Saanut 1/5 tähteä

Sinds 23maart 24 3stijltangen besteld via Skibble.nl,betaald en tot op heden(26mei 24)niks ontvangen ??? Verschillende malen mail gestuurd maar geen deftige reactie??? Ofwel mailen ze:bestel opnie... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

1e levering was niet orde. Contact gehad met Skibble. Direct nieuwe levering ontvangen en ook nog binnen een week. Prima klantenservice!

Saanut 1/5 tähteä

Bedrog! Bieden een bouwpakket van metaal aan. Van een motor/engine. In de video zie je alle onderdelen en hoe het gebouwd wordt. Echter je ontvangt een waardeloos, slecht geverfd stuk plastic dat zo d... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Webshop in producten ruim assortiment

1,7

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

BLIJF WEG VAN DEZE SITE !!! -1 ster zou het moeten zijn

-1 ster zou het moeten zijn !
Beloven binnen de 30 dagen retour, maar wordt meteen geweigerd!
Slechte service!
Aub mensen KOOP HIER NIETS!
Zeer slechte kwaliteit!!!
Zeer slecht afgewerkt!!!
Niets lijkt, of komt nog maar in de buurt van de foto (wat ze aanbieden) op hun website !
Geld kwijt voor iets wat je eigenlijk NIET besteld had !

2. helmikuuta 2024

Koop hier niks!!!

Koop hier niks!!!! Een hele andere jurk als op de foto !!! Het ziet er niet uit heel erg doorschijnend . Ik wil eigenlijk een 0 geven . En retourneren kan ook echt niet gaat je meer geld kosten

29. tammikuuta 2024

Mega slechte site

Ik schrijf nooit een review maar nu dacht ik echt dit is de moeite waard.
Ik had een bestelling gedaan waarvan de maat niet juist geleverd was, heb een maand moeten wachten op mijn bestelling. Na het krijgen van de bestelling was mijn pakketje stuk en wilde het retour sturen. Ik bleef maar mailen maar kreeg totaal geen reactie. Gelukkig had ik op achteraf betalen gekozen en Klarna had mijn betaling op pauze gezet super fijn.
Uit eindelijk na 2.5 maand verder krijg ik een code dat ik kan in wisselen via de site van skibble maar deze code is niet juist.
Uiteindelijk de hoop opgegeven en mijn betaling gedaan, en verkoop mijn product maar via marktplaats wandt wat heb je aan een huispak die te klein is.
Vind het erg slecht dat je totaal geen contact krijg met skibble ze reageren nergens op.
Waardeloze site en raad iedereen aan om er niets te bestellen.
Eigenlijk heeft het 0 sterren verdiend.

24. tammikuuta 2024

Nep site

Training besteld op 10/12/2023. Tot op de dag van vandaag nog geen training gezien. Gelukkig hebben we gekozen voor achteraf betalen of we waren wellicht ons geld kwijt.

15. tammikuuta 2024

Oplichters

Wat jammer dat er geen keuze mogelijkheid bestaat voor 0 sterren. Laat je niet misleiden door prachtige reclameteksten. Levertijd veel te lang ('vandaag besteld, vandaag verzonden') en voldoet niet aan omschrijving ('blouse van luchtig linnen', daar waar semi-plastic beter omschreven zou zijn). Retourneren kan, maar dan wel naar land van oorsprong (China). Waardeloos bedrijf.

22. joulukuuta 2023

…drop-shipping!

Waardeloze China-site die je wil laten geloven dat het een echte NL-site (met voorraad, dus snel leverbaar) is; helaas echter typisch gevalletje drop-shipping. Lekkere foute kerst-blouse gekocht waar heel Facebook inmiddels mee vol staat, de kans is echter groot dat ik hem pas lang na de Kerst(borrel) ontvang want de track en trace van de “vervoerder” is de meest vage die ik ooit gezien heb. Bovendien schat ik in dat ik dit Chinees “kwaliteitsproduct” veel te duur betaald heb…. Leergeld, zullen we dan maar zeggen. Maar ik kan nog verrast worden; het is immers nog niet geleverd en de kerstborrel (van 2023) is pas overmorgen!

8. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

voorraad artikel na 20 dagen nog niet geleverd!

Beloven snelle levering, nemen geen contact met je op telefonisch als je dat vraagt.
anuleren kan niet want pakket is onderweg zeggen ze. 7 dagen later nog geen track en trace.
betalen mag je direct maar oplossen voorlopig nul.
mijd deze webshop !!! er zijn genoeg beter.

19. joulukuuta 2023

1e levering was niet orde

Prima klantenservice!

15. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Blijf ver weg van deze website

Blijf ver weg van deze website, dropshipping waarbij het vooral draait om makkelijk geld verdienen over de rug van consumenten. Van snelle levering is geen sprake, ze wekken de indruk dat ze het leveringsproces kunnen versnellen maar dit is natuurlijk totale onzin. Dit was de enige reden om het product via een Nederlandse site te bestellen. Als ik kon wachten had ik het wel direct in China besteld. Om nog maar te zwijgen over de kwaliteit van het product die in een beschadigde doos aankomt.

Over retourneren van een product wordt vervolgens zeer moeilijk gedaan, ze proberen je af te schepen met drogredenen waarom het niet zou kunnen. Wanneer ik ze vervolgens op mijn rechten wijs, kan het opeens wel. Echter moet het product geretourneerd worden naar de producent in China. Staat nergens vermeld en slaat natuurlijk helemaal nergens op.

26. marraskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin