Cieszymy się, że doceniła Pani czystość kabin, komfort podróży oraz miłą atmosferę panującą na naszym promie.
Zapraszamy ponownie do skorzystania z naszej oferty.

Saanut 1/5 tähteä

Od mówiono mi pomocy w powrocie do…

Od mówiono mi pomocy w powrocie do Szwecji powodem było to że wiozlem psa że sobą. Podobno nie było kabin dla małych piesków. Miałem zapłacić za zrobienie zmian ponad 1400 zł i płynąć w innym terminie co dla mnie było nie wykonalne, nie pomogły proszenia i tłumaczenia z naszej strony. Chciałem dopłacić za kabinę normalną i dodatkowe ewentualne sprzątanie chociaż mój pies jest psem domowym i bardzo czystym. Tym samym zmuszono mnie do skorzystania s innej firmy gdzie bez żadnej łaski udzielono mi pomocy. Jestem bardzo nie zadowolony z tego jak traktuje się waszych klientów 😡😡😡 Uważam że można było mi pomóc bez wielkich kosztów i problemów. Dzięki TT Line zdążyliśmy na czas do Norwegii i bez spóźnienia do pracy. Jako członek Stena Line jastem bardzo nie zadowolony z podejścia państwa przez co byłem zmuszony na zakup biletów u konkorencji i skorzystania z ich usług A nilety Stena Line przepadły 😡😡😡

6. lokakuuta 2026

Dzień dobry,
Dziękujemy uprzejmie za poświęcony czas i przekazanie swojej opinii. Otrzymane od Państwa uwagi są dla nas niezwykle cenne i stanowią istotny element procesu ciągłego doskonalenia jakości naszych usług.
Z przykrością przyjęliśmy informację, iż Państwa doświadczenie na pokładzie nie w pełni odpowiadało oczekiwaniom. Pragniemy zapewnić, że dokładamy wszelkich starań, aby każda podróż przebiegała w możliwie najbardziej komfortowych warunkach i przy zachowaniu wysokich standardów obsługi.
Jeżeli chciałby Pan przekazać nam dodatkowe szczegóły dotyczące przebiegu rejsu, zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta za pośrednictwem formularza dostępnego pod adresem: https://www.stenaline.pl/kontakt.
Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli zaszczyt ponownie powitać Państwa na pokładzie i zapewnić doświadczenie w pełni odpowiadające oczekiwaniom.
Z poważaniem,
Radek

Saanut 5/5 tähteä

Rejs tam i z powrotem z psem

Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzie na całą noc, dlatego psiak miał mniejszy stres po całodniowej jeździe samochodem. W kajucie mieliśmy tam wszystko co potrzeba. Opcję wyprowadzenia psa na specjalnej, zewnętrznej części pokładu zaliczam na plus. To był nasz pierwszy rejs z psem i z wiemy, że nie ostatni.

5. lokakuuta 2026

Dzień dobry,
Serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową opinię! Bardzo się cieszymy, że oba rejsy przebiegły spokojnie i punktualnie, a podróż z psem była dla Państwa komfortowa.
Miło nam również, że docenili Państwo możliwość skorzystania z kabiny dla osób podróżujących ze zwierzętami oraz specjalnej przestrzeni na pokładzie.
Do zobaczenia na pokładzie podczas kolejnej podróży!
Z serdecznymi pozdrowieniami,
Radek

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin