Gudhjem Røgeri Arvostelua 112

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Desværre en kedelig oplevelse. Har været der år tilbage, hvor det var en udmærket buffet. Maden nu smager som sådan ok, men der er et ringe udvalg. Personalet er venlige, men virkelig kedeligt udval... Näytä lisää

Det var en kedelig omgang, lidt cafeteria agtigt. Maden var ok, men ikke noget der er værd at køre efter. Personalet var venlige og imødekommende.

Desværre fik mad madoplevelsen en kedelig konsekvens, da to i familien måtte døje med en madforgiftning i 2 dage. Der skulle hentes smertemedicin i Rønne. Ærgerligt, for stedet er ellers hyggelig... Näytä lisää

Netop hjemkommet fra Gudhjem Røgeriet en stor skuffelse Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kede... Näytä lisää

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Under lavmålet af kvalitet af “Sol over Gudhjem”…

Kvaliteten af vores “Sol over Gudhjem” er dårligere år for år. Serveringen fra disken var kedelig og fisken så uspændende ud. Smagen var “tør” og smagte som om silden var røget ugen før. Prisen på 70 kr. var direkte alt for høj i forhold til kvaliteten. Prøv at finde et andet røgeri eller restaurant som servere “Bornholms nationalret”

12. kesäkuuta 2021

Det mest elendige fisk vi nogensinde…

Det mest elendige fisk vi nogensinde har oplevet.
Varmrøget laksesalat m stor brune klumper i, vindtør fiskefilet og røget laks, helt igennem en dårlig oplevelse.
Samme oplevelse var vi ude for på røgeriet i Snogebæk .

4. kesäkuuta 2021

Minus kan ikke gives

Minus kan ikke gives, men det kunne godt være nødvendigt her.
Overhovedet ingen kontrol med coronapas allerede der burde man have forladt stedet. Maden ikke værd at skrive hjem om ret ordinært og kedeligt, nej der kommer vi ikke igen.

14. toukokuuta 2021

Skuffende

Skuffende
Det var virkelig skuffende.
Helt igennem ikke pengene værd.
Det kan kun gå fordi det er turister der serveres for. Der er næppe mange gengangere blandt kunderne.
Vi kan kun beklage, at vi ikke tidligere tjekkede trustpilot.
Brug pengene et andet sted i byen. Der er flere som gør det godt.

29. maaliskuuta 2021

Cafeteria

Fin mad men har da aldrig set så blege fiskefileter., men var noget “Cafeteria” agtig, der var kun nogle meget unge mennesker til at tørre borde af. Man henter selv maden og rydder selv af., fungerede jo egentlig fint nok - Men som sådan ingen service.

9. syyskuuta 2020

Maden var OK

Maden var OK
Med betjeningen - afrydning og
Rengøring af borde var elendig.

Du henter og betaler selv maden i baren.
Og “ bakker selv af”
Det eneste personalet skulle sørge for var at rengøre og spritte borde af.
Inden næste kunde.
Og det kneb gevaldig, for de unge afrydere, indtil vi tog en alvorlig snak med en af dem😡
Slet ikke godt nok.

23. elokuuta 2020

Det var elendig mad

Det var elendig mad, fiskefilet med pommefrites. Fisken forsvandt og var den mest kedelige jeg længe har fået. Pommefrites var hårde, og totalt overproppet på tallerken. Under alt det her kaos skal jeg lede efter remouladen som slet ikke passer til mængden af pommefrites man får. Ikke pengene værd, tag på almindelige pizzaer og få bedre fiskefilet.

18. elokuuta 2020

Maden var kold

Maden var kold, pomfritterne sten hårde, da vi fik en ny omgang, var det blot varmet hvilket gjorde pomfritterne endnu hårdere.

6. elokuuta 2020

Elendig hygiejne ved buffeten

Tager tilsyneladende ikke Covid-19 situationen alvorligt. Vi kom om aftenen d. 2/8, men gik hurtigt igen. Der står ganske vist et diskret placeret skilt, hvor man “anbefaler” at bruge håndsprit, men det er intet krav, og så er det jo intet værd. Ingen plasthandsker i syne. Resultatet er, at alle dem vi observerede i løbet af de minutter vi var der, gik direkte hen til buffeten uden at bruge håndsprit, og brugte de skeer, der var stukket ned i maden. Intet personale, der holdt opsyn. Under al kritik. Vi kørte til et andet af øens røgerier, hvor hygiejnen bliver taget helt anderledes alvorligt.

3. elokuuta 2020

Turistfælde af værste skuffe

Turistfælde af værste skuffe. Ringe cafeteriemad. Deres koldrøget laks smattede ud, når man lagde en gaffel oven på den. Uspiselig, som det tørre stykke toastbrød der fulgte med. Sol over Gudhjem var ligeledes en kæmpe skuffelse. Smagsløst og sørgeligt anrettet. Hold jer langt væk

14. heinäkuuta 2020

Simpelthen en skuffelse

Simpelthen en skuffelse.
Kan ikke siges mere præcist. Vi var 4 Pers, som havde glædet os til Fiskebuffet på Bornholm. 135kr pr Pers, og 47kr for en sodavand i mellemstørrelse. Vi kom ved 16 tiden, og dette skulle være frokost/ tidl aftensmad.
Der var marinerede sild, røget makrel og koldrøget laks. Samt skalrejer.
Fiskefrikadeller og fiskefilet, kan næsten ikke nævnes. Frikadellerne var hårde og tørre ( for længe i microovnen), og fiskefileterne lignede discount fra frysedisken i et supermarked. Men tilberedningen var frygtelig. Ikke pandestegte, smagte ikke af fisk( for der var næsten ingen fisk under paneringen)
Brød:
Alt for tykke skiver hvidt franskbrød, og alm rugbrød.
Ville lave en “ Sol over Gudhjem”, men måtte betale 5 kr ekstra for æggeblomme.
Alt i alt, en stor skuffelse for os.
Åh hygiejnen: flere tallerkner i tag selv stablen, var ikke rene efter opvasken. Og personalet fjernede ikke selv dem fra stakken,- trods øverst og i nærheden.

7. heinäkuuta 2020

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili