Cafe Klint-gudhjem Arvostelua 20

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Var 2 til frokost og fik kyllingesandwich med ristet bacon og karrydressing, samt fiskefrikadeller med remoulade og “løgkompot” og pomfritter. Kedelig oplevelse. Kyllingekødet var ikke opvarmet,... Näytä lisää

1,8

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Kedelig oplevelse

Kedelig oplevelse.
Kyllingekødet var ikke opvarmet, det samme gjaldt for bacon`en, dressingen var der meget lidt af, men velsmagende. Brødet var meget lidt ristet, men dog af en god kvalitet.
Fiskefrikadellerne var ikke lune, eller nystegte og pomfritterne var af en ringe kvalitet.
Som drikkelse fik vi 2 glas Grimbergen double, serveret i drinksglas og ikke som forventet i et passende ølglas.

2. toukokuuta 2026

Dårlig salsa og dårlig personale

Vi følte os meget uvelkomnene mig og mine veninder! De sagde vi larmede selvom vi snakkede normalt og de sagde vi smed gæster ud. De tog maden før vi bar færdige og der var hår i maden! Så klamt! Personalet var ret sure
Små portioner stor pris! Alt i alt en dårlig oplevelse og en dårlig salsa. Kommer aldrig igen!!!

18. syyskuuta 2025

Dårlig helhedsoplevelse - ØV

Efter en dejlig minigolf-oplevelse ville vi invitere vores børn og svigerbørn på mad. Café Klint Gudhjem så på papiret ud til at kunne skabe rammen for en god frokost. “Spis en god frokost med en kold øl”. Kartoffelmaden bestod desværre af gamle smagløse kartofler - pomfritterne kolde, det kunne vi leve med. Min mand fik en IPA-øl - han havde glædet sig til denne - det viste sig at øllen ikke levede op til den smag den oprindelig har (min mand har kendskab til øl). Derfor opfordrede vi ham til at fortælle damen (betjeningen) i baren det. Hun hævede stemmen og sagde at sådan skulle den smage. Ingen imødekommenhed - ingen mulighed for forståelse evt at hun selv kunne smage og vurdere farven på øllen som var blevet for mørk (altså oxideret). Øv - desværre havde vi betalt, lod øllen stå og gik med en dårlig oplevelse.
Café Klint bliver ikke vores frokoststed når vi besøger Gudhjem næste gang.

19. elokuuta 2025

Virkelig dårlig mad og service!

Virkelig dårlig mad og service!
Vi spiste frokost - fik 3 x kyllingesandwich og 1x kartoffelmad.
717 kr inkl en limonade (som var alt for sød), 2 x små sodavand og 1 mellem. Så er det også betalt.
Kartoflerne var flere dage gamle (fik vi bekræftet). Kyllingen fra køleskabet - koldt og kedeligt. Samme kylling, som de bruger, som man kan få i færdiglavede sandwich i netto.
Da vi afleverede kartoffelmaden var der ingen beklagelse og der blev ikke spurgt om vi ku tænke os noget andet, så vi ku spise sammen.
Vi fik dog pengene retur for kartoffelmaden.
Da vi gik fik vi sagt vores mening, at man til den pris ikke kan servere så kedeligt mad og flere dage gamle kartofler og kold køleskabskylling.
Hvortil der bliver svaret “vi skulle jo stå tidligt op, hvis vi sku nå at koge så mange kartofler når vi har 500 gæster om dagen”.
Hvis man som restaurant ikke kan administrere den slags skal man nok sænke priserne
Iøvrigt var bestikket ødelagt/dårligt og skår i tallerknerne.
Efter vi bad om “chefen” fik vi penge tilbage - selvom det var meget tydeligt, at hun synes, at det var helt ok at servere den mad til den pris og at det bare var os den var gal med.

5. elokuuta 2023

Ingen stor oplevelse

Ingen stor oplevelse. Fik min Burger serveret på tallerken med 3 skår !!!! Det holder bare ikke. Middelmådig burger. Min kæreste fik noget salat med noget tørt flutes der aldrig havde været varmet. Ikke et sted vi kan anbefale.

2. elokuuta 2023

Det er godt💪

Det er godt💪
Vi er en lille familie fra Hillerød og vores yngste søn ville have nuggets.
Det havde de ikke, så han fik en pandestegt filet og fritter hvor han spiste helt op🙏🏻👍
Det vi andre fik, var super god mad.
Vi elsker Bornholm❤️

21. kesäkuuta 2023

Elendigt!!!!

Har lige spist det ringeste måltid mad nogensinde på en restaurant! Elendig bøf, noget kød der var blevet stegt for længe siden og som smagte derefter.
Elendigt !!
Har besøgt stedet for første og sidste gang

30. elokuuta 2021

Det hele var som det burde være

Det hele var som det burde være, vi undersøgte spisesteder på nettet og faldt over café klint, de havde noget blandet anmeldelser så vi var lidt betænkelige ved at tage derind men prøvede og vi blev rigtig posetiv overrasket, god varm mad, sprøde fritter, hyggelig placering så det kan godt anbefales

21. heinäkuuta 2021

Besøgte Cafe Klint den 13.9.2020 og…

Besøgte Cafe Klint den 13.9.2020 og bestilte pandestegte fiskefileter med pommes, tænkte fisk i dejlige Gudhjem ville det være frisk, men fisken var pap og pommes var frysepommes smidt ovenpå remouladen. Dyr og MEGET kedelig oplevelse. Anbefaler ikke og kommer aldrig igen.

14. syyskuuta 2020

Kold mad og dårlig behandling

Vi bestilte en starter og 2 hovedretter. I modstrid med bestillingen kom alt samtidig. Da tilberedelsen af starteren tager længere tid end tilberedelsen at hovedretterne var hovedretterne kolde. Bare ærgerligt blev der sagt.
Hvis vi ikke havde betalt ved bestilling var vi gået.
Meget dårlig kundeoplevelse - det anbefales at holde sig væk.

3. syyskuuta 2020

Virkelig dårlig mad til MANGE penge

Mig og min kæreste havde bestilt hhv. kylling og steak med pommesfritter og sovs til i alt 360 kr. (uden drikkevarer). Kødet var åbentbart stegt i forvejen og genopvarmet på dagen det blev solgt - alligevel spurgte de hvordan steaken skulle steges, og min kæreste som bad om at få den medium-rare, fik selvfølgelig den allerede gennemstegte steak 🙄 Pommesfritterne var fra pose og sovsen fra en bøtte. Som MINIMUM vil jeg have hjemmelavet sovs til den pris, og så skal kødet steges når det bestilles. Vi gik med et rigtig dårligt humør, og kommer der ALDRIG igen!

1. elokuuta 2020

Vi spiste der til frokost

Vi spiste der til frokost. Findes vist ikke meget ringere. Cæsarsalat og kyllingeburger med koldkylling, lige fra plastikbøtten. Salat ligeledes fra plastbøtten. En rigtig turistfælde

19. heinäkuuta 2019

Hvis du kunne tænke dig en fiskefilet…

Hvis du kunne tænke dig en fiskefilet eller en omgang Sol over Gudhjem, vil jeg i allerhøjeste grad anbefale Café Klint. De andre retter vi fik serveret var også i fin kvalitet, men det er klart Sol over Gudhjem og deres fiskefileter der tager guldmedaljen.

På cafeen sidder man udendørs, der er ikke mange borde til rådighed og man skal selv bestille i baren og bære drikkevarer ned til bordet.

13. heinäkuuta 2019

Utroligt

Vi spiste middag på cafeen i september 2016 og fik noget af det ringeste mad vi har fået på en cafe. Efter at have smagt på maden lod vi den stå og forlod stedet idet vi mente at når cafeen synes det er i orden at servere så ringe et måltid, så vil argumentation om madens kvalitet være som at kaste vand på en gås.
Peder

4. joulukuuta 2016

Kold bøf

Jeg spiste plankebøf på Cafe Klint, men det var en kedelig oplevelse. Bøffen var køleskabskold. selv om den var omkranset af kartoffelmos! En klage til tjeneren, bragte planke, bøf og mos en ny tur i ovnen, men det hjalp ikke. Jeg fortalte tjeneren, at min oplevelse var, at bøffen var stegt for længe siden, taget ud af køleskabet, omkranset med kartoffelmos og bagt. Jeg fik svaret, at det var den måde, de gjorde på! Helt ærligt, hvor lang tid taget det at stege en bøf? Den bør selvfølgelig have været friskstegt. Skam over kokken.

4. syyskuuta 2013

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili