Vi købte en sokkel maling i silvan i Odense. Farven havde en anden nuance end vi havde håbet på da vi kom hjem. Vi kørte tilbage næste weekend og fik en helt fantastisk service af en medarbejder i mal... Näytä lisää
Sijainti
Vaihda sijaintiaRødegårdsvej 184, 5230 Odense M, DK
Hurtig, effektiv og god betjening ved skranken - fin kommunikation. Havde købt blomster - de hang lidt med hovedet, så personalet gav mig det dobbelte antal med hjem.
Kæmpe fornøjelse hos Silvan i 5230. Henrik, butikschefen, var meget behjælpelig med et indbygget reolprojekt hvor der skulle skæres i en masse mdf. Min 2 årige søn fik også lov til at køre lidt Gaffel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Desværre ikke godt med blomsterløgene: Liatris Spicata Blue De gad overhovedet ikke at komme i gang med at gro ulig de andre typer blomsterløg jeg købte som der gror rigtig fint. Ved nærmer... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Yrityksen kirjoittama

Rødegårdsvej 184, 5230, Odense M, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Tørrestativ
Jeg fik et nyt tørrestativ, og det er perfekt.
Der gik få dage.

Besværligt at afhente
Det var let at ordre - men ikke at afhente.
Vi blev mødt at en ikke særlig god terminalløsning og manglende instruktion til hvor vi skulle hente varerne, som det stod på terminalen. De tilstedeværende medarbejdere virkede morgensure og umotiverede.
Sammenlignet med Bauhaus var dette til en bundplacering.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Odense M
Lever helt op til min forventning
Lever helt op til min forventning både vare og levering.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Odense M
Click og collect virker bare perfekt
Click og collect virker bare perfekt. En god måde at flytte salg tilbage til den fysiske butik.

Tåbeligt…
Bestilte en vare lørdag eftermiddag med forventet levering d. 24. april og fortrød ved nærmere eftertanke søndag eftermiddag. Skriver straks til kundeservice, men hører ingenting før jeg får en besked fra fragt.dk om at de har fået besked om at skulle hente en vare fra lageret til mig og levere den d. 17. april. Jeg ringer til kundeservice og forklarer at jeg har gjort hvad jeg kunne for at annullere købet og ønsker ikke at modtage denne vare. Det kan man ikke!
Varen blev ikke leveret d. 17 april, men d. 22. april.
Derfor skal Silvan nu bruge tid på at gennemføre min ordre, fragtfirmaet skal bruge tid på at hente og levere varen, jeg skal betale 100kr. for fragt og jeg skal bruge tid på at køre til Silvan og aflevere en pakke som nemt kunne være undgået til fordel for Silvans og min tid samt miljøet! TÅBELIGT!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Odense M
Let bestilling over nettet og også nem…
Let bestilling over nettet og også nem afhentning.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Odense M
Ting I skriver er på lager eksisterende ikke
Ting I skriver er på lager eksisterende

Alt fungerede fint
Alt fungerede fint. Både afhentning og aflevering var gnidningsfrit

Vastaus yritykseltä SILVAN - Odense M
Havde bestilt varen på nettet.
Havde bestilt varen på nettet. Det er dejlig nemt.
Den lå klar til afhentning. Jeg hvar nok i butikken i ca.5 minutter..
Så en rigtig god oplevelse.
😃👍