Super hurtig betjening og levering, omhyggeligt pakket og oæne græsser. Det var meget tydeligt, at græsserne var pakket nænsomt ind i både plastikposer og avispapir for at holde på fugten. Selve græst... Näytä lisää
Store flotte stauder. Jeg havde bestilt mange, over 80 planter, og jeg modtog dem i 2 kasser, flot pakket med både papir og plastik. Planterne var alle fugtige, alle havde label, og de var pakket såda... Näytä lisää
Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Näytä lisää
Det er 3 gang Jeg har handlet stauder pr postordre her på en varm sommerdag og jeg har også besøgt planteskolen det er fantastisk. Der er så mange specielle stauder og til overkommelige priser, sta... Näytä lisää
Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.
Tranumvej 34, Birkelse, 9440, Aabybro, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Vi har handlet herinde fra tre gange nu, og der er altid super god service!
MEGET FLOTTE PLANTER med stor rodsystem, når man modtager dem.
Gode priser og gode varer.
Ved første bestilling var de kommet til at sende to forkerte planter med i stedet for to jeg havde bestilt. Jeg skrev blot en mail til dem, og de svarede lynhurtigt. De beklagede situationen, og sendte erstatningsvarer afsted med det samme. Et par dage senere modtog jeg de rigtige planter. Super service!
Jeg vil klart anbefale at handle her!

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Har købt planter for første gang af staudemarken. Super hurtig forsendelse og skarp pris. Planter er små men ser sunde ud.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Superfine stauder og utroligt omhyggeligt pakket, både hver eneste potte, var omhyggeligt og nænsomt indpakket, men de var også pakket rigtigt godt i forhold til hinanden.
ingen udtørret jord i potterne, alle var godt fugtige, ingen knækkede stængler eller blade, fint rodnet i potterne, jeg er super tilfreds med Staudemarkens varer.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Har lige modtaget en pakke fra staudemarken. 3 etageløg, en mynte, en diamant frøstjerne, en bakkenellike og en kongelys..alle i fantastisk stand. Mange tak for igen en fantastisk handel💖

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Har bestilt her rigtig mange gange og ligeledes besøgt Planteskolen flere gange… de varmeste anbefalinger herfra. Er aldrig blevet skuffet. Stauderne er ikke kæmpestore når man får dem, men de er til gengæld lynhurtigt i vækst.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Alt er bare i orden, lige fra overskuelig hjemmeside til planter og levering

Vastaus yritykseltä Staudemarken
super service og hurtigt.
Hvis det hele også gror så bliver det 6 stjerner

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Virkelig god hjemmeside, kæmpe udvalg, meget venlig rådgivning

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Sunde, fine planter. Perfekt indpakket, og forsendelse.

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Hurtig levering og fine planter til rimelige priser

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Professionel og hurtig vejledning til valg af planter

Vastaus yritykseltä Staudemarken
Min favorit staudeforhandler. Flot samarbejde, lynhurtig forsendelse, kæmpe udvalg og planter i flot stand. Anbefaler med glæde :)

Vastaus yritykseltä Staudemarken
virkelig god oplevelse, hurtig ekspedition, god kommunikation, fine sunde stauder