SILVAN - Køge Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Gl. Lyngvej 2B, 4600 Køge, DK

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Nemt at booke og afleverer. God maskine (fræser). Men jeg blev oplyst (venligt) at jeg ikke skulle tage mig af at der måske stod i mail jeg ville få, at jeg skyldte kr. 200,- for roterknive! Det sku... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super søde og serviceminded unge mennesker i både Køge og Næstved. Nemt at bytte noget jeg havde købt forkert. Dog stemte lagerstatus ikke så kørte forgæves til Køge og måtte efterfølgende til Næstv... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Efter aflevering af lejet udstyr blev jeg rykket for dette af flere omgange. Prøvede forgæves at ringe til dem på oplyst nr. uden response. Kender faktisk stadig ikke udgang af sagen her fire dage eft... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg bestilte lavendler til click and collect i sidste uge. De ringede så og sagde at de lavendler de havde på lager ikke var særlig pæne. Tak for det! I denne uge bestilte jeg så torsdag da de fik pl... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

7 950 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Personalet var hjælpsomme og hurtig…

Personalet var hjælpsomme og hurtig betjening

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du oplevede hjælpsomt personale og hurtig betjening. Tak for din positive tilbagemelding!

Saanut 3/5 tähteä

Click'n collect er møg besværligt

Click'n collect er møg besværligt, men venlig og god betjening.

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk, så vi har mulighed for at forbedre os fremadrettet.

Saanut 1/5 tähteä

Dårlig service

Dårlig service, uhøflig medarbejder, dårlig politik, og manglende fleksibilitet.

1. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi håber, at du kunne have lyst til at sende en uddybende mail omkring din oplevelse til kundeservice@silvan.dk, så vi har mulighed for at undersøge sagen nærmere.

Retur varer

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Saanut 5/5 tähteä

God oplevelse i forbindelse med…

God oplevelse i forbindelse med bestilling via hjemmeside. Modtog relevante opdateringer med status på bestilling. Hurtig og venlig betjening i butikken ved afhentning og fik endda hjælpe til læsning på trailer. Helt i gennem en god oplevelse.

4. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med din bestilling via vores hjemmeside. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den venlige betjening samt hjælpen med læsningen på traileren. Tak for din anmeldelse!

Saanut 5/5 tähteä

Det var så fint med klik og henter

Det var så fint med klik og henter, det var klar samme dag til afhentning
Jeg er tilfreds

3. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med din oplevelse med Click&Collect, og at det var klar samme dag. Tak for din positive feedback!

Saanut 3/5 tähteä

Jeg bestilte 2 ting til click og…

Jeg bestilte 2 ting til click og collect
50 procent var forkert og da jeg skulle bruge det til juleaften var det øv. Og de havde lukket

24. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi beklager meget, hvis halvdelen af din Click&Collect-ordre var forkert, og at det skete juleaften, hvor vi havde lukket.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Service i top

God og brugbar service, produkterne blev hurtigt fremskaffet og kunne hentes i nærmeste butik allerede dagen efter bestilling, trods sen bestilling.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som god og brugbar, og at produkterne hurtigt var klar til afhentning.

Alt ok

Alt var klar til tiden nemt at bestille leje på hjemmesiden godt koncept

6. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores nemme bestillingsproces og koncept. Tak for din positive feedback!

Saanut 5/5 tähteä

Click and collect fungerer fint

Click and collect fungerer fint, også logistisk. Pæn butik (Køge) og søde unge mennesker ved udlevering mv

1. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Tusind tak for din positive feedback om butikken og vores medarbejdere.

Nemt at bestille

Nemt at bestille, nemt at afhente pr click and collect.

26. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Tusind tak for din positive tilbagemelding!

Saanut 3/5 tähteä

Mangel på mange varer i det faste…

Mangel på mange varer i det faste sortiment butikken. Fik udleveret en meget beskidt tæppe renser!

23. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Bestilte click and collect

Bestilte click and collect, og alt fungerede helt perfekt og lynhurtigt.

27. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Tusind tak for din feedback omkring din Click&Collect oplevelse, det betyder meget for os.

Silvan har mange gange gode tilbud

Silvan har mange gange gode tilbud

Deres medarbejdere er meget hjælpsom
Hvis du ikke kan finde det du skal bruge

4. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä SILVAN - Køge

Vi er glade for at høre, at du har haft gode oplevelser med vores tilbud og hjælpsomme medarbejdere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin