Når man handler hos Sofili, kan man virkelig mærke at det er kunden der er i centrum. Man får den hjælp og vejledning man behøver. Derudover er der hurtig levering, 2 dage og så havde jeg mine varer.... Näytä lisää
Jeg vil gerne rose Sofili for en meget hurtig levering og i det hele taget god service. Det er ikke ofte jeg handler hos Sofili, men ikke desto mindre, de "fejlbestillinger" jeg har lavet, er behandle... Näytä lisää
Prøv Sofili.dk, og du har nu de flotteste strømper til super priser - og virkelig hurtig levering. Kan varmt anbefales - men pas på, det bliver vanedannende :o)
Hurtig ekspedition, varen som forventet, dog var posten meget ramponeret da den kom frem. Måske skulle pakningen være noget bedre, især når det er siksokker der fremsendes. Det fylder, og et stk. Pap... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
SoFILI sælger alt alt indenfor strømper, shapewear og legwear til damer, herre og børn. Vi fører mærker som Falke, Cette, MP, Vogue og mange flere. Du får fri forsendelse ved køb over kr. 250,- Køb strømper på Nettet!
Byvej 1 d , 8543, Hornslet
- malene@sofili.com
- www.sofili.com
Muut katsoivat myös näitä
Hurtig levering
Bestilte to par strømpebukser og samme dag lå de i postkassen! :-) Super hurtig levering!!
tilfredshed
Nem hjemmeside. Hurtig levering. Det har endnu ikke lykkedes mig at få del i rabatterne. Håber det kommer fremover. Anbefaler Sofili.
som altid hurtig levering og gode priser
Jeg vender tilbage til Sofili igen og igen. Udvalg, pris og service er i top!
Super hurtig ordrebehandling
Jeg er meget tilfreds med mit køb hos sofili og anbefaler gerne firmaet til andre
lynhurtig og pålidelig
Varen lever 100% op til forventningerne og levering dagen efter.
Super hurtig levering!
Super hurtig levering af en vare jeg ikke har kunnet finde andre steder, men som jeg fandt i Sofilis meget brede udvalg. Super service - så kort kan det siges ;o)
Hurtig levering og billig fragt!
Stort udvalg og let at finde rundt på siden :-)
Særdeles hurtig betjening
Jeg er meget tilfreds med at bruge sokkerne
SPEEDLEVERING
Vil du tænke dig, jeg fik allerede mine bestilte varer fra Sofili, dagen efter ordreafgivelse - det kalder jeg GOD OG HURTIG SERVICE :-) :-)
SUPER
Ruth Jørgensen
Hurtig ekspedition og overskuelig hjemmeside.
Jeg er meget tilfreds med beskrivelsen, af de varer jeg har købt. Der var en meget hurtig ekspedition, og jeg modtog mine varer i løbet af et par dage. Det betyder meget for mig, at tidsfristen bliver overholdt, når jeg bestiller på nettet. Dette var bestemt tilfældet her.
perfekt
hurtig levering, nemt, intet fragtgebyr. Alt vrkede perfekt.
God og hurtig service
Jeg har handlet flere gange hos Sofili, og de er altid hurtige til at ekspedere. Dejligt at vide, at pakken kommer dagen efter, man har bestilt.
Hurtig betjening
Jeg har intet at klage over, kun rosende ord. Afgav en lille ordre på flystrømper , og to dage efter var de i postkassen. Tak for hurtig betjening og information.
Super god og hurtig service
Rigtig god og hurtig levering
Lever op til mine forventninger
Hjemmeside der er til at finde ud af og meget hurtig levering!!
Super service
Bestilt på nettet om Tirsdagen og fik leveret om Onsdagen, til den bedste pris på nettet 189 kr sparet. God Jul
Kæmpe stort udvalg også i store størrelser og hurtig levering
Dejligt stort udvalg af strømper både til sport, mænd og kvinder. Også et ordentligt udvalg af strømpebukser i store størrelser til rimelige priser. Har også købt ordentlige varme sokker til min mand så han kan holde varmen på arbejdet i vinterperioden. Super kvalitet.