Goede communicatie en snelle levering van een plafondventilator. Ik kreeg steeds snel en keurig antwoord op vragen m.b.t. verzending; er werd goed meegedacht. Zeer klantgericht!
Ik heb 1x een infrarood kachel gekocht. Die werd drie keer opgestuurd. Ik heb er 1 geweigerd. Ik wil de andere terugsturen. Ze maken van hun probleem mijn probleem. Volgens de bezorger... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Vultec zetten we ons in voor een duurzamere toekomst door energiezuinige verwarmingsoplossingen voor consumenten aan te bieden die het comfort en de efficiëntie in uw huis, tuin en werkplek verbeteren. Infrarood verwarming is daarbij ons kernproduct. Onze missie is om innovatieve en betrouwbare verwarmingssystemen te ontwikkelen die niet alleen de energieconsumptie verminderen, maar ook bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk
Hollanti
- info@vultec.nl
- vultec.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Mooi product en goede anelle levering
Mooi product en goede anelle levering. We zijn er erg blij mee
Zeer klantgericht
Werk snel en goed
Werk snel en goed, makkelijk in gebruik. Correcte foto's. Juist wat fijner afwerken en de extra ster is binnen.
Stil en met afstandsbediening alle…
Stil en met afstandsbediening alle functies bij de hand
Snelle levering en paneel was…
Snelle levering en paneel was gemakkelijk te monteren.
De douche timer van Vultec werkt heel goed!
De douche timer van Vultec werkt heel goed en simpel voor mijn kinderen. Helaas liet het batterij klepje steeds los en raakte deze kwijt. Na contact met Vultec hebben we een nieuw klepje opgestuurd gekregen! Hele fijne service.
Ja ben goed tevreden
Ja ben goed tevreden
Doet zijn werk goed waar hij voor gekocht is
Good experience with customer service
Good experience with customer service. I’m very happy with my purchase, been using it mainly in a small bedroom and it works great.
Ik heb 1x een infrarood kachel gekocht.
Ik heb 1x een infrarood kachel gekocht.
Die werd drie keer opgestuurd.
Ik heb er 1 geweigerd.
Ik wil de andere terugsturen.
Ze maken van hun probleem mijn probleem.
Volgens de bezorger kunnen ze gewoon een afhaalopdracht aanmaken.
Ik moet het wegbrengen terwijl het een erg groot en zwaar pakket is.
Het retourlabel moet ik ook zelf ergens laten afdrukken, terwijl het bij postnl ook mogelijk is een barcode te sturen, dan wordt op het pakketpunt een label afgedrukt.
Verder wordt er niets aangeboden om het ongemak te compenseren.
Kortom erg slechte service en klantgerichtheid.
Ik wil nooit meer met ze te maken hebben.
Goed product en goede service
Snelle levering, zorgvuldige verpakking en het belangrijkste: een product (elektrisch verwarmingspaneel) dat goed en eenvoudig werkt!
Vultec is vlot beschikbaar bij problemen.
Wij bestelden net voor de feestdagen. Daar ging het waarschijnlijk mis. Na een week hadden we onze panelen nog niet. Vultec was via de klantendienst vlot bereikbaar. Wij werden snel en goed behandeld en enkele dagen later hadden we onze panelen.
De panelen zelf doen hun werk ronduit goed. We verwarmen met 2 panelen van 1200 W een geïsoleerde zolder van ongeveer 25m2. Dat doen deze panelen vlot als hoofdverwarming.
Directe en vlotte communicatie en…
Directe en vlotte communicatie en gemakkelijke betaalsite.

Goede bijverwarming
Het infrarood paneel is goed verpakt afgeleverd en voldoet prima als bijverwarming. Een duidelijke handleiding is bijgevoegd alsmede een video die via een QR-code op te halen is.

Vastaus yritykseltä Vultec
Verkeerde geleverd tot op heden geen…
Verkeerde geleverd tot op heden geen reactie meer

Vastaus yritykseltä Vultec
Prima communicatie, andere pakketdienst kan beter
Prima communicatie, maar beter werken met fijne pakketdiensten. FedEx is geen goede keuze.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.