Jeg bestilte den 19/06/2025 en Samsung Galaxy S20 Ultra skærm hos SparePart.dk til 1.899 kr. GLS forsøgte levering og lagde pakken i pakkeshop i Brabrand, men kort efter blev jeg frihedsberøv... Näytä lisää
God service. Hurtigt svar. Dele jeg har købt der har altid levet op til forventningen. Altid min go to side når jeg mangler dele til IPhone, IPad og jeg fandt ud af at de også har dele til Nintendo Sw... Näytä lisää
Hold da op en professionel indpakning. Bestilte et iPad panzerglass, som oven i købet var til den fornuftigste pris. Selve kassen til panzerglasset var pakket ind i massiv bobleplast så det ikke ku... Näytä lisää
Bedre kundeservice kan man ikke finde. Jeg købte en iPhone 7 skærm, som desværre viste sig at være defekt. Straks jeg kontaktede Sparepart fik jeg tilsendt en ny skærm samt returlabel til den de... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi har siden 2003 specialiseret os i at sælge Mobil Reservedele såsom, LCD Displays / Skærme, Skruer, Antenner, Vibratordele, Knapper, Højtalere, Batterier, flexkabler og meget andet til mobiltelefoner og tablets. Vi har alt i reservedele til iPhone, iPod, iPad, Nokia, HTC, Sony Ericsson, Samsung, LG og andre mærker. Vi forhandler også det nødvendige værktøj, du behøver til at udføre reparationer.
Udover reservedele sælger vi et bredt udvalg af Mobil Tilbehør såsom Bluetooth Headsets, Tasker, Covers, Opladere, Data Kabler, Hukommelses kort, Skærmbeskyttelse som PanzerGlass, Kristall Nano og meget andet.
Levering fra dag til dag. Varer på lager kan forventes sendt samme dag med Post Danmark, hvis de er bestilt inden kl. 17.15 mandag til fredag.
Skovvej 2E, 5610, Assens, Yhdysvallat
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Hurtig levering, som orientering hvor varen er.
Hurtig og sikker levering, lige så hurtig ved ombytning af defekt vare, men det undrer mig, at jeg selv skal betale for retur ...

Vastaus yritykseltä SparePart.dk
Modtog desværre et defekt print til Samsung S4 mini, Men efter en kort telefon samtale blev et nyt fremsendt samme dag, og det defekt kunne jeg bare smide ud.
TAK!
Efter selvforskyldt skade på min HTC One Mini, (microfon bliver ulden i lyden efter tab fra lav højde ca. 30 cm) så erhverver jeg en reservedel hos Sparepart.dk og foretager en udskiftning af microfondelen.
Derefter virker microfonen slet ikke..? Jeg henvender mig til Sparepart.dk og spørger (sådan lidt "kan jeg mon tillade mig at spørge lige en enkelt gang") og bliver mødt med SUPER service.
De fremsender på eget iniatiativ endnu en ny microfon.
Efter udskiftning til den 2. nye virker tlf 100% som ny!
Er taknemmelig for at møde så venlig og ORDENTLIG SERVICE for skulle jeg til at forsøge at måle modstande for at fejlfinde var opgaven næsten umulig.. FEDT at nogle sælgere har den rette indstilling!
Jeg handler inden længe ekstra nyt kabinet og andet 'fornyende' tilbehør, som tak til Sparepart.dk.
Billig original mobiloplader leveret dagen efter bestilling.
Opfølgning :
Har nu brugt dem igen med samme resultat. De reagerer på henvendelser med det samme. Fantastisk.
Hurtig levering, kunne følge varen hele vejen.
Jeg oplevede ingen problemer i forbindelse med bestilling og afhentning.
Den service Vi har modtaget fra sparepart, efter et par år samarbejde med dem.
Hurtig, ærlig og ingen mukkeri over at tage en vare retur
Kvittering for bestilling og afsendelse med det samme. Kvik levering!
Kan kun varmt anbefales, bedre service og priser skal man længe lede efter..
Billigt batteri ... KÆMPE hurtig levering - havde batteriet næste dag kl 9
Har netop været nede med min telefon for at få skiftet bag og forcover samt batteri. Det gjorde de på 15 min. Samtidig var servicen i top og priserne fine. Kun positive ord herfra.
Varer er som regel på lager, service i top, priser er også i orden, alt i alt en godt sted...
Jeg bestilte med en del forbehold en skærm og et cover til en Xperia x8 fordi prisen var langt under hvad jeg ellers kunne finde. Med forventningen om at jeg ville blive præsenteret for en efterfølgende told regning og forsendelse direkte fra Hong Kong, havde jeg ikke det store håb til købet. MEN kat'me om ikke jeg allerede dagen efter havde mine dele og det uden yderligere dikkedarer. Min eneste beklagelse var at de ikke kunne levere det front cover som jeg også manglede.
PERFEKT!!!
Kom med Telefon som skulle have skiftet front - på under 1 time var den klar og lige så fin som ny ! Prisen fejlede absolut heller ingenting - fik rigtig god information af sælgeren om covers og skærmbeskyttelse ! Perfekt !
Købte et par dele hos Sparepart.dk og min oplevelse kunne ikke være bedre. Kan helt sikkert anbefales.
Det var super nemt at benytte SparePart.dk til køb af kabel til min iPhone. Hjemmesiden var god og overskuelig, og jeg skulle ikke bruge lang tid på at finde, hvad jeg havde behov for. Priserne er overkommelige og pakken lå klar til afhentning efter blot 2 hverdage. SparePart.dk kan klart anbefales!