SILVAN - Maribo Arvostelua 86

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Østre Landevej 47, 4930 Maribo, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super service. Havde akut behov for at leje en dykpumpe. Det kunne sagtens lade sig gøre, og til en meget rimelig pris. Endda tre forskellige længder lejeperiode at vælge imellem. Dykpumpen fungered... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En virkelig god service, hvor en medarbejder kørte en palle kantsten ud til vores bil på parkeringspladsen, så vi kunne læsse det antal, som vi skulle bruge, uden at vi skulle have fat i stenene to ga... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Havde bestilt 176 stk 40x40 på Click & Collect. Ville afhente af 2 gange pga vægt Palle måtte ikke læsses på trailer - blev begge gange sat på jorden og skulle håndlæsse Det giver simpelthen ingen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kundeservice! Vi havde en splinterny maskine og troede, at den ikke fungerede på trods af vi fulgte quick-guiden. Da vi ringede, var dr Mega venlig og gjorde sig umage med at teste et maskine magen t... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Super fint.

Super fint.
De ringede fordi de havde spottet en mistænkelighed i min clock and collect ordre.
Som bundede i At hjemmesiden drilledez

11. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din feedback om din ordre. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe.

nemt og lige til

Skulle leje tæppe/møbel renser nemt og lige til

25. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Vi er glade for, at det var nemt at leje en tæppe-/møbelrenser. Tak for din feedback!

Altid rigtig god service

Jeg havde bestilt en solseng med clik/collect. Men da jeg ser den på udstilling, er det ikke lige mig alligevel. I stedet for vil jeg købe en der er 400 kr. dyrere.
Det skaber jo en del tekniske udfordringer, i systemet.
Men som altid er personalet bare søde og hjælpsomme.
Altid en fornøjelse at besøge Silvan i Maribo!

29. huhtikuuta 2025

Tak for din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Flot hurtig klargøring af vores click and collect varer. Meget hjælpsom medarbejder kom ud med varerne til vores bil. Super service

21. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click and collect. Vi sætter pris på din støtte.

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god vejledning og service både i…

Rigtig god vejledning og service både i butikken og pr. telefon.

15. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores vejledning og service både i butikken og pr. telefon. Tak for din feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Fint værktøj

Fint værktøj , flinke medarbejdere.
Måtte dog godt have foreslået at købe ekstra sandpapir 😊

13. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du synes godt om værktøjet og vores medarbejdere. Tak for din feedback om sandpapir; vi vil tage det med videre.

Saanut 1/5 tähteä

Virkelig dårligt træ,trods det der var…

Virkelig dårligt træ,trods det der var bedt om at de sørgede for lige stolper og hegn svaren til plus hegn, det blev vi lovet. Alt var piv skævt da det kom hjem.

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Du vil hurtigst muligt blive kontaktet af butikkens ledelse for yderligere afklaring.

Tak for din tid.

Hurtig pakning af varene

Pakkerne med varerne var klargjort inden for en time og Pick up gik som smurt 😊

6. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din seneste bestilling og at du fandt det nemt at hente dine varer.

Super 👍

29. maaliskuuta 2025

Mange tak for din positive feedback (:

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition - nemt at bestille online og så hente ved kassen 👌🏻👍😇

20. maaliskuuta 2025

Mange tak for din positive feedback (:

Vare klar ved Click & collect

Vare klar ved Click & collect, personale hjalp med at læsse bilen med træpiller, tænker ikke det kan gøres meget bedre end det

19. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

Saanut 5/5 tähteä

Personalet er altid beredvillige og…

Personalet er altid beredvillige og friske

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Det er dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores personale. Vi sætter stor pris på din positive feedback.

Super lyn hurtigt service

Bestilte nogle vare til click and collect, nåede dårligt at betale før så stod vare klar i butikken 🧡

1. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Maribo

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click and collect. Det er dejligt at høre, at du var i stand til at hente dine varer hurtigt og nemt.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin