Skov TraeArvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Har været tilfreds kunde gennem mange år . Man skal være opmærksom på hvilken slags brænde man bestiller . Det kan godt betale sig at købe halvvådt brænde ,hvor man selv skal færdigtørre brændet .... Näytä lisää

Bestilte 10 skovrummeter bøg som jeg har gjort mange gange før hos S&T, denne gang blev dog næsten snydt ...... træet var af super høj kvalitet og presset ud på et slags “pomfritjern” hvilket har give... Näytä lisää

Skov & Træ ApS har bragt os i problemer. Vi har i juli 2019 fyldt vores brændeskur med 15 rummeter ask garanteret klar til fyring fra december. Selvom træet siden levering er stablet luftigt, er det l... Näytä lisää

Munter snak med Kent ved bestilling af brændet, selvom vi aldrig har talt sammen. Det flotteste og mest reelle brænde jeg nogensinde har fået. Chaufføren læssede de 20 rm brænde af præcist hvor det... Näytä lisää

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Forkert leverance

Jeg er blevet kontaktet af firmaet, og der er fundet en løsning.

Kommunikationen var rigtig fin, indtil jeg kontaktede firmaet vedr. forkert leverance.
Jeg havde bestilt 5 rummeter 1 års tørt bøg, men jeg fik en blanding af tørt og meget vådt brænde, samt nogle ret “tykke” stykker (ca. 1/4 del af bunken) som jeg selv blev nød til at flække.
Jeg kontaktede firmaet og forklarede, at jeg havde fået forkert leverance og fik blot at vide, at jeg sagtens kan bruge det våde brænde til september… men det er 1 års tørt brænde jeg bestilte og betalte.
Jeg bad om en forklaring på at have fået en blandings leverance, hvor af jeg ikke kan bruge mere end halvdelen til næste fyringsæson.
Jeg har stadig ikke hørt noget… og jeg fik ikke hvad jeg har betalt for.

13. maaliskuuta 2025

Har fået 5 rm frisk bøg

Har fået 5 rm frisk bøg. Super fint.
Eneste lille og det erlille minus. Aflæset lidt langt ude i indkørslen i forhold til det i plejer.

Har dog skaffet jer et par nye kunder, så er vel en glad kunde

4. huhtikuuta 2023

Har bestilt 10 bøg i februar, men brænde

Har bestilt 10 bøg i februar, med ønske om levering inden 1 april.
Fik ordre bekræftelse uden anden levering tid, "vi ringer et par dage"
Ringene til dem, jamen det stod til levering inden for et uger, så det ville jo være før påske.
Derefter ikke en lyd, ingen på mails. I dag 3 maj, ingen brænde, igen leveringstid.

3. toukokuuta 2022

Bedste brændetilbud

Har været tilfreds kunde gennem mange år .
Man skal være opmærksom på hvilken slags brænde man bestiller .
Ønsker man tørt lækkert bøgebrænde lige til at putte i brændeovnen koster det meget mere .Dog stadig meget billigt .

16. tammikuuta 2022

Forkert brænde og ingen svar

Vi fik leveret en anden kvalitet brænde end den vi havde bestilt og betalt for. Vi lavede en reklamation, og fik at vide, at vi skulle sende billeder. Det gjorde vi, blev bedt om flere billeder, som vi også sendte. Og har INTET hørt tilbage, trods at vi har rykket for svar 5 gange - total radio tavshed!!!

1. marraskuuta 2021

Meget uens brænde med høj fugt. …

Hurtig levering 5 dage fra bestilling og læsset af som ønsket. (Derfor 2 stjerner)

Brændet står beskrevet som ‘tørt’ når man bestiller, men forvent ikke at det er klar til brug (max 18 % fugt). Målte mellem 25 % og 41 % (på 10 forskellige stykker træ)

Stykkerne er meget ujævne og forskellige i størrelse hvilket gør det meget svært at stable optimalt.

Det blev til ca. 2 trillebøre med meget små stykker og flis, hvilket er fint til optænding. Dog ikke forventeligt når man bestiller 5 skovrummeter og kun får 2,5 rummeter stablet og resten er småstykker.

Ikke et sted jeg vil bestille fra igen.

2. lokakuuta 2021

15 rm meget uens brænde☹️

Fik i 2020 leveret en 10 rm hvor der var en del små brandbart og optændings brænde, jeg var sikker på at det var sidste gang.
Måske var det en enlig svale, købte 15 rm for et par uger siden (fik kr. 500,- i rabat p.g.a. det fra sidste år)
Et på ca 3 rm svarende til 20% er småt irregulært brænde der egner sig bedst til optænding.

Vibs & Jens
Valdemarsvej 17 - Nakskov

29. elokuuta 2021

En helt igennem positiv oplevelse

Det flotteste og mest reelle brænde jeg nogensinde har fået.
Chaufføren læssede de 20 rm brænde af præcist hvor det skulle ligge.
Køber mit brænde her for fremtiden.

28. heinäkuuta 2021

Godt brænde til god pris

Jeg har købt brænde der 2 gange nu, skal købe igen nu i foråret. Jeg er meget tilfreds med dem. Jeg ser nogen har fået for lidt brænde. De 10 skovrummeter jeg køber udgør ca 3 1/2 bur. Det synes jeg bliver en god pris. Brændet har altid været godt. Ingen problemer.

7. tammikuuta 2021

ALDRIG mere Skov & Træ!!

ALDRIG mere Skov & Træ!!
Bestilte det bedste, fik leveret det værste.
Måneders mail-korrespondance frem og tilbage, hvor jeg sendte billeder af brændet, forklarede og fortalte og gang på gang blev mødt af tavshed og hvor jeg gang på gang måtte rykke for svar på mine henvendelser.
Det endte med, at jeg nådigst fik brændet noget over normalprisen for vådt, mørkt brænde - ingen anden form for godtgørelse. Jeg blev altså påduttet at købe en vare jeg ikke havde bestilt til mere end fuld pris.
Jeg måtte igen og igen rykke for at få de 1100,-kr i afslag jeg måtte tage til takke med.
Jeg kommer naturligvis aldrig nogensinde til at købe brænde hos Skov & Træ,

7. kesäkuuta 2020