Gudhjem Røgeri Arvostelua 112

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,7

Desværre en kedelig oplevelse. Har været der år tilbage, hvor det var en udmærket buffet. Maden nu smager som sådan ok, men der er et ringe udvalg. Personalet er venlige, men virkelig kedeligt udval... Näytä lisää

Det var en kedelig omgang, lidt cafeteria agtigt. Maden var ok, men ikke noget der er værd at køre efter. Personalet var venlige og imødekommende.

Desværre fik mad madoplevelsen en kedelig konsekvens, da to i familien måtte døje med en madforgiftning i 2 dage. Der skulle hentes smertemedicin i Rønne. Ærgerligt, for stedet er ellers hyggelig... Näytä lisää

Netop hjemkommet fra Gudhjem Røgeriet en stor skuffelse Ingen ål som står på meny kort udenfor? Kun reklame føj, kedelige fiskefrikadeller (lidt fisk i farsen virker som supermarkeds kede... Näytä lisää

1,7

Huono

TrustScore 1.5/5 tähteä

Sol over gudhjem

Venlige og imødekommende personale, pæn fiskebuffet, sol over Gudhjem blev prøvet, synes den manglede smag, flot renset lidt mere purløg ville gøre lykke.

Fish and chips velsmagende men noget blege.

16. toukokuuta 2025

Mangel på mad

Jeg var i dag d. 18/4 på Allinge røgeri, som er ejet af samme ejer som Gudhjem røgeri.

Oplevelsen startede med at stå i kø i 20 min. For at bestille mad og drikke. Det viste sig så, da vi endelig havde bestilt at buffeten var tom! Der var ikke nok mad til det antal gæster de havde lukket ind. Flere gæster gjorde opmærksom på at der manglede mad i buffeten, uden at blive taget alvorligt af medarbejderne.
En af de mandlige medarbejdere vendte sågar øjne af en gæst, da han gjorde opmærksom på dette.

Selvom der ikke var mad nok til de gæster, der allerede sad der, blev de ved med at tage flere gæster ind og sælge dem buffet. Det endte ud i at flere af gæsterne rådede nyankomne gæster til at finde et andet sted at spise.

Det er helt i orden at have travlt, men man bør opfører sig ordentlig overfor de gæster, der kommer og ligger penge i kassen. Og så stoppe med at sælge, når der ikke er nok medarbejdere til at sørge for at der er mad nok.

18. huhtikuuta 2025

Manglende afrydning

Manglende afrydning, beskidte borde, bad om aftørring da det ekstremt fedtet. Halvdelen af bordet blev aftørret.
Dog venlig betjening.
Kan absolut ikke anbefale stedet.

4. elokuuta 2024

Aldrig mere! Skuffelse!

HOLD JER LANGT VÆK!
Vi bestilt to fish and chips
Pomfritterne var helt tørt og uspiseligt.
Priserne er overdrevet, vi betalte 256 for to fiskefilet og to pomfritter!! Helt vanvittigt.
Aldrig mere der.

Priserne er hjernedøde
Portionerne er meget små
Tørt & kedeligt.
Ingen børnemenu!!!

Jeg var stadig sulten da jeg gik derfra
Buffeten er meget lille, nærmest intet & vælge mellem, kun fordi der var optaget de andre steder vi gik derind, selvom vi Var blevet advaret. Fortrød med det samme.
2 juice = 90kr
2 voknse 2 børn 800kr

Jeg sætter aldrig mine ben der igen.

26. heinäkuuta 2024

Virkelig en dårlig oplevelse

Virkelig en dårlig oplevelse.
Dyrt.
En fiskefilet til 88 kroner, den var så lille at et barn ikke kunne blive mæt.
Klagede over det med det samme, deres svar var jeg kunne bare prøve det andet røgeri i Allinge

15. heinäkuuta 2024

Undgå turistfælde

Bestilte en fiskefilet med kartoffelsalat.
Denne var paneret så voldsomt at den var nærmest uspiselig. Kartoffelsalaten var taget direkte op fra en spand .
Fish’n chips var lige så
Ringe og pomfritterne havde ligget meget længe i frituren .
Bordene er fedtede og det fremstår generelt nusset.
Ærgerligt vi skulle give mindst en stjerne for anmeldelse

13. heinäkuuta 2024

Desværre fik mad madoplevelsen en…

Ærgerligt, for stedet er ellers hyggeligt nok.
Sørg for friske fiskevarer i buffeten og ellers god hygiejne, så skal det nok gå.
Hilsen
Peer

2. heinäkuuta 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse - fik fish and chips - bestod af pommes frites og et lille styk panering med lidt fisk i.
Gav udtryk for at det var meget skuffende hvilket de var ligeglade med.
Anbefaling: spis et andet sted.

8. kesäkuuta 2024

Dårligt

Den dårligste rejemad til prisen, jeg længe har fået.
Rejerne var taget direkte fra optøning, lige så våde de var, lagt på det mest simple lille stykke franskbrød, smurt med et tykt lag mayonnaise.
Det må kunne gøres bedre!

4. kesäkuuta 2024

Ringe service og dårlig mad

Købte en stort glas karrysild med hjem for så at opdage at der var kryddersild istedet for karrysild. Har skrevet til dem for at få min penge retur men de nægter fuldkommen at det er kryddersild der er i dåsen.

Herudover var den pebermakrel jeg fik på stedet så tør så jeg var glad for at der var rigelige mayonnaise med til den.
Sætter skrig lin ben igen i nogle af deres røgerier.

12. huhtikuuta 2024

Sol over Gudhjem

Vi havde glædet os til at smage den autentiske Sol over Gudhjem, men vi blev skuffet, da det desværre var en smagsløs oplevelse.
Betjening og omgivelserne var i orden - derfor 2 stjerner.

2. huhtikuuta 2024

Vi spiste på Snogbæk røgeri

Vi spiste på Snogbæk røgeri , føj for en oplevelse gamle fisk intet udvalg ..så elendigt .pris 185 kr pr næse uanstændigt .. kør i stedet til Svaneke og spis frisk lækker fisk i den sorte hytte på havnen.

16. syyskuuta 2023

Fiskefileterne er ikke friske og…

Fiskefileterne er ikke friske og sikkert købt i Lidl. De er dobbelt paneret og smager ikke godt. Alt deres brød om det var rugbrød eller franskbrød var det så tørt så det smuldrede når man skulle prøve at spise det. Deres buffet er simpelthen så ringe, og vi kommer ikke her en anden gang der er virkelig skuffende.

25. elokuuta 2023

Meget ekstremt ulækkert mad

Meget meget dårligt oplevelse fiskene lignede en bunke Skral og jeg som ikke spiser fisk som i stedet bestilte en slagterens frikedælle som var kold da jeg fik den, hold kæft en dårlig oplevelse kommer aldreg mere der igen.

12. elokuuta 2023

Øv en oplevelse

Øv en oplevelse
Spurgte om rødspættefilet på rugbrød var friske - nej var svaret… frosne og friturestegt 😫 - vi taler om en fiskeforretning på Gudhjem havn der ikke sælger friske fisk!!!!
Vi bestilt i stedet 2x “Sol over Gudhjem” i den tro at de var friske…. Føj for en omgang…
Tørre sild, slattent tilbehør, 2 tomater der nok var fra dagen forinden…
Som om sildene havde ligger i køledisken hele dagen og måske også var fra dagen før… løg der manglede på den ene bestilling og på den anden, var så groft skåret at man måtte dele dem - for at kunne spise dem sammen med sildene… vi måtte begge give op…
Min datter som hentede bestillingen fortalte at begge “anretninger” blev taget direkte fra køledisken… så tænker måske begge anretninger har ligget der meget længe…
Aldrig mere Gudhjem Røgeri… ØV for en oplevelse…
Besøgt lørdag i uge 31/2023

5. elokuuta 2023

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili