Rejs 24h był bardzo fajną odskocznią od codzienności. Widok od strony morza Trójmiasta, Helu czy Karlskrony w dzień i w nocy - bezcenny. Miły personel, czystość w kajutach czy na pokładzie na wysokim... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Oba rejsy (tam i z powrotem rejsy nocne) przebiegły gładko, planowo i punktualnie. Podróżowaliśmy z psem w specjalnej kajucie, bez potrzeby oddawania go do kojca na statku lub zostawiania w samochodzi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tonwpuszczanie na prom czeka sie do kilku min przed wyplynieciem zamiast wpuścić osobówki a potem tiry to sie czeka i tak wybiórczo przyjechałem 1,5 przed czasem a wjechałem prawie ostatni. Jedzeni... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bardzo miły i komfortowy rejs ,czysto i pachnąco,w restauracji b.dobre jedzonko,poprawiło się sporo w kwestii ,,pędzenia ,,z kabin w celu sprzątania👍, uprzejma obsługa w sklepie ....jedyny minus to B... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
W Stena Line dbamy o to, aby podróż morska między Polską, Szwecją i resztą Europy była prosta, komfortowa i przyjemna. Od ponad 60 lat łączymy ludzi, miejsca i doświadczenia w całej Europie — bezpiecznie i z troską o środowisko.
Niezależnie od tego, czy planujesz wakacje w Skandynawii, podróż służbową czy odwiedziny u bliskich, możesz liczyć na wygodę od początku do końca. Na pokładzie czekają przytulne kabiny, smaczne jedzenie i rozrywka, a także możliwość po prostu zrelaksowania się z widokiem na morze. Rodziny z dziećmi i zwierzęta są zawsze mile widziane — mamy specjalne strefy, w których mogą odpocząć i bawić się.
Warto wiedzieć
Podróżujesz samochodem? Możesz zabrać tyle bagażu, ile zmieści się w pojeździe — bez dodatkowych opłat. Pasażerowie piesi mogą zabrać tyle, ile są w stanie unieść (maksymalnie 23 kg na sztukę bagażu).
O Stena Line
Stena Line to rodzinna szwedzka firma obsługująca 18 tras w północnej Europie. Jesteśmy jednym z największych operatorów promowych na świecie, oferującym bezpieczne, zrównoważone i wygodne podróże po Morzu Irlandzkim, Północnym i Bałtyckim. Naszym celem jest, aby każda podróż była spokojna, przyjemna i bezstresowa.
Zarezerwuj podróż promem
Odwiedź www.stenaline.pl, aby zaplanować podróż, sprawdzić rozkłady i poznać nasze aktualne oferty. Skorzystaj z wyszukiwarki Low Fare Finder, aby znaleźć najlepszą cenę, lub wybierz taryfę Flexi albo Premium dla większego komfortu i elastyczności.
Gdynia, Puola
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jesteśmy zadowoleni z rejsu...obsługa kulturalna...jedzenie nic dodać nic ująć !!!

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Miło sie płynie dobra atmosfera , dostępne kino , jedzenie zjadliwe , bar robi dobre drinki

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Był to mój pierwszy rejs , oczywiście stresowałam się , ale zostałam pozytywnie zaskoczona , statek płynął
Spokojnie ,na pokładzie animator prowadził zabawy i dancing na koniec był wisienką na torcie

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Sprawna odprawa na bramkach,pomocny personel na pokładzie

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Tv po raz kolejny na promie nie działał a obsługa przy obiedzie była dość nie miła, obgadywanie ze sobą gości jest bardzo słabe.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Brak możliwości wykupienia miejsca w kabinie.

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Całokształt doświadczenia rejsu jest bardzo pozytywny ale wynika głównie z faktu niskiej jakości usług jakiej uświadczyłem u konkurencji.

Witam Jestem bardzo zadowolony z waszych usług Miłej podróży obsługi 👌

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Stanowczo zadlugo czekalismy w gdyni na wjazd na statek .

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Była mila obsługa , czysto w kabinach i na promie. Jedzenie było smaczne i różne , ale niestety cieple posiłki były za chłodne .

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Obsługa jak najbardziej super w porównaniu z przed lat śniadanie jest dużo gorszej jakości szczególnie boczek kiedyś wyglądał i smakował DOBRZE a teraz wygląda jak jak wrocony i podany na talerz

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Nasza podróż do Szwecji na promie Stena Line była bardzo przyjemna! Personel jest zawsze pomocny i uśmiechnięty, a podróż przez morze w trakcie nocy jest świetną opcją, aby nie tracić czasu urlopu na jazdę. Skorzystamy jeszcze na pewno nie raz!

Vastaus yritykseltä Stena Line Polska
Załoga promu wspaniała. Kulturalna, uprzejmą bardzo pomocna. Kabiny czyste. Posiłki na promie bardzo smaczne. Podawane w dużych ilościach.