Super fin udlevering! Ved returnering fik jeg skæld ud over at komme for sent. Jeg kom sent, men jeg trykkede på “hjælp” knappen 3 minutter før lukketid og ventede så til de åbnede døren efter lukke... Näytä lisää
Bredhøjvej 34, 8600 Silkeborg, DK
Var for nyligt på jagt efter nye gulve til vores hus. I Silvan's afdeling fandt jeg ikke kun det jeg ledte efter, men også virkelig god rådgivning i både valg af gulv, undergulv og lister. Der v... Näytä lisää
Kunne ikke finde finde varen på hylden. Kunne heller ikke finde medarbejdere at spørge. Iflg hjemmesiden skulle forretningen have 1 af den pågældende vare. Så jeg bestilte click og collect. 20... Näytä lisää
Fik en virkelig god service. Da vi ingensteder kunne finde nogle reservedele til en trampolin vi købte for længe siden, ville de selv sørge for at få dem hjem fra leverandøren uden det skulle koste n... Näytä lisää
Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

Bredhøjvej 34, 8600, Silkeborg, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Julie Ravn, super dygtig. Hun er sgu en hyggelig medarbejder :))

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Købte en stige til + 1.000.- og den lignede slet ikke en ny stige. Den var fyldt med pletter/skaller som om den havde stået udenfor i flere år.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Lejede en defekt tæpperenser, men en ombytning var ikke muligt kun "ny leje" og så få lejen retur på den den defekte, hvilket også var ok bort set fra at man ikke får hele beløbet, der er 50 kr til en "forsikring" da de pr default antaget at du har ødelagt den.
Desuden er det noget gammelt og letter defekt udstyr som udlejes. Min konklusion er klar, jeg lejer aldrig noget hos Silvan igen.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Medarbejderne havde ikke styr på noget som helst. Dårlig service.
Jeg skulle hente en maskine, jeg beder om noget viden omkring, hvordan den fungerer, det kunne jeg ikke få svar på - derimod får jeg en maskine som ikke fungerer optimalt.
Man får ikke en god hjælp.
Derudover var medarbejderne meget unge og uvidende, og virkede som om de ikke ville være der.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Ikke de billigste, men klik-og-hent fungerer bare super. Fem minutter efter jeg havde bestilt varen, var den klar til afhentning. Super godt!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Leje af gulvsliber, kunne ikke afhente aften inden, selvom at maskinen var klar til afhentning. Kørte derfor forgæves. Personale vil ikke udlevere, pga at der skulle være mulighed for andre at leje maskinen natten over.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Fin service - havde bestilt en bordplade på 1,2 meter skulle være 2 meter ingen problemer

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Man køber et godt og dyrt produkt men får udleveret et produkt fra anden farbekant og andensotering det er ikke første gang og jeg måtte bed om og få skiftet flere plader begge gange

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Jeg bestilte alle dele til at kunne opsætte et thermotag over min terrasse. Kundeservice klarede det perfekt. Jeg modtog ordren på min bopæl præcis som lovet. Tak for det.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Havde lejet en fræser… da jeg skulle hentede den var der ikke rigtig nogle det vidste hvordan man startede den og hvordan den virkede… efter langtid fik vi gang i den… det røde hånd som skal holdes ned for at maskinen kan køre var så stram at jeg måtte skifte hånd flere gange og have flere pauser for overhovedet og kunne få lavt mit hjemme projekt færdig… så en meget blandet/ irriteret oplevelse

Vastaus yritykseltä SILVAN - Silkeborg
Havde lejet en rodfræser, som ikke var tjekket ved modtagelse og som viste sig at have knækket 2 ud af 8 tænder og 4 andre var meget slidte. Ikke fedt at have gjort klar og sat tid af, for så at måtte aflyse det hele pga. maskinen ikke var klar.