Ik heb mijn vlucht gevonden via Skyscanner en vervolgens geboekt via Booking.com. Het zoeken en vergelijken van opties via Skyscanner werkte prettig en overzichtelijk. De daadwerkelijke ervaring... Näytä lisää
Ik gebruik Skyscanner eigenlijk altijd voor mijn reizen. De site en de app werken snel. De vanafprijzen zijn niet altijd even transparant als je niet specifiek zoekt naar een bepaalde luchthaven maar... Näytä lisää
Ben dol op skyscanner maar bij boeken word je opeens geconfronteerd met toch veel hogere prijzen, maar normaal geen last van deze keer wel!!! Fijn dat jullie contact hebben opgenomen. Aangegeven wa... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Skyscanner Nederland zoekt bij ruim 600 maatschappijen op 200.000 routes naar 5000 vliegvelden. Zoek goedkope vluchten en vergelijk aanbiedingen van vliegtickets. Online boeken, zonder kosten. Skyscanner Nederland
Yrityksen kirjoittama

Hollanti
- www.skyscanner.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Prijsalarm
ik vind het atijd gemakkelijk zoeken op de site, wanneer ik geoeg tijd heb stel ik een prijsalarm in en beslis vervolgens wanneer ik de prijs laag genoeg vind om te boeken.
Geweldig service voor de eerste keer…
Geweldig service voor de eerste keer gebruik van gemaakt ook met de betaling
Skyscanner is een super goeie app om…
Skyscanner is een super goeie app om prijzen te vergelijken
Dit is de beste site
Dit is de beste site. Ik boek al mijn vliegtickets via Skyscanner.
Het aanbieden van betaalbEr zijn geen complicaties.are…
Het aanbieden van betaalbare reismogelijkheden voor iedereen, rijk en arm.
Betrouwbaar zoeken nadat we in Azië strandde
We strandde in Azië op het moment dat 28 febr 2026 het luchtruim boven het Midden Oosten dicht ging. Skyscanner als vertrouwde boekingssite gebruikt om snel een alternatief te vinden. Dan is het fijn dat je via een betrouwbare zoekmachine werkt. Dit keer bleek ook Skyscanner het tempo echter niet bij te kunnen benen. De vluchten verdwenen onder je ogen terwijl je de gegevens voor een boeking aan het invoeren was. “Deze vlucht is niet meer beschikbaar” keer op keer te zien gekregen. Bij de 20e poging eindelijk succes, dus hopelijk vliegen we over een paar dagen eindelijk veilig terug naar huis. Desondanks erg blij met Skyscanner als zoekhulp.
ga zo door ,alles goed
Goede uitgebreide verlijking van…
Goede uitgebreide verlijking van luchtvaart maatschappijen. Goede meldingen van prijsschommelingen
Het is zo goed
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Getoonde prijzen te laag …
Prijzen die getoond worden zijn bijna allemaal te laag. Daardoor wordt boeken onmogelijk en krijg je steeds foutmeldingen of de mededeling bij 'boeken' dat de tickets 200 tot 300 euro duurder zijn. Pure oplichting.
Update 1: de fout zit dus bij de ticket aanbieders? Als ik na de button betalen ingedrukt te hebben een pop-up krijg dat de reis 250 euro duurder is geworden, en ik vervolgens weiger en terugkeer naar jullie begin pagina, krijg ik gewoon weer hetzelfde initiële bedrag te zien. Zonder verhoging. Doorloop ik alle stappen weer, krijg ik weer de pop-up dat de reis duurder is geworden en dat ik dat het beste maar kan betalen. Er gaat dus nogal wat mis, qua updates. (De positieve uitleg) Want dit gebeurde bij 5 aanbieders van een ticket.

Vastaus yritykseltä Skyscanner
Fijne vergelijkingssite
Fijne vergelijkingssite. Kan hierdoor de beste prijs vinden
Makkelijke site.
Makkelijke site,duidelijke afhandeling.
Echter lastig om na het boeken verder te kunnen.
B.V. over de tickets ert.