Fantastik företag .ärliga ,trevliga,kunniga och proffs i sina område och inte minst mycket konkurrenskraftiga priser mycket lägre priser än andra för samma produkter och mm. Jag är väldigt nöjd kund o... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Först installation av paneler för att testa, blev bra. Nästa steg batteri som med Emalado fungerar perfekt elräkningarna hittills bättre än förväntat dvs förbrukningen under våren när solen skiner läg... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Kompetent säljare som återkopplade snabbt och var hjälpsam. Installatör som kom helt enligt avtal tid och jobbade snabbt och proffsigt. Från första möte till idriftagning av vårt batteripaket skötte... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OveL Mycket bra kontakt med företaget från början till klar installation. Kunniga och dessutom mycket trevliga. Solcellerna m batteri installerades under mars månad och fungerar utan anmärkning, m... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Solkraft Sverige har varit i branschen sedan 2014 med huvudkontor i Mölndal utanför Göteborg. Vi har alltid levt efter våra fyra ledord som är *Kvalité *Trygghet *Långsiktighet *Kompetens Vi har över 7000 installerade solcellsanläggningar runt om i Sverige.
Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Deras försäljare pratar runt men håller tunt. Allting är bra tills du skriver på offerten. Jag skrev på
19/8 iår men blev inte anmäld till
Eons elektriker förrän 24/10.
Kanske tur i det, grannen skrev på lite senare än mig. Han fick sina solpaneler av annan kvalité än dem han har beställt. Tyvärr jag missade
det finstilta i offerten. Solkraft har
rätt, byta ut både solpaneler och växelriktare till likvärdig produkt som dem friskt utnyttjar. Jag bröt
kontraktet som kostade mig några tusenlappar. Jag väljer annan firma.
Installation av solpaneler
Offertgivning fungerade perfekt och offerten var lättläst. Pga. av att taket skulle bytas och takläggaren hade hög beläggning var ni behjälpliga att skjuta på installation så det passade in i tiden. Väl på plats utfördes installation av solpaneler snabbt och bra. Montagekillarna var trevliga även om de endast kunde komunicera på engelska. Det kan vara ett problem om beställaren in kan detta språk. Elektrikern gjorde ett snyggt och bra arbete men vi träffades inte honom eftersom jag var i Spanien. Min granne skötte kommunikationen vid detta tillfälle. När jag kom hem var det bara att starta upp enligt instruktion och hittills har allt fungerat mycket bra. Mina fem stjärnor är med råge.
Är helnöjd med solkraft från start till mål. Installerade i början av 2022 och det har funkat kanon!
Trevlig säljare som gav ett bra intryck, sen gick det bara utför. Extremt försenad leverans och vi fick inte ens den växelriktare vi beställt utan en mycket sämre med färre funktioner. Otrevlig VD som bara slingrar sig och har ett mycket dåligt kundbemötande. Fick till slut utlovad rabatt av ekonomiavdelningen som VD hade lovat men inte fixat. Montörerna var trevliga.
Undvik detta företag!
Trevlig säljare leverans kom inte senare än planerat trevliga montörer som gjorde arbetet tyvärr var en panel skadad denna skulle bytas ut enligt säljaren men solkraft vill inte byta men vi hävdar att vi inte köpt andrasortering enligt konsument köpslagen ska felet lagas eller bytas ut men nu får vi inget svar alls enligt rekommendationer från solkraft får inte säljaren längre ha kontakt med oss mycket strul efter att elektriker utförde sitt arbete vi har inte kunnat bli inkopplad på nätet dom hade bytt underleverantörer det har varit dåligt i kommunikationen vi är otroligt missnöjda med hanteringen av det mesta det går inte heller komma i kontakt med någon på solkraft väldigt tråkigt och tröttsamt vill verkligen varna andra vi kommer att skicka vidare till ARN detta har pågått från augusti 2022 och det är inte klart ännu
Marknaden översvämmas av Ftg som säljer & monterar solceller, VÄLJ något annat än detta!! Jag föll för deras säljare som var trevlig & påläst samt att de är ägda av Bravida. Inget av detta var värt det minsta de var allt igenom urusla på kommunikation & kundbemötande efter påskrivet avtal. Inte tar de heller ansvar för förseningar till följd av fel deras montörer gjort som fördröjt igångsättningen.
Mycket trevlig och kunnig säljare (Stefan). Bra offert. P.g.a. växtvärk blev överlämningen till installation sådär, men ok. Det var lite svårt att få tag på den ansvariga och takfirman som ville synka sitt arbete hade lite svårt att få en bra kontakt och även jag som kund. Det löste sig och installation blev gjord med inkoppling etc. av underentreprenör som snabbt visade hur allt funkade. En något vag överlämning och återigen svårt att få tag på ansvarig på Solkraft för installation då jag hade frågor och anmärkningar på installationen. Efter diverse påminnelser och eventuellt innehållande av fullständig slutbetalning ringer en uppretad VD mig och saker börjar hända och jag blir runtbollad på supportavdelningen (trots att anläggningen ej är tagen i drift). De säger att de inte kommer att åtgärda de små felen jag anmält (några installationsmissar med utfasning av takpannor). Tillslut kommer de iaf och gör detta.
Anlita inte detta företag!
Vi träffade en mycket trevlig och förtroendegivande säljare som lovade att om vi skrev avtal innan Lucia 2021 så skulle vi få leverans i februari 2022. Vi skulle dessutom få lite bättre paneler för de dem offererade hade utgått och det lät ju bra tyckte vi.
I väntan på leverans hade vi en del följdfrågor men då valde säljaren att inte svara.
Någon leverans i februari skedde inte och på företaget fanns ingen som ville svara på varför eller om det skulle ske.
I maj uppmanades vi via mail att inte höra av oss till företaget då de menade att ingen skulle glömmas bort men världshändelserna skapade leveranssvårigheter.
Efter 10 månader dyker säljaren upp för att mäta vinkeln på vårt tak och konstaterar ihop med sin VD att de har sålt en anläggning som de inte kan leverera. Ändringar i befintligt avtal hänvisas till säljaren som i sin tur är oanträffbar.
Enligt min mening är företaget oseriöst, har en del organisationsproblem och vet inte hur man skall hantera en kund.
Akta er för den här firman. De gav offert på mycket högre antal paneler än vad som gick att sätta. Efter installation vägrade de åtgärd skador de åsamkat på vårt helt nylagda tak och svarade inte ens på mail under många veckor förrän skadan förvärrats att de inte tänker hjälpa till. Trevliga säljare som lovar guld och gröna skogar och sen blir du lämnad i sticket.
Bra start med trevlig säljare.
Sedan fallerade allt från kommunikation till montage.
En VD som inte kan svara konkret på en enda fråga är oroväckande, bara slingrar sig med helt ologiska resonemang och inte tar något ansvar.
Det är precis som att vi inte köpt anläggningen av Solkraft utan av deras underentreprenörer.
Jag kan tyvärr inte rekommendera Solkraft.
Allt bra till montering. Sedan kom elektrikern gjorde sitt men någon rapport till nätoperatören blev inte gjord förrän efter 13 dagar. Löftet var samma dag elektrikern var färdig eller senast dagen efter. Slutresultat anläggningen går inte att sätta igång förrän 1.5 månad efter montering. Dessutom dåligt bemötande från viss personal o VD.
Vi är mycket besvikna på Solkraftsverige.
Roger K Alingsås
Dåligt företag som inte bryr sig om sina kunder. Är inte intresserade av att ge kunder en bra produkt, de är bara intresserade av att sälja och gå vidare till nästa kund. Känner till flera andra kunders upplevelser som har varit väldigt negativa där de inte får hjälp med att lösa problem som uppkommer under installationen, solkraft hävdar bara ansvarsfrihet, även där det gäller saker som privatpersoner inte känner till, men litar på att solcellsinstallatören har koll på läget. Det är orimligt att man som kund ska veta allt om allt. Man måste kunna vara helt aningslös och ändå få solceller. Det är inte fallet när man har med solkraft att göra. Jag skulle gå till en annan firma
Jag kan inte riktigt hålla med om vad tidigare skrivit.
Första kontakten med Niklas var jätte bra, han var ärlig och allt gick framåt som planerat. Jag hade verkligen grymma montörer här och en jätte trevlig och duktig elektriker.
Niklas gjorde sina uppföljningar även om jag inte hade några som helst förväntningar på att han skulle göra de.
Jag förstår att alla vill ha solceller mellan april och maj, det tog lite tid för elektriken att komma ut MEN som en kompensation justerade Niklas ungefär 2000kr på fakturan vilket är grymt.
Jag rekommenderar verkligen detta företag alla dagar i veckan och speciellt Niklas, grymt trevlig och kille med ett professionellt bemötande.
Hel nöjd med allt, tackar så mycket för hjälpen.
Jag och min fru tog hem flera rådgivare från olika företag. Det slutgiltiga landade på solkraft pga att dom ägs dels utav Bravida samt att dessa skulle ha egna montörer.
Efter att kontrakt var skrivet började strulet direkt.. Hade några frågor angående montage som jag kontaktade kontoret om. Blev väldigt otrevligt bemött av samtliga jag pratade med där.
När montage skulle börja i början av december så fanns inte panelerna att få tag på (Vem säljer paneler dom inte har?!)
Montaget flyttades upp flera veckor...
I veckan ringde jag återigen upp rådgivaren som berättade att ledningen har lagt ett varsel på samtliga anställda inom montageavdelningen. Detta pga att Solkraft ska ta in externa företag som använder utländsk arbetskraft för att montera åt dom.... Och att montaget flyttas upp återigen...
Försöker ringa upp kontoret för att få svar på frågor. Blir omdirigerad till flertalet olika personer.. Landar tillslut hos någon Urban som inte kan svara på någonting utan skyller ifrån sig och är allmänt otrevlig och inkompetent...
Kommer att göra allt i min makt för att kunna häva detta köpet..
Göran
+ kvalitetsprodukter vad gäller solceller, växelriktare och monteringsutrustning.
+ smidigt, modernt och tydligt offertförfarande, allt digitalt.
- bristande intern kommunikation inom företaget drabbade oss som kunder med stora förseningar, extra jobb och en markanläggning som när den till slut var färdig var osymmetrisk.
- montör på plats inte så kundorienterad. Dessutom också dom irriterade över dålig kommunikation internt.
- Säljmaterial om att "vi tar hand om allt" skulle jag säga stämmer dåligt när det gäller projektering av markanläggning samt hjälp med pappersarbete som exv sökning av bidrag. Det senare inte särskilt komplicerat att fylla i själv men om de säljer in som att de tar hand om allt ska de också göra det.
- Kontakten med support var bra och hyfsat snabb så länge allt fungerade, men bemöttes med "goddag yxskaft" när vi försökte förmedla kritik och konstruktiv kritik.
- Fick leveranser i fel namn och faktura som skulle till någon annan. Skapade också merjobb.
-Osnygg kabeldragning på vägg.