Jeg fik en utrolig god oplevelse i Silvan på Nørrebro. Personalet mødte mig med et smil og gav sig god tid til at lytte til mit projekt. De hjalp mig ikke bare med at finde de helt rigtige materialer... Näytä lisää
Lygten 2M, 1, 2400 Købbenhavn NV, DK
Yritys on vastannut
Fordi Jørgen både grundigt og roligt talte mig igennem det vvs arbejde jeg selv skulle lave samt hurtigt fandt diverse ting jeg skulle bruge - masse af gode råd og små fif.
Jørgen var enormt imødekommende og kyndig. Dejligt hjælpsom og med på at udføre yderligere arbejde for at vi kom afsted med det bedst muligt produkt. 10/10 til Jørgen!
Jeg har i dag handlet hos Silvan i Nørrebro Centeret. Her mødte jeg en venlig og løsningsorienteret mand ved navn Jørgen i min søgen efter anførte produkter fra hjemmesiden. Heldigvis er Jørgen ikk... Näytä lisää
Man-fre: 8-21, lør-søn: 8-20, helligdage: 8-20
Yrityksen kirjoittama

Lygten 2M, 1, 2400, Købbenhavn NV, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Jørgen i savværket var imødekommende, løsningsorienteret og dygtig, det gør det nemt at vælge samme sted igen til lignende opgaver.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af Jørgen. Jeg har fået nyt armatur, og min bruserslange passede desværre ikke. Jeg kom meget tæt på lukketid, men Jørgen tog sig alligevel tid til at forklare mig om adapteren, og jeg endte med at købe en ny bruseslange og et nyt brusehoved, som han anbefalede.
En så rar og sød mand skal man lede længe efter!! Selvom denne Silvan ikke er min lokale, vil jeg helt sikkert komme tilbage, bare på grund af Jørgen.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Niels Henrik Leverede en helt igennem perfekt service. Venlig, dygtig og opmærksom på vores behov. Vi håber at Niels er på arbejde næste gang vi handler i Silvan.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Vi besøgte Silvan (Lygten 2M, 1, 2400 København NV), hvor vi fik hjælp fra en meget vidende og venlig ekspedient, AMAR. Tusind tak!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Super venlig, hjælpsom og kompetent rådgivning og service fra John i savværket. Tusind tak 😀

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Alletiders service, savmanden John var super flink og rar.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Fantastisk service! Benny er den mest hjælpesomme medarbejder!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Tristan has been super helpful - he’s the best!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Altid fantastisk venlig og vidende service af Jørgen i Silvan Lygten. Det bliver ikke bedre!

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Jørgen fra savværket er super dygtig, venlig og hjælpsom

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Jørgen hos Silvan Lygten har hjulpet mig med at skære en masse plader i savværket. Det var en rigtig god oplevelse. Jørgen var professionel, venlig og omhyggelig.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Lavede klik and collect ordre. Halvdelen af varene manglede.

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Jørgen, der stod på Nørrebro tænkte ud ad boksen og fiksede hurtigt mit problem med super service 👍

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Jørgen i trælasten var super flink, tålmodig og serviceorienteret! God oplevelse :)

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
Tak til Jørgen i Nørrebrocenteret, super service...;-)

Vastaus yritykseltä SILVAN - Nørrebro
SILVAN Nørrebro - 10/10 stjerner!
Jeg var i SILVAN i Nørrebrocenteret lørdag aften for at købe en trædeplade. Fik mega god hjælp af Jørgen fra trælast afdeling der hjalp mig med at finde noget godt materiale til mit projekt. Han var mega sød og hjælpsom, og havde styr på det hele. Derudover var der kun søde medarbejder der virkede til at have en fantastisk arbejdsplads som gjorde at SILVAN på Nørrebro får 10/10 stjerner fra mig!
God weekend