SnelShops Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Via Bol.com bestelling gedaan. Niet geleverd gekregen. Geen reactie op klachten

Saanut 3/5 tähteä

Hoewel er op de site stond voor 16.00 uur besteld de volgende dag geleverd duurde de levering bijna een volle week. De informatie wordt niet actueel gehouden. Wanneer het om producten met waarde gaat... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik bestelde een Brennenstuhl stekkerdoos. Snelwebshop deed zijn naam eer aan en leverde hem razendsnel. Helaas zat er een incidentele fabrieksfout in en was die nauwelijks bruikbaar. Snelwebshop e... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Levering is prima gegaan, was netjes op voorraad en snel verzonden. de webshop is echter waardeloos. heb nu 2 keer wat besteld. bij de eerste keer kreeg ik geen wachtwoord, en kon deze ook nergens inv... Näytä lisää

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Pelikauppa
  3. Lahjatavaraliike
  4. Turvalaitteiden myynti
  5. Televiestintä
  6. TV-myymälä

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

SnelWebShop - Wij zijn een webshop die zich vooral richt op de verkoop van consumenten electronica, Motorheadsets, GPS (foto)taggers en gadgets.

Keskitasoinen

Kirjoita arvostelu

Saanut 2/5 tähteä

Telaat bezorgd

Niet tevreden.

Op de site staat: "Vandaag voor 17.00 besteld morgen in huis! (ma. - za.)". Ik had mijn bestelling voor 17:00 uur gedaan, echter werd het artikel pas 2 dagen daarna afgeleverd.
Dit was telaat om nog voor een test gebruikt te worden. Jammer...

Product lijkt wel oke, echter inmiddels overbodig.

16. joulukuuta 2015
SnelShops-logo

Vastaus yritykseltä SnelShops

Dat lukt ook in 95% van de gevallen. Maar soms werkt het vervoersbedrijf niet mee of is er een andere reden waarom het mis gaat. Wat is uw ordernummer, dan kunnen we dat uitzoeken en mogelijk actie ondernemen om dat te verbeteren.

Dik in orde

Al twee keer besteld waaronder bestelnr. 12031. Duidelijke en snelle communicatie en daarbij een prettige afhandeling toen er gebruik moest worden gemaakt van garantie vanwege een defect product. Zal zeker terugkeren.

7. joulukuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Het product wat ik had aangeschaft bleek overbodig . Bij mijn retourmelding kreeg ik keurig advies van de winkel, toppie.

5. joulukuuta 2015

Te duur in verhouding.

Het product viel tegen qua verpakking. Het spel kaarten zag er goed uit. Maar het was wel een duur product als je ziet wat je er voor terug krijgt.

5. joulukuuta 2015

Snel en goed geleverd

Onlangs heb ik, via Bol.com, een klok besteld bij SnelShops. Het pakket kwam op de aangekondigde dag en de klok was goed verpakt.
Dit was een aflevering volgens het boekje. Niets op aan te merken!

18. marraskuuta 2015

prima

snel, adequaat en zorgvuldig

16. marraskuuta 2015
Saanut 4/5 tähteä

Goed contact met tevreden bestelling

Er is snel/gemakkelijk contact op te nemen.
1 verbeterpunt: als een bestelling later wordt verstuurd (was bij mij het geval), dan zou het fijn zijn de besteller hiervan op de hoogte te stellen.

15. marraskuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

SnelShops: Zeer betrouwbare webwinkel met messcherpe prijzen

Onlangs heb ik twee setjes MOAX 32 (Hirschmann) gekocht bij SnelShops.
Deze twee apparaten waren goedkoper dan bij andere aanbieders van dit product. Bovendien werden deze apparaten de volgende al geleverd via PostNL. De producten waren goed verpakt en last but not least: ze werken uitstekend!
Kortom, SnelShops doet zijn naam eer aan!

14. lokakuuta 2015

Snel en goed

Zoals altijd snel een reactie op email, snel verzonden en in het verleden een niet werkend beeldscherm snel vervangen.

12. lokakuuta 2015
Saanut 3/5 tähteä

Doet SnelShop zijn naam eer aan?

Snelshop is heel klantvriendelijk, ze willen je overal mee helpen maar komen de toezegging van besteld voor 17.00 uur is morgen geleverd absoluut niet na.
Dinsdag besteld na 17.00 uur is volgens mij voor woensdag 17.00 uur.
Helaas op zaterdag nog niets ontvangen

27. syyskuuta 2015

superieur klasse

Ik had problemen met mijn scala headset en vroeg om een advies . ik heb mijn bericht om s'avonds om 19.00 uur verzonden en had verwacht de volgende dag een berichtje terug te ontvangen .
Om 20.30 had ik het antwoord al en zo als het nu lijkt is het probleem opgelost .
Grote klasse

22. syyskuuta 2015
Saanut 5/5 tähteä

Zeer goede ervaring met deze webshop

De website is overzichtelijk en duidelijk.
Ik had een Foto-tracker besteld, welke de volgende dag netjes verpakt met de post werd bezorgd.
Ik ben zeer tevreden met de tracker (een IGOTU GT120) en met de firma Snelshops. Prima

15. syyskuuta 2015

supersnelle levering

zeer snelle levering van het product. (binnen een etmaal). Ook het advies vooraf was snel en volledig. Ben zeer tevreden en zal het bij vrienden en kennissen zeker aanbevelen.

12. syyskuuta 2015

Super Site

De naam zegt genoeg SnelShops ...echt Super Snel in huis binnen 1 Dag ! Geweldige Site

9. syyskuuta 2015

goedkope top service!

Mijn Scala rider ter reparatie opgestuurd ter vervanging van de interne batterij, tegen een minimaal bedrag is deze gemaakt en werkt weer super.

Aanrader!

8. syyskuuta 2015
Saanut 1/5 tähteä

Slechte site

Had iets besteld en had het hard nodig.
Dacht bestel hier om het snel binnen te hebben.
Ze adverteren binnen 1 dag in huis en moest 2 dagen wachten.
Daarna nog geen excuses gehad.

31. elokuuta 2015
SnelShops-logo

Vastaus yritykseltä SnelShops

Over welke order gaat dit? Zou u het ordernummer door willen geven?

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin