SILVAN - Viborg Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Industrivej 28, 8800 Viborg, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Selvom jeg kom i sidste øjeblik inden lukketid for bare at afhente en bestilling tog ham, der udleverede min nye græsslåmaskine sig tid til lidt hyggesnak om vejr, batterier og græs. Super rar fyr!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg skulle bruge maling, som skulle passe med farven på et Ikeamøbel. Sanne som hjalp mig, var utrolig dygtig, og brugte tid på at se, om hun kunne finde farvekoden på Ikeas hjemmeside. Sanne vejle... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vi var kørt i Silvan Viborg, efter at have set på deres hjemmeside. Vi skulle købe et badeforhæng 230 langt og se på ALLE de mange tapet-muligheder de havde fotos af. Tapet skal jo ses i virkelighe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er storforbløffet. Den pæne og uimodstående knejt ved navn Sebastian hjalp mig og konen med at finde den korrekte maling til hundehuset derhjemme. Det skal ungerne derhjemme nok blive glade fo... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

8 078 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Ekspedienten der udleverede…

Ekspedienten der udleverede tæpperenseren snakkede så lavt, at man ikke forstod et ord.
Ræpperenseren var mere ren da jeg afleverede den, end da jeg fik den.
Dyserne dryppede hele tiden, men maskinen gjorde arbejdet godt nok.

20. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Hurtigt svar og levering

Hurtigt svar og levering. 👌

17. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med vores service og levering.

Saanut 3/5 tähteä

udlejningsværktøj i stykker

værktøj (laminatskærer) til leje var i dårlig tilstand, virkede ikke. det kunne nemt være undgået hvis det var blevet tjekket ved sidste returnering.

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Effektiv og behagelig betjening

Effektiv og behagelig betjening . En god oplevelse

11. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med effektiv og behagelig betjening. Mange tak for din anmeldelse.

Ikke på lager alligevel

Trods det, at der stod, varen var på lager i butikken (5 stk), var den ikke. Vi måtte køre videre til et andet byggemarked. Spild af tid, resurser og tillid til Silvan.

5. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Saanut 5/5 tähteä

God service, altid dejligt at komme i butikken

4. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at du synes, det er dejligt at besøge os og for din positive oplevelse med vores service😊

Saanut 2/5 tähteä

De unge mennesker der er ansat i Silvan…

De unge mennesker der er ansat i Silvan er ganske enkelt overhovedet ikke service minded og lud dovne

29. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt og nemt click og collekt.

Hurtigt og nemt click og collekt

23. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores Click&collect service. Vi sætter pris på din feedback😊

Den maskine som vi leje var i stykker

Den maskine som vi leje var i stykker
Og da jeg kørte over for at bytte den
Fortalt de mig at jeg ikke kunne forlænge min tid uden jeg selv skulle betale for en ny omgang leje

21. syyskuuta 2025

Super betjening

Super betjening

14. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Tusind tak for din positive anmeldelse😊

Fantastiske medarbejder service :D

Jeg er ved at være stamkunde i Silvan Viborg ifm. husrenovering. Deres medarbejdere er meget søde og venlige, når man kommer med amatør håndværker spørgsmål.
Kan varmt anbefales.

9. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse i Silvan Viborg, og at vores medarbejdere har været hjælpsomme med dine spørgsmål. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Let tilgængelig hjemmeside

Let tilgængelig hjemmeside - varen klar til afhentning som skrevet - lidt ventetid ved kassen

13. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Viborg

Vi er glade for, at vores hjemmeside er let tilgængelig, og at varen var klar til afhentning som aftalt. Vi beklager ventetiden ved kassen. Tak for din feedback.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin