Super hurtig betjening og levering, omhyggeligt pakket og oæne græsser. Det var meget tydeligt, at græsserne var pakket nænsomt ind i både plastikposer og avispapir for at holde på fugten. Selve græst... Näytä lisää
Store flotte stauder. Jeg havde bestilt mange, over 80 planter, og jeg modtog dem i 2 kasser, flot pakket med både papir og plastik. Planterne var alle fugtige, alle havde label, og de var pakket såda... Näytä lisää
Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Näytä lisää
Det er 3 gang Jeg har handlet stauder pr postordre her på en varm sommerdag og jeg har også besøgt planteskolen det er fantastisk. Der er så mange specielle stauder og til overkommelige priser, sta... Näytä lisää
Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Tak for hurtig levering af fine planter ☺️

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Det har været effektivt. Bestilte stauder den ene dag og de kom den næste. Planterne pakket fint ind hver for sig

Vastaus yritykseltä Staudemarken
God og hurtig vejledning pr mail. Modtog ordren dagen efter og selvom jeg var lidt skeptisk, da jeg så Postnords behandling af min plantepakke, så havde Staudemarken pakket den med en sådan gennemtænkt omsorg, at planterne ikke var mærket det mindste. Rigtig fine planter.. Jeg er virkelig imponeret, og det er bestemt ikke sidste gang, jeg bestiller derfra.

Hurtig levering. Meget pæne planter. Imballeret godt og sendt sikkert

Vastaus yritykseltä Staudemarken
meget tilfreds og der er altid meget hjælpsomme folk - et rart sted at komme

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Hurtig levering og fine planter, nu glæder jeg mig bare til at se dem blive store 😊

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Hurtig ekspedition. Fine planter, omhyggeligt emballeret. Vi kommer igen :)

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Flotte planter og altid en god handel.
Har besøgt marken og det er som at komme hjem til familie. Super søde og hjælpsomme.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Endnu engang en hurtig og ordentlig emballeret forsendelse. Og som sædvanligt er det en fornøjelse at bruge hjemmesiden. Stor tilfredshed.
Mads

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Det var fine planter, hurtigt leveret i pakkeboks.
Ser frem til de får fat inden kulden slår igennem.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Jeg har handlet ved staudemarken flere gange nu, sunde gode planter, leveret utroligt hurtigt, og til priser hvor alle kan være med. Jeg giver min største anbefaling :)

Vastaus yritykseltä Staudemarken
God vejledning mht forslag til plantevalg. nem og hurigt levering. God og nem hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Hurtig levering, rigtig godt pakket stauder som ikke bære præg af at have været igennem posten og dejlig hurtig levering. Også rigtig godt udvalg af spændende stauder til fine priser. Glæder mig til at se alle de nye planter vokse og brede sig.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Jeg modtog nogle elendige pinde. Ikke som jeg troede blomstrende efterårsstorm der kunne pryde mine krukker efter sommerblomsterne. Det kan godt være at de kan komme til at blomstre, men det bliver næppe i år.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Rigtig fine stauder med et veludviklet rodnet i potten. De kommer hurtigt i groning efter udplantning. Hurtig levering.
Skal helt sikkert bestille igen hos Staudemarken.