Sportmann AS Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,8

Jeg bestilte 2 t-skjorter, men fant ut at jeg trengte 1 til. Ringte kundeservice og møtte på den hyggeligste damen som ordnet det. Så får 5 stjerner pga den super hyggelige damen. T-skjortene kom ila... Näytä lisää

Du blir automatisk påmeldt spam på både SMS og e-post og det tas åpenbart ikke hensyn til at du ikke ønsker å motta markedsføring. Hjelper ikke å krysse seg ut av slikt ved bestilling. I tillegg... Näytä lisää

Dette gjelder bestillingsprosessen. Ved alternative betalingsløsninger sto det ingenting om priser for de ulike valgene. Så jeg klikket på betaling etter 14 dager. Først da betalingen og bestillingen... Näytä lisää

Fikk faktura i dag på 387kr for en vare som i utgangspunktet kostet 249kr. Jeg var klar over 89kr i frakt, men i tillegg kom fakturagebyr på 29kr (den kom som e-post, ikke papir) og 20kr i rente ford... Näytä lisää

1. Vaateliike

Sportmann AS ble grunnlagt allerede i 1974 og har drevet med distansehandel i over 45 år. Siden årtusenskiftet har vi hatt fokus på netthandel og er i dag en av landets største nettbutikker innen klær, treningstøy og sko.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

14 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Irriterende selskap

Dette selskapet sender meg 4 e poster og 1 melding hver eneste dag om et eller annet tilbud, jeg får ikke til å melde meg av reklameregisteret deres. Utrolig irriterende

Hvis du noen gang skulle bli deprimert eller føle at du har få venner, gi nummeret ditt Sportmann AS, de sjekker i all fall opp med deg flere ganger daglig.

23. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Det skal være både mulig og enkelt og melde seg av våre kanaler for markedsføring. Får du det ikke til så er kundeservice behjelpelig med dette. At du har fått 4-5 henvendelser hver dag høres veldig rart ut, så her må vi sjekke opp om det har skjedd en feil. Ta gjerne kontakt med oss for å løse opp i dette.

Har vært sportmann kunde i mange år

Har vært sportmann kunde i mange år, alltid fornøyd med produktene jeg har bestilt. Enkel og oversiktelig nettside, billige produkter som svarer til forventningene.

20. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Så hyggelig å høre🙂 Tusen takk!

Ikke ikke ikke kjøp her!

Faktura gebyr??? Hva er det?? Du må betale hvis du har lyst til å kjøpe noen fra sportmann 👎👎👎👎👎👎👎👎
Hentet varer på Torsdag, betalt etter 2 dager og nå på Mandag fikk en mail med purregebyr!! Det var siste gang når kjøper jeg her.

14. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Synd å høre at du hadde en dårlig opplevelse med oss. Purringer med gebyr genereres 14 dager etter fakturaens forfall, så her må det ha skjedd en feil. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så ordner det seg helt sikkert🙂

Jeg liker virkelig alt

Jeg liker virkelig alt, fra nettbutikkens bekvemmelighet til kommunikasjon med støttetjenesten. Jeg liker at det er gratis frakt. Svar alltid i tide og løs ethvert problem. Det eneste jeg mangler er anmeldelser (legg til slik at folk kan legge igjen anmeldelser om produktet)

13. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding🙂

Gode tilbud

Gode tilbud, rask levering. Veldig god kvalitet.

17. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding😀

Alltid fornøyd

Alltid fornøyd! Aldri noen problem med retur eller andre henvendelser. Rask service og levering.

21. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for gode ord! Det var hyggelig å høre☺️

Forsåvidt fornøyd med Sportmann

Forsåvidt fornøyd med Sportmann. Litt kjedelig at en må opp i 1500,- for å få gratis frakt.. Men utenom det så er det en fin nettbutikk =)

20. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, og takk for fin omtale. Fraktgrensen er noe vi vurderer fortløpende. Vi fokuserer på å ha så lave produktpriser som mulig. Så for å unngå å måtte øke prisene på hvert produkt med noen kroner, har vi valgt å ta litt betalt for frakten. Takk for innspill. Det hjelper oss med vurderingen videre👍

ALLTID FORNØYD KUNDE.

ALLTID FORNØYD KUNDE.
DETTE ER ABSOLUTT ET BRA STED Å BESTILLE
KLÆR OG ANNET FRA.

14. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for hyggelig og god tilbakemelding☺️

Kjempelett å bestille

Kjempelett å bestille, kjempegod service. Har bestilt klær herfra i mange år, og aldri opplevd noe tull. Har også veldig fine klær og godt utvalg :)

11. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

For en hyggelig tilbakemelding☺️ Tusen takk!

Dyktig på kundeservice

Dyktig på kundeservice. Ryddige, raske og kundevennlige både på kontoret og i butikken. Har bare positive opplevelser knyttet til kjøp av produkter hos de, både over nettet og i butikken.

30. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Så hyggelig å høre☺️ Tusen takk!

Mye bra tilbud på varer her

Mye bra tilbud på varer her. Enkelt å bestille, samt fin retur ordning. Har handlet her noen ganger, ja👍😄
Leicester

29. kesäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Takk for omtalen☺️ Veldig hyggelig å høre👍

Uendelig ventetid på sko

Jeg bestilte 4 par sko. Ingen av skoene ble levert i rimelig tid. To av skoparene var utsolgt fikk jeg beskjed om etter en god stund. Det første skoparet kom uendelig lenge etter bestilling og det siste skoparet venter jeg fortsatt på. Jeg har aldri før opplevet å måtte vente i ukesvis på ukesvis på varer. Og at varene kommer en etter en når det passer seg for butikken. Jeg kommer ikke til å kjøpe sko fra Sportmann mer.

23. toukokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei. Det var synd og høre, og svært beklagelig. Vi har dessverre hatt problemer med enkelte leverandører, som ikke har klart å levere til vårt lager i henhold til avtale. Dette har dessverre gått utover deg. Dette beklager vi på det sterkeste. Beklager også at du ikke har fått beskjed om situasjonen innen rimelig tid.

Handler gjerne igjen

Handler i nettbutikk for andre gang, og har hatt to fine opplevelser. Sist trykket jeg selv feil på betalingsalternativ, og sendte en mail ang. mulighet for å endre. Fikk raskt svar og fikk medsendt faktura i pakken for å rydde opp. Topp!

2. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Tusen takk for fin tilbakemelding😀

God kundeservice

Ønsker å gi en tilbakemelding på god kundeservice. Fikk en vinterbukse som var en feil på, sendte Mail. Mottok svar nesten med en gang, og det ble sendt en ny vare samme eller påfølgende dag, der jeg mottar ny vare bare 2-3 dager etter jeg skrev mailen.

23. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Sportmann AS

Hei, tusen takk! Så hyggelig å høre😀