Staudemarken Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super hurtig betjening og levering, omhyggeligt pakket og oæne græsser. Det var meget tydeligt, at græsserne var pakket nænsomt ind i både plastikposer og avispapir for at holde på fugten. Selve græst... Näytä lisää

Store flotte stauder. Jeg havde bestilt mange, over 80 planter, og jeg modtog dem i 2 kasser, flot pakket med både papir og plastik. Planterne var alle fugtige, alle havde label, og de var pakket såda... Näytä lisää

Super hurtig levering det er der mange planteskoler der kunne lære af. Dejligt med en ordre bekræftelse med genveje til hver plante det er så meget lettere når der skal plantes ud. Nogen af plante... Näytä lisää

Det er 3 gang Jeg har handlet stauder pr postordre her på en varm sommerdag og jeg har også besøgt planteskolen det er fantastisk. Der er så mange specielle stauder og til overkommelige priser, sta... Näytä lisää

1. Taimitarha

Nordjysk staudeplanteskole. Største udvalg af stauder på lager - Detail- og webshop. Se billeder og læs om stauder. Søg på: Egenskaber, farve, højde, eller blomstringsmåned. Vi sender hurtigt og billigt.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

28 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super service og flotte planter

Vi har handlet herinde fra tre gange nu, og der er altid super god service!

MEGET FLOTTE PLANTER med stor rodsystem, når man modtager dem.

Gode priser og gode varer.

Ved første bestilling var de kommet til at sende to forkerte planter med i stedet for to jeg havde bestilt. Jeg skrev blot en mail til dem, og de svarede lynhurtigt. De beklagede situationen, og sendte erstatningsvarer afsted med det samme. Et par dage senere modtog jeg de rigtige planter. Super service!

Jeg vil klart anbefale at handle her!

1. maaliskuuta 2023

Hej Maria

Tusind tak for de rosende ord og handlen. Dejligt at høre at du er tilfreds med din ordre og servicen.
Vi ser frem til at ekspedere dig en anden gang.

Mvh Frida
Staudemarken

Har købt planter for første gang af…

Har købt planter for første gang af staudemarken. Super hurtig forsendelse og skarp pris. Planter er små men ser sunde ud.

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tak for handlen og fin anmeldelse, det er jo ikke længe siden vi havde frost og sne her i Nordjylland, så stauderne er kun lige begyndt at titte op af jorden

Superfine stauder og utroligt…

Superfine stauder og utroligt omhyggeligt pakket, både hver eneste potte, var omhyggeligt og nænsomt indpakket, men de var også pakket rigtigt godt i forhold til hinanden.
ingen udtørret jord i potterne, alle var godt fugtige, ingen knækkede stængler eller blade, fint rodnet i potterne, jeg er super tilfreds med Staudemarkens varer.

17. maaliskuuta 2023

Det er dejlig at høre at alt var i orden, 1000 tak for respons

Har lige modtaget en pakke fra…

Har lige modtaget en pakke fra staudemarken. 3 etageløg, en mynte, en diamant frøstjerne, en bakkenellike og en kongelys..alle i fantastisk stand. Mange tak for igen en fantastisk handel💖

17. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Selv tak, Glæder os at høre, det er så skønt at planterne nu er godt på vej sammen med foråret.

Har bestilt her rigtig mange gange og…

Har bestilt her rigtig mange gange og ligeledes besøgt Planteskolen flere gange… de varmeste anbefalinger herfra. Er aldrig blevet skuffet. Stauderne er ikke kæmpestore når man får dem, men de er til gengæld lynhurtigt i vækst.

15. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Mange tak for varme anbefalinger, håber snar vi ses igen

Hurtig levering

Alt er bare i orden, lige fra overskuelig hjemmeside til planter og levering

25. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Mange tak for de mange stjerner - dem sætter vi pris på.

super service og hurtigt.

super service og hurtigt.
Hvis det hele også gror så bliver det 6 stjerner

23. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Det glæder vi os til :D ellers giver du lyd. Tak for gode stjerner, det var et smukt træk

Flotte planter

Flotte planter, grundigt pakket til transporten, hurtig levering

18. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tak for varme ord, i denne kolde vintertid

Hurtigt og nemt.

Hurtigt og nemt.
Flotte planter.

10. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tak skal du have, det er godt at høre, især på denne årstid, hvor stauderne ikke syner af så meget

Lynhurtig levering

Rigtig fine stauder med super rodnet, leveret lynhurtigt.

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tak herfra fordi du ser og deler, hvor fine og store planterne bliver næste år, med de gode rødder

Min favorit staudeforhandler

Min favorit staudeforhandler. Flot samarbejde, lynhurtig forsendelse, kæmpe udvalg og planter i flot stand. Anbefaler med glæde :)

Tusind tak

virkelig god oplevelse

virkelig god oplevelse, hurtig ekspedition, god kommunikation, fine sunde stauder

Vastaus yritykseltä Staudemarken

Tak for stjernerne. Vi er helt vilde med at kunne hjælpe.