Yritys on vastannut
Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i pachnąco,w restauracji b.dobre jedzonko,poprawiło się sporo w kwestii ,,pędzenia ,,z kabin w celu sprzątania👍, uprzejma obsługa w sklepie ....jedyny minus to B... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Gdynia, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zawsze wygodnie sprawnie z fantastycznym śniadaniem. Nasze grupy wędkarskie bardzo to cenią.
I really appreciated the punctuality, with no long queues to wait in. Car boarding started quickly and went very smoothly, and the cabin was clean. However, the price is definitely too high.
Ogólne wrażenie bardzo dobre. Wygodny wiazd na prom (i zjazd). Miła obsługa. Dobre oznaczernia na pokładzie. Smaczne posiłki. Czyste kabiny. To była moja kolejna podróż tymi liniami, i na pewno nie ostatna.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Rejs 24h był bardzo fajną odskocznią od codzienności. Widok od strony morza Trójmiasta, Helu czy Karlskrony w dzień i w nocy - bezcenny. Miły personel, czystość w kajutach czy na pokładzie na wysokim poziomie. Przy ładnej pogodzie tylko szum fal i widok statków w oddali na pokładzie słonecznym. Śniadania nie do przejedzenia - smacznie i dużo. Polecam

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Czytelna i Łatwa rezerwacja na stronie internetowej. Profesjonalna i miła obsługa na każdym etapie podróży . Jedynie podpowiadamy aby zwiększyć liczbę kabin dla podróżujących ze zwierzętami

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Generalnie nigdy nie było problemu a jeżdżę od ponad 20 lat. Jedyny zarzut jaki mam, to w kajutach jest cholernie gorąco i nie działa klimatyzacja. Narzekają na to wszyscy.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Swietna profesjonalna obsluga, prom Elba - pierwsza klasa jak na takie przejazdy, czysto, smaczne jedzenie, sniadania w cenie noclegu.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Kolejny raz w zasadzie rejs przebiegł bez zastrzeżeń. Personel na lądzie i na promie jest uprzejmy do sześcianu i nie sprawia wrażenia, że jest to wymuszona uprzejmość. Jak na tyle lat pływania i taką ilość pasażerów, można powiedzieć, że promy utrzymywane są w stanie wzorowym.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Jesteśmy bardzo zadowoleni, czysto, zadbanie, mimo wiekowego statku. Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Jedyny problem z WiFi;)
Czyste kabiny, zero zarzutów.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Zawsze miła atmosfera czysto i ogólnie klimatycznie

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Od mówiono mi pomocy w powrocie do Szwecji powodem było to że wiozlem psa że sobą. Podobno nie było kabin dla małych piesków. Miałem zapłacić za zrobienie zmian ponad 1400 zł i płynąć w innym terminie co dla mnie było nie wykonalne, nie pomogły proszenia i tłumaczenia z naszej strony. Chciałem dopłacić za kabinę normalną i dodatkowe ewentualne sprzątanie chociaż mój pies jest psem domowym i bardzo czystym. Tym samym zmuszono mnie do skorzystania s innej firmy gdzie bez żadnej łaski udzielono mi pomocy. Jestem bardzo nie zadowolony z tego jak traktuje się waszych klientów 😡😡😡 Uważam że można było mi pomóc bez wielkich kosztów i problemów. Dzięki TT Line zdążyliśmy na czas do Norwegii i bez spóźnienia do pracy. Jako członek Stena Line jastem bardzo nie zadowolony z podejścia państwa przez co byłem zmuszony na zakup biletów u konkorencji i skorzystania z ich usług A nilety Stena Line przepadły 😡😡😡

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzie na całą noc, dlatego psiak miał mniejszy stres po całodniowej jeździe samochodem. W kajucie mieliśmy tam wszystko co potrzeba. Opcję wyprowadzenia psa na specjalnej, zewnętrznej części pokładu zaliczam na plus. To był nasz pierwszy rejs z psem i z wiemy, że nie ostatni.